Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

Η το αντίθετο μήπως?:stuck_out_tongue:

Δεν σ’αρεσαν? :-k

Πλακα κανω…Δεν γνωρίζω τους κυρίους…:slight_smile:

Στα σοβαρα ομως, το Boris ρε συ… χμ… καλο ηταν, αλλα εχουν βγαλει και καλυτερα.

Δε ξερω, δε καταφερα να το συμπαθησω. Τα Altar και Pink δημιουργησαν πολυ υψηλες προσδοκιες…

Το Earth μου άρεσε κι εμένα πολύ

Το Earth ειναι ασυλληπτη δισκαρα. Και δε το περιμενα.

αφού σας άρεσε το earth και αν δεν σας χαλάνε οι jazzy ήχοι, ακούστε το παρακάτω

πραγματικά είναι σαν να ακούω το the bees made honey in the lions skull σε jazz μορφή. Βασικά, και αυτό, όπως και το earth το άκουσα πρώτη φορά ενώ έπεσα για ύπνο (καλά, το earth βασικά το ακούω μόνο όταν είναι να πέσω για ύπνο) και ήταν τέλειος τελικά :stuck_out_tongue:

χα! νατος ο σομν, ισχυουν τα περι υπνου με το ερθ και το bohren ειναι το ιδιο ομορφο οπως και τα προηγουμενα.

Μιας και τελειώνει σιγά σιγά η χρονιά τα πρώτα που μου έρχονται στο νου είναι τα εξής:

[ol]
[li]Leviathan - Massive Conspiracy Against All Life
[/li][li]Dead Congregation - Graves of the Archangels
[/li][li]Misery Index - Traitors
[/li][li]Krisiun - Southern Storm
[/li][li]Benediction - Killing Music
[/li][li]Aura Noir - Hades Rise
[/li][li]Kampfar - Heimgang
[/li][/ol]

στο δικο μου τοπ-10 για φετος παντως,μπηκαν δυναμικα Helstar-The King Of Hell (και γαμω τα come-back) και το νεο Malmsteen- Perpetual Flame,οπου ο ripper αν και χαμηλωμενος,σπερνει στεγνα και ο yngwie γραφει μερικα φοβερα τραγουδια…

Δεν κόβω το κεφάλι μου για “καλύτερες κυκλοφορίες” του 2008 διότι παίρνω ελάχιστες προς μηδενικές αλλά ομολογώ ότι το εκρηκτικό project (??) των Αμερικανών Forgotten Realm με τον Θεό David Fefolt (Valhalla!!!), Matthew Mills και Rhino των Manowar που κυκλοφόρησε από τη δικιά μας Sonic Age μου άρεσε αρκετά. Πολύ πιασάρικα κομμάτια σου μένουν αμέσως στο μυαλό δεν ανακαλύπτουν την Αμερική αλλά είναι άκρως πωρωτικοί! Μοναδικές παραφωνίες η διασκευή στο Man On The Silver Mountain (έλος πια!) και τα λιβανιστήρια του Fefolt στους Αμερικανούς στρατιώτες “Ελευθερωτές”…

οπ! το εχω σημειωμενο να το checkarw αυτο το αλμπουμ…καλο ετσι? θα το βαλω σε προτεραιοτητα τοτε.

δεν το έχω ακούσει
αλλά από τον τίτλο και μόνο δεν μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της χρονιάς.
σκέτη…

Kavla - Surreal (2008)

Χααααααχαχαχα ! Έχουμε Kavla, Miksha & Kopriklaani μέχρι τώρα !! έλεος !!!

χμμμμ η καλύτερη κυκλοφορία φέτος ήταν η επανακυκλοφορία του Human :stuck_out_tongue:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως σήμερα ακούγοντάς το κανα δυό φορές,συμπάθησα το album των rasmus.

Ghost of Love :metal:

Living in a world without you re ampale :p:lol:

Oχι, δεν μας αρεσει το αγγλικο ραπ με φινλανδικη προφορα [-X

Θελουμε γελοιους στιχους τυπου:[CENTER][I] …deep in my mind I hear the chains of the ghost of love…

...you'll be crawling lower than low

....can you feel me, Im closer than close...[/I]

[/CENTER]
I rest my case :stuck_out_tongue:

Epiki diafonia :lol:

Σε αποτελειωνω.

http://uk.youtube.com/watch?v=tLoWtC5NpZQ