ευχαριστω!
μαλλον θα ειναι ρε συ!
αλλα… γραφουν την αληθεια;;
ευχαριστω!
μαλλον θα ειναι ρε συ!
αλλα… γραφουν την αληθεια;;
Γιατί να μη γράφουν την αλήθεια ρε συ
Ο άνθρωπος έχει Πάρκινσον
Που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίζει κιθάρα σταθερά
Όχι ότι δεν μπορεί να παίζει ποτέ
Προφανώς θα έχει καλές μέρες και κακές μέρες
Ε, στις καλές μέρες είναι δυνατόν να μην του δίνει και καταλαβαίνει;
Και οι άλλοι να μην τις υποδέχονται ως μάννα εξ ουρανού;
Για μένα πολύ μέτριο κομμάτι. Συνεχίζεται ανεπιτυχώς το AI Painkiller.
Τα φωνητικά ενώ είναι εντυπωσιακά δεν έχω κάτι να μου φαίνεται catchy ή μελωδικό όπως σε προηγούμενα singles του album.
μακαρι φιλε μου,μακαρι!
απλα ετσι οπως τον ειδα σε κατι βιντεο…
ο ανθρωπος δεν μπορει καλα-καλα να πιασει την κιθαρα.
Ε εντάξει ότι δεν είναι καλά γενικά είναι δεδομένο
Αυτό δεν χρειάζεσαι βίντεο για να το ξέρεις
Δεν με κερδισε ουτε εμενα αυτο το κομματι,γενικα ηδη απο οσα εχουμε ακουσει γνωριζουμε πως δεν προκειται να ειναι ο νεος δισκος στα επιπεδα του Firepower,το οποιο θα ηταν και υπερβαση αν γινοταν δηλαδη.
Ούτε τα singles του Firepower είχαν ξετρελάνει τότε.
lightning strikes ηταν θεικο ρε!
Μικρό καλάθι παιδιά, μικρό καλάθι…
Γενικά μιλώντας τώρα και με αφορμή τον επερχόμενο δίσκο των Priest για τον οποίο δεν έχω άποψη, δεν πρέπει να υπάρχουν πιο αναξιόπιστες κριτικές από αυτές τις… avant - première που δημοσιεύονται στα διάφορα Μέσα.
Από τη μια για να μην… κακοκαρδίσουν τους αναγνώστες τους που παραδοσιακά ελπίζουν ότι ετοιμάζεται “δισκάρα”, από την άλλη για να μην χάσουν ακριβώς αυτή την προνομιακή μεταχείριση από τις εταιρείες με τις προακροάσεις κλπ, αυτά που γράφουν είναι τόσο προκλητικά αβανταδόρικα που πραγματικά δεν έχουν καμία βαρύτητα - ο δίσκος μπορεί να είναι οτιδήποτε, από χάλια εώς τέλειος!
Ναι είναι εντελώς αστείες οι παρουσιάσεις αυτές σαν δελτία τύπου.
σαν την Πυθία
“Μπορεί να βρέξει, μπορεί και να μην βρέξει”…
…αλλά ΝΑ και αν βρέξει, ΝΑ και αν δεν βρέξει
Διέρρευσε…
Πρώτες σκέψεις, με τη βεβαιότητα ότι θα επανέλθω όταν γίνει διψήφιος ο αριθμός των ακροάσεων
Είναι δίσκος για τον die hard Priest fan, όχι για κάποιον που εκτιμά γενικά κι αόριστα ή που βάζει να ακούσει το Painkiller ή το Screaming ή το Stained Class μια φορά τον χρόνο ή κάτι τέτοιο.
Η μπάντα εξακολουθεί να αντλεί από διάφορες περιόδους της, μη μένοντας δηλαδή αποκλειστικά σε Painkiller vibes. Έχουμε και αρκετές πιο “ξένοιαστες” στιγμές, που παραπέμπουν (κυρίως) στα 80s.
Με βεβαιότητα περίπου 99% το Invincible Shield δεν είναι Firepower. Φαντάζομαι όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν έτσι.
Η αίσθηση παραμένει απολαυστική, καθώς παρότι δεν θα αλλάξει τη ζωή κανενός, έχει παντού ωραίες έως πολύ ωραίες στιγμές για να χαίρεσαι έχοντας στο μυαλό σου το σύνολο της πορείας τους και τι σημαίνουν για σένα - ξαναλέω, αν είσαι ΟΠΑΔΟΣ.
Η στουντιακή βοήθεια είναι δεδομένη, όπως είναι σαφές για μένα ότι δεν έχει νόημα να σκαλώσει κανείς εκεί. Οι Priest δεν είναι τίποτα πιτσιρίκια που βγάλανε το ντεμπούτο τους την προηγούμενη βδομάδα και έχουν να αποδείξουν όλα τα πράγματα του κόσμου. As far as I’m concerned, οι Priest μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.
Αυτά για την ώρα. Ακούστε το, θα περάσετε καλά πιστεύω.
Όταν λες δεν είναι Firepower με ποια έννοια;
Ποιοτικά ρε
θα μπορούσες να πεις απλά “όποιος είναι μαλακός” και να τελειώσει εκεί
Στουντιακή βοήθεια; Please explain. Εχω δει ένα σωρό κόσμο να μιλάει ακόμα και για…A.I.
(Απλά ρωτάω, δεν εχω άποψη προσωπική.)