Το πρόσημο είναι θετικό. Μέτριο προς καλό. Πάντως είναι το χειρότερο μέχρι στιγμής
Κι εμένα μου άρεσε αρκετά, δεν καταλαβαίνω τι το τόσο κακό έχει.
Έντονα Painkiller vibes, o καραφλοδαίμονας μου έκανε εντύπωση εδώ, η ερμηνεία του είναι απιστευτα εντυπωσιακή για τη φάση στην οποία βρίσκεται, δεν περίμενα ότι θα άκουγα τέτοιες κορώνες σε αυτή τη φάση, γενικά, δίνει πόνο το κομμάτι, υβρίδιο του Firepower με το Painkiller, δεν είναι το αριστούργημα, σε καμιά περίπτωση όμως δεν είναι χάλι…
Ένας φίλος πιστεύει ότι έχουν βγει κατευθείαν από AI τα φωνητικά
Δεν ξέρω, μπορεί να έχει δίκιο
Δεν ξερω για τα φωνητικα (που με γυρισαν καμια 25αρια χρονια πισω, αλλα οκ, μηχανηματα ειναι και γινονται θαυματα στις μερες μας). Αλλα για τους στιχους μπορω να σου υπογραψω ο,τι θελεις οτι ακομη και οι πιο μετριες ΑΙ μηχανες βγαζουν τους ιδιους αν τις “ταϊσεις” με τους στιχους ολων των προηγουμενων τραγουδιων των JP.
Ναι ΟΚ, τα αναμενόμενα. Priest δεν ακούμε για τους στίχους ως γνωστόν.
Εγώ εδώ έχω έρθει για τη ζωή, όχι για τις πληροφορίες
Εδώ και ο κάθε αδαής κάνει για πλάκα AI Covers αρκετά πειστικά, επομένως, δεν θα με εξέπληττε αν έκαναν κάτι αντίστοιχο και στο στούντιο, ειδικά με τον εξοπλισμό που έχει ένα στούντιο. Σίγουρα δεν είναι autotune όπως αναφέρθηκε σε σχόλια που πήρε το μάτι μου αλλά, τα φωνητικά του μπάρμπα, ακούγονται νεαρότερα της ηλικίας του, πιθανόν η τεχνολογία να έκανε τα μαγικά της… Στα πρόσφατα άλμπουμ του Ozzy πχ, έκανε μπαμ ότι έπαιξε autotune αν και ανέκαθεν είχε αυτό το στυλ η φωνή του.
Ναι, στιχουργικά, είναι κλασικοί priest, με ότι αυτό συνεπάγεται. Γενικά, μετά την Painkiller εποχή, οι στίχοι κινούνται σε αντίστοιχο επίπεδο, κάπως παιδιάστικοι θα έλεγα…
Το κομμάτι αυτό καθαυτό σπέρνει, με την προϋπόθεση ότι μπορείς να απομακρυνθείς για λίγο από την πραγματικότητα που φωνάζει ότι η φωνή είναι στην καλύτερη ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ φτιαγμένος Halford και στη χειρότερη ΤΕΛΕΙΟ AI.
Αδιάφορο κομμάτι, τελείως ανόητη η προσέγγιση στα φωνητικά.
Το κομμάτι κατεδαφίζει οικοδομικά τετράγωνα. Preorder…
μονο εμενα ενοχλει οτι δεν παιζει κανενας κιθαριστας των priest , απο το original κιθαριστικο τους διδυμο;
Οχι, ενοχλει και τον K.K.
χαχα,ναι!
εσενα;
Εμενα το συγκεκεκριμενο γεγονος δε μου προκαλει καποιο συναισθημα που θα το ονομαζα “ενοχληση”. Ενοχληση μου ειχε προκαλεσει η ανακοινωση που ειχαν βγαλει καποια στιγμη οτι θα περιοδευαν με εναν κιθαριστα και τελικα την πηραν πισω μεσα σε 3-4 μερες.
συμφωνω και με αυτο.
ωστοσο εγω προσωπικα δεν μπορω να πιστεψω πως γινεται να υπαρχουν χωρις τον tipton.
ok και ο k.k ηταν σημαντικος, αλλα ,ας μην γελιομαστε, ο glen ηταν αυτος με τα θεικα σολο και πιο ενεργος συνθετης , γενικα.
Αν αυτο ειναι το προβλημα σου, ο Glenn εχει γραψει κομματια στον δισκο. Δεν ξερω αν παιζει κιολας, φαινεται σε καποια βιντεο, αλλα αυτο δε λεει κατι. Οτι εχει γραψει ομως, το εχει πει ο ιδιος ο Faulkner. Ειναι ακομα μελος της μπαντας την οποια γιγαντωσε με τα τραγουδια του, απλως η υγεια του ειναι αυτη που ξερουμε και ο ανθρωπος καθεται στη ζεστασια του σπιτιου του. Και πολυ καλα κανει.
Το κορυφαίο heavy metal δίδυμο όλων των εποχών. Πάντως εμένα αυτός που με πόρωνε περισσότερο ήταν ο Kenneth. Γενικά το look του, το performance και τα μαγικά που έκανε με την Flying V.
Δες από 3:20 και μετά να καταλάβεις τι εννοώ!
εννοειται καλα κανει, δεν ειπα το αντιθετο. ο ανθρωπος εχει προβλημα.
προσωπικα δεν πιστευω οτι παιζει, αλλα αν ειναι οπως τα λες και συνθετει και μαλιστα του δινει την οποια ικανοποιηση αυτο, οκ.
ισως το δω και απο αυτη την πλευρα.
καταλαβαινω τι λες για την παρουσια, αλλα σε στυλ παιξιματος,δεν με αγγιζει τοσο.
σε ρυθμικα,μου αρεσει πιο πολυ.
για να μην παρεξηγηθω, δεν λεω οτι δεν τον γουσταρω! το αντιθετο.
απλα προτιμω tipton.
Αμα βγει ο δισκος και δουμε τα credits, κατσε μην ειναι σε ολα μεσα