Judas Priest

Ας πούμε απλά ότι οι επιδόσεις του Ρομπ είναι εξωπραγματικές…

Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου ε, απλά το ανέφερα επειδή έχει γίνει ψιλοθέμα

1 Like

Aν το Α.Ι είναι ο Painkiller, που απλά είπε “οκ, ας μην βγω για κόψω κώλους πάνω στην ατσάλινη μηχανάρα μου σήμερα το βράδυ και ας δανείσω το Α.Ι. μου στους φίλους Priest για ένα album - όπως τότε που ταξίδεψα στο παρελθόν και πείραξα το Unleash in the East ώστε να καταφέρει να γαμήσει ότι υπάρχει αγάμητο εις τον αιώνα τον άπαντα”, ε χαλάλι λέω εγώ
Judas Priest Painkiller GIF - Judas Priest Painkiller Metal - Discover & Share GIFs

8 Likes

Εγώ θα το επεκτείνω:

Το AI είναι πρόβλημα σε ό,τι αφορά τη μουσική δημιουργία μόνο όταν παράγεται κάτι εκ του μηδενός. Εδώ έχουμε όχι απλά τις βάσεις αλλά και τους πρώτους 30 ορόφους ας πούμε.

1 Like

Το Λεδερεμπε που ακούσαμε από τον @The_Black_League οι παρευρισκόμενοι στη συνάντηση της Κυριακής και οι παρελκόμενοι αεροκιθαρισμοι ήταν θαρρώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για να ξυπνήσει για τα καλά το αρχαίο πνεύμα του @lupin και να κόψει σαν λεπίδα-ροδα το κεφάλι όσων αμπαλων τσουτσεκιων αρνούνται το μεγαλείο των Μεταλλικών Θέων.

8 Likes

να, αυτά διαβάζω τώρα και δια μέσου ημικρανίας και πολλαπλών μικρών εγκεφαλικών μπροστά σε ένα ατελείωτο φύλλου excel (και με μια σουβλακίλα απέξω να μου σπάει τη μύτη μια ώρα τώρα) χώνω Leather Rebel και συνεχίζω…

(το καινούριο θα ακουστεί όταν υπάρχει χρόνος και κυρίως όρεξη btw, θα επανέλθω και για αυτό με τον αναμενόμενο απολογισμό θυμάτων και διακορευμένων πάτων)

4 Likes

Σόρι, αλλά όχι.

2 Likes

Α, εντάξει τότε

Ή και όχι.

Φυσικά, στο στούντιο, κάθε μπάντα κάνει ό,τι καλύτερο θεωρεί αυτή για το τελικό της προϊόν, να είναι όσο το δυνατον πιο συνυφασμένο με το τι θελουν να περασουν. Στα live είναι άλλη ιστορία.

Όταν φυσικά θες να εκμαιεύσεις νοσταλγία ή και ακόμη πιο ήπια, να την αφήσεις να καθοδηγήσει το μυαλό και το χέρι που συνθέτουν βέβαια, γιατί πλέον είσαι legacy act συνδεδεμένο με 5-10 πολύ ξεκάθαρα πράγματα, η όποια βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης ή τεχνολογίας γενικότερα (αν υπάρχει), ε, δεν πατάει απλά πάνω στους 30 ορόφους, τους σερβίρει και με κορδέλα για κατανάλωση.

Τώρα για το δίσκο, είμαι περιστασιακός ακροατής, οπότε όντως δεν έχει νόημα να πω γνώμη, συμφωνώντας με το point σου.

1 Like

Σεβαστό, αλλά επαναλαμβάνω ότι εν προκειμένω δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν πρόκειται περί “εκβιασμένης νοσταλγίας” or whatever, η δική μου γνώμη είναι ότι οι Priest δεν έχουν να αποδείξουν κάτι, οπότε κάνουν ό,τι θέλουν, χρησιμοποιούν ό,τι θέλουν και όπως θέλουν. Κι αν κάποιος ξενερώνει, εκεί είναι η πόρτα, καλή συνέχεια.

1 Like

Δεν μπορω να διαφωνησω με αυτη τη λογική, και δεν θέλω κιόλας δηλαδη.

Γενικότερα μιλούσα.

Ευχαριστώ που μου ανοίγετε την πόρτα, αποχωρώ :saluting_face:

Αν θέλουμε να μιλήσουμε γενικά για το θέμα, μπορούμε να ανοίξουμε σχετικό θρεντ

Εδώ ας μιλάμε συγκεκριμένα για τους Priest

Συγκεκριμένα για τους Πριστ λοιπόν, δεν έχει κανένα νόημα να χρησιμοποιούν τεχνολογικά τερτίπια για να ακούγονται όπως το '80 και το '90, το αποτέλεσμα είναι στα όρια του κωμικού -αναφέρομαι βέβαια στο τελευταίο σινγκλ, τον δίσκο δεν τον έχω ακούσει.

2 Likes

Φοβερό παράδειγμα για ακόμη μια φορά.

Εμένα πάλι δεν μου φαίνεται καθόλου κωμικό κανένα από τα singles, μια χαρά μου κάνουν (και ειδικά στη ροή του άλμπουμ, όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως), αλλά ό,τι ακούει το αυτί του καθενός.

Αν εσυ πιστευεις οτι τραγουδαει ο halford το παραδειγμα δεν ειναι καλο

1 Like

Εκτός από τις καρδούλες θα βάλετε επιτέλους και άλλα reaction; Το χαχα είναι απαραίτητο πλέον. :slight_smile: συνεχίστε

5 Likes

Δεν το άκουσα ακόμη αλλά πολύ δεν το αναλύετε με τις “παρεμβάσεις” στο studio, λες και είναι πρώτη φορά ή λες και μόνο οι Πριστ το κάνουν. Φαντάζομαι οι Ghost–τυχαίο όνομα - δεν πειράζουν τίποτα! Προσωπικά στις μπάλες μου. Για τα κόμματια δεν είπε κανείς τίποτα ακόμη, μόνο κάποιες γενικότητες ότι δεν είναι Firepower.

Οι Ghost έχουν τόσο κακό τραγουδιστή που και πειραγμένος χάλια ακούγεται.

Έχει πέσει τρομερή βελτίωση στο studio ακόμα και σε κομμάτια που δεν έχουν πολλες υψηλές νότες (πχ Trial by fire). Εμενα δε με χαλάει πάντως.

2 Likes

Πρώτη ακρόαση του Invicible Shit! Κοντά σε αυτό που είχα στο μυαλό μου. Καλύτερο από Firepower; Χμμμ, όχι…ναι…δεν ξέρω…ποιος νοιάζεται! Οι διθυραμβικές κριτικές κατανοητές. Έχει πολύ ψωμί ο δίσκος. Από τα καινούρια : Gates Of Hell απλά τέλειο, εϊτίλα μεγάλη! Το Αs God Is My Witness με την ριφάρα που δαγκάνει το αγάπησα με την μία. Μακάρι να είχε και άλλα κομμάτια στο ύφος του bonus (!) The Lodger που μου θύμησε έντονα Β.Ο.C. Στα αρνητικά η παραγωγή του Sneap, που κάνει όλες τις μεγάλες μπάντες (Priest, Saxon και Αccept) να ακούγονται ίδιες με έχει κουράσει. Anyway μόνο Priest! Πάμε πάλι μια ακρόαση. Γέροί να 'μαστε (και να είναι) 21 Ιουλίου κοντή γιορτή!

7 Likes

Come on…