πέινκίλερ πιο γεμάτο μέταλ άλμπουμ έβερ, αλλά οι μεγαλύτερες κομματάρες τους είναι στο ντιφέντερς οφ δε φέιθ…
Παρακαλω τους μοντς να μεταφερουν την ψηφο μου απο το Painkiller στην μεγαλη μου αδυναμια:
το Defenders Of The Faith.
Δισκαρααααααααααααααααα
Ειμαι ενας απο τους 6. 8)
Sad Wings Of Destiny
British Steel
Defenders Of Faith
Painkiller
Angel Of Retribution
Nostradamus
Θα λεγα από πλευράς παιξίματος και METAL το Painkiller εύκολα, αλλά υστερεί στο feeling των πρώτων κυκλοφοριών.
για στίχους μην το συζητάμε.
Mάλλον το Defenders, δεν ψηφίζω ακόμη.
killing machine!
Ας το θέσω ως εξής.
Το Painkiller βιάζει απάνθρωπα, ανίερα, άκαρδα, ό,τι άλλο υπάρχει (από άλλα συγκροτήματα).
Τα British Steel, Defenders of the Faith, Sad Wings of Destiny, Screaming for Vengeance και Stained Class “απλά” κάνουν γλυκό έρωτα (:hippy:) σε ό,τι άλλο υπάρχει.
[SPOILER]Αν καταλαβαίνετε την κλίμακα που βάζω :!:
Βέβαια το απόλυτο metal album είναι το Unleashed in the East, αλλά εντάξει, εδώ μιλάμε για studio albums (ή τέλος πάντων studio albums με τη βούλα :p), οπότε ΟΚ :!:[/SPOILER]
ψηνομαι να το ξεφουρνισω τοση ωρα…
[SIZE=“7”]Που ειναι το Turbo, ΡΕ???!?!?!?!?[/SIZE]
Σοφά μιλάς. Γι΄αυτό είμαι ανάμεσα σ’ αυτό και το SWOD. To παινκίλερ στέκεται λίγο πιο κάτω από τα δύο αν κι έχει πιο καλό ήχο.
Αχ σε παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια, ναι;
για τούρμπο κοίτα εδώ καλύτερα
:p:p
Αχ σε παρακαλώ μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια, ναι;
τσκ,τσκ,τσκ…ενα ανοιγμα στην αμερικη εκαναν και δεν αρεσει σε κανενα![-X
λες να αρεσει στον παπαρδελα?:-k
ειναι τουρμπο [SIZE=“7”]Χ[/SIZE], φιλος…και “Χ” δεν ριχνω σιγουρα σε αυτο το αλμπουμ!!
αλλα ηταν καλο το pun!
:lol2: :lol2: :lol2:
- “Turbo Lover”
2. “Locked In”
3. “Private Property”
4. “Parental Guidance”
5. “Rock You All Around the World”
6. “Out in the Cold”
7. “Wild Nights, Hot & Crazy Days”
8. “Hot for Love”
9. “Reckless”
:-kτωρα,σοβαρα…εχοντας υποψη το οτι ηταν εμπορικο αλμπουμ (με το βλεμμα στην Αμερικη) ,πειτε μου τα κομματια που θεωρειτε “πατατες” απο αυτα εδω!
σοβαρά δε νομίζω πως είναι σωστό το σκεπτικό σου.
Από τους πριστ έχουμε απαιτήσεις γιατί είναι θεόρατη μπαντάρα. Θέλουμε κομμάτια να παγώνουν το αίμα (κάτι που από αυτά κάνει μόνο το out in the cold) και όχι κομμάτια “που θα είναι καλά αν αναλογιστούμε τις τότε συνθήκες”. Εκπτώσεις δεν κάνουμε σε τόσο μεγάλες μπάντες.
Μιλάμε για ΠΡΙΣΤ διάολε!
Sad Wings of Destiny, Stained Class, Screaming for Vengeance, Defenders of the Faith, Painkiller το τοπ-5 για μένα με το πρώτο να παίρνει και την ψήφο μου. British Steel δε μου κατσε ποτέ καλά, dunno why.
ενιχαο…για εμενα το αλμπουμ ειναι πολυ καλο και μεσα στην εποχη του!
τα κομματια ΔΕΝ τα θεωρω απλως “καλα” και σιγουρα εχω απαιτησεις απο Πριστ!αλλιως θα τα αγοραζα ολα τα cd…
Μάλλον κανένα…