Judas Priest

Όπως λέμε This is The Shit!

Άντε, άντε βρε κατεργάρη, με τούμπαρες

1 Like

Πολλούς ίσως τους απωθεί αυτό που ειπώθηκε παραπάνω, ναι, ωραίες οι παραγωγές του Sneap αλλά, όλες οι μπάντες που έχει υπό την επίβλεψη του, ακούγονται ίδιες, χωρίς ουσιαστικές διαφορές, δεν ξεχωρίζει η μία από την άλλη, ίσως αυτό να ενοχλεί και με τους Priest, ότι συμβάλλει και η παραγωγή στην ανακύκλωση ιδεών και ύφους.

3 Likes

Δεν ξερω ποιος τραγουδαει αλλα το As God is my witness ειναι κομματαρα

2 Likes

Invisible Shield και As God is My Witness φοβερα, οπως και το Devil In Disguise δεν με χαλασε καθολου.

1 Like

Δεν ξερω πως τα καταφερνουν αλλά κάνανε παλι το χρεος τους: Βγαλανε τον καλυτερο δισκο της 10ετιας όπως ειχαν κανει και στις προηγουμενες 4 από τις 5 (εκτος τα 00s δλδ)

Η φωνη ειναι ΑΙ, ο Tipton δεν παιζει, ο ΚΚ λειπει, o Hill δεν παιζει μπασο, ο Sneap τα κανει ολα ιδια …όσα δεν φτανει η αλεπου λεει μια παροιμια.

Θέλει τεραστια κότσια στα 70+ σου να γραφεις 3λεπτα τραγουδια αντι να γραφεις κατι 10λεπτα γιατι δεν εχεις κατι να πεις…

5 Likes

Καρφί…

Σαν Halford ακούγεται

το Inamorata ειναι 11και κατι

2 Likes

το The Parchment εννοούσε ο φίλος

Τα πάντα όλα εννοούσε ο φίλος, και εδώ που τα λέμε έχει δίκιο, από εμένα κωλοτούμπα.

Ο δίσκος είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει βγει στο μέταλ εδώ και 21 χρόνια.

3 Likes

οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους να ξέρεις, το πρώτο πράγμα που κάνουν όταν γράφεις είναι να πατήσουν flag

(post deleted by author)

Πάρτε όποιον θέλετε, το σενάνγκερ, το σαλβέησον, το ντέμο της μαρίνας σάτι, δεν έχω θέμα.

Ασχετα με το ποιος παιζει και το ποιος τραγουδαει ο δισκος γαμαει παντως

Οποιος εχει τη μυγα…

1 Like

Ήμαρτον ρε μαλάκες, ήμαρτον, όχι και εδώ σπαμάρισμα και παπαρολογία μέχρι τελικής πτώσης

Πράουλερ get a life or get the fuck out of here

Πέρα από τα singles άκουσα το ομώνυμο και δε μου αρεσε καθόλου. Γιατί τόσο Painkiller ΑΙ ρε γμτ;

Εγώ με μια ακρόαση πέρασα καλά . Αλλά δεν θα πω ότι με εψησε και για δεύτερη

1 Like

Με μια ακροαση στο αυτοκίνητο, δεν τρελαθηκα .
Προφανως θα το ακουσω ξανα και προφανως χρειαζόμαστε δισκους priest για οσο μπορουν να κυκλοφορούν, οποτε καμία γκρινια απο μενα .

1 Like