Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

Είναι Γάλλοι, τον δίσκο τον λένε Face the Colossus, στα χνάρια των Fear Factory, Pantera και Strapping Young Lad, λίγο από Gojira(ελάχιστο). Τρομερό groove, γαμάτα riffs, κινηματογραφική ατμόσφαιρα και μια παραγωγή κολοσσιαία πραγματικά! Κολλητικές μελωδίες που φέρνουν στιγμές προς το μελωδικό death, rhythm section τεραστίων διαστάσεων, ποικιλία στα τραγούδια αφού το καθένα έχει την δική του προσωπικότητα, refrains που σε κολλάνε στον τοίχο, φωνητικά παθιασμένα είτε είναι brutal είτε καθαρά.
Τα πλήκτρα χρησιμοποιούνται με τρόπο ουσιαστικό, συμφωνικά, ηλεκτρονικά και cyber κάνοντας την μουσική των Dagoba να σφύζει από ενέργεια και συναίσθημα.

Ναι είμαι ενθουσιασμένος! :smiley:
Ρίξε μια αυτιά, ίσως έχουν να σου πουν πράγματα. Από το πουθενά τους ανακάλυψα και μετά από 3-4 ακροάσεις βούτηξα και το δισκάκι.

Thanks. Θα τσεκάρω λοιπόν.

δεν περιμένω καμιά κυκλοφορία ακόμα οπότε αυτό είναι το τοπ 10 για φέτος:
1.Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
2.Equilibrium - Sagas
3.Eluveitie - Slania
4.Edguy - Tinnitus Sanctus
5.Avantasia - The Scarecrow
6.In Flames - A Sense Of Purpose
7.Brother Firetribe - Heart Full Of Fire
8.Flogging Molly - Float
9.The Offspring - Rise And Fall,Rage And Grace
10.Testament - The Formation Of Damnation

δεν βάζω των Anathema επειδή είναι ακουστικό, και τα τραγούδια δεν ειναι καινούργια…
αλλιώς αν πιάνετε τότε μπαίνει πρώτο και όλα τα υπόλοιπα το ακολουθούν…

Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes

το καινουργιο dagoba δεν με επεισε οσο το προηγουμενο
το οποιο συνιστω περισσοτερο απο το face the colossus

εχει και τη σουπερ συμμετοχη του simen hestnaes!!!

coldplay - viva la vida
raconteurs - consolers of the lonely
the kooks - konk
katy perry - one of the boys
scott weiland - happy in the galoshes

Rise Against- Appeal to Reason
Slipknot - All hope is gone
Scars on Broadway
Coldplay - Viva la Vida
Offspring - Rise fall race and grace
Mogwai - Hawk is howling
Flogging molly - Float
You me at six
Opeth - Watershed
Disturbed - Indestructible
Warrel Dane - Praises to the war machine
funeral for a friend - memory and humanity

τώρα ακούω και έχω μείνει με shinedown ενώ πιθανό να προστεθεί καποιο απο nickelback, gojira, amon amarth, hinder, against me!,the bronx, pendulum, the king blues, gaslight anthem που είτε δεν τα έχω ακούσει αλλά έχω αξιώσεις λόγω προηγούμενης δουλειάς είτε δεν τα έχω ακούσει αρκετά για να είμαι σίγουρος…

το προσωπικό του Weiland σε πρώτη επαφή δεν είναι καν άξιο λόγου.
kate perry και mtv music awards…

το guns μπαίνει σφήνα στη 10άδα κάπου…

Γι’ αυτους τους Dagoba μ’ εχουνε πει κι εμενα τα υπεραπιστευτα. Ισως πρεπει να επιληφθουμε του θεματος.

[B]Tiamat

Avantasia

Crom

H.E.A.T.

Firewind

Unleashed

Sabaton

Circle II Circle

Metallica

Sister Sin

Grand Magus

Tears Od Mankind

Jon Oliva’s Pain

Hinder

Motley Crue

Moonspell

Guns n Roses

[/B]

Ίσως να μην άξιζαν τα λεφτά και η αναμονή, αλλά πρόκειται για έναν αρκετά καλό δίσκο. Γεια σου ρε Axl!8)

+the last shadow puppets - the age of understanding

καλα γουστα ειναι αυτα, για μενα παλι στου Σκοττ υπαρχουν κομματια οπως τανγκλ γιθ γιορ μαιντ και παραλισις που ουτε για πλακα δεν υπαρχουν στο γκανς, που σαφως μπαινει σφηνα στα 10 χειροτερα του 08 8) ειπαμε γουστα ειναι αυτα.

α κατε περρυ εχει ωραια κομματια και εχει και attitude, τα σπαει η γκομενα.

Alpha Galates - A Stimulus For Reason
Animal Alpha - You Pay For The Whole Seat But You’ll Only Need The Edge
Burst - Lazarus Bird
Colour Haze - All
Crom - Vengeance
Cynic - Traced In Air
Danava - UnonoU
Grand Magus - Iron Will
Pharaoh - Be Gone
Scars On Broadway - Scars On Broadway

έχω να ακούσω/εντρυφήσω ακόμα πάνω σε 20-25 δίσκους, οπότε κάποια απ αυτά μπορεί και να μην είναι στο τοπ-20 (αποκλείονται τα grand magus, burst!)

Για ριξτε καμια λιστα με τις καλυτερες ντεθμεταλλιες της χρονιας να τσεκαρω τιποτα γιατι εχω χασει λιγο το ρυθμο μου…πχ το γκρουβατο death των gojira με εχει ισοπεδωσει…ειμαι ολος ματια

Symfono gia to proto.

Oso gia to deytero mpainei aneta sto top 10 golden potatoes of all times. To xryso perityligma ton marane.
Mono os asteio mporo na eklabo tetoia kykloforia os koryfaia ektos apo 3-4 kommatia.

το Weiland το ξαναπροσπάθησα και επιβεβαίωσα το ότι είναι μάλλον απαράδεκτο. με κούρασε παρα πολύ. δεν το παλεύω.

για το Chinese Democracy νομίζω πως είσαι άδικος. Και αν για το Death Magnetic το metal δεν είναι το φόρτε σου , το CD μπορεί να μη συγκλονίζει αλλά είναι τουλάχιστον αξιοπρεπές. Θα ήθελα από εσένα μια ανάλυση του γιατί σε χάλασε τόσο.

Eipothikan 3000 gnomes gia to DM opote den xreiazetai kai i dikia mou. Oute tora tha tin po. Mono gia to cyanide milisa kai fysika den allakse tipota. Mou aresan metal albums sto 08 perissotera apo perisy.

Oso gia to solo cd tou Axl siga min kano kai analysi. To atomo pragmatika den akougetai sto diskio. Alla afou aresei stous opadous tou ego perisseyo. Alla kanenas den tha me peisei oti ayto to prama einai foni. Kapote se ena eidos mousikis tairiaze. As poume…Opos katalabaineis den ypirksa pote opados ton GnR.

Exeis dei poious tragoudistes thaymazo kai den tha eprepe na me rotas. Paradexomai omos oti exei 3-4 empneysmena tragoudia mesa.

Mporei na einai akraia gia tous opadous tou i apopsi mou alla ayto den simainei oti den tha tin po giati den tha eimoun synepis stous tragoudistes pou exo ektheiasei kata kairous.

Απο 80’ς σχηματα, τη διαφορα εφετος την καναν οι Motley και Testament. Μακραν.

Σε γενικες γραμμες ομως, ετουτη η χρονια μ φανηκε αρκετα φτωχη οσον αφορα τα κλασσικομεταλλαδικα. :-k :-s

καλά ντε ρε άνθρωπε, αλλά γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι αρπάζεσαι?

προσωπικά, όπως έχεις καταλάβει περισσότερο από το τι λέει μια άποψη με ενδιαφέρει το ποιος την εκφράζει.
νομίζω πως στα 2 χρόνια που ανταλλάσουμε απόψεις σου έχω δείξει αν και πόσο εκτιμάω τη δική σου.
όπως έχεις δει και πόσο εύκολα απαξιώνω τις οπαδικές.

anyway…

:-k εγω παλι πιστυεω οτι μια χαρα πηγε το πραμα φετος!
ειχαμε δισκαρες απο malmsteen,lonewolf,helstar,sabaton,crom kai φυσικα battlearoar kai grand magus
ok,μερικα απο τα παραπανω ειναι πιο επικ ή powerαδικα αλλα ανηκουν στην κατηγορια του κλασσικου ηχου.

C den exeis adiko. Eimai kalyteros ston proforiko logo pantos opou kelaidao san karderina :p:p

Apla epeses stin periptosi. Den perimena na akouso niaourismata pali (alloi to lene fonara - treme Steve Perry). Nomiza eixame glytosei, alla pou…

Den exo ton paramikro sebasmo gia shooting stars. Eidika gia shooting super stars.

Den mporoun na mas aresoun ki oloi buddy…Pes to prokataleipsi.

Alli fora tha bazo kai emoticons , boithane :stuck_out_tongue:

λοιπον…δεν νομιζω να αλλαξω γνωμη…my number one για φετος οι shinedown…για τις αλλες θεσεις παλευουν οι hinder,metallica,slipknot,scars on broadway,warrel dane,askes divine,theory of a deadman,black stone cherry,heaven shall burn,cavalera conspiracy,nickelaback,misery signals,gojira…θα δουμε…