Τώρα άμα πω οτι αυτό το “νιαούρισμα” μου έλειψε, ο daz θα με πάρει με τις πέτρες:p
Tha eprepe na paro polla ekatomyria me tis petres Katarameno Hype!
όταν συνθέσει ο κύριος Πέρης κάτι στο 0,1% της έμπνευσης του November Rain ή του Estranged μπορεί να ασχοληθούμε μαζί του…
μην αισθάνεσαι άσχημα, όλοι έχουμε τα “κολληματάκια” μας.
πάντως, η γενικότερη ΕΣΣΟ μου έχει τους GNR στο πάνθεον των συγκροτημάτων.Για πολλούς λόγους.
Xa
xa
xa
Miaaaou
Na eisai kala, me ksekourases meta apo kourastiki mera…That’s what friends are for
Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω την τρέλα που έχει ο κόσμος με τους GNR, ένα δίσκαρο έχουν βγάλει, και φυσικά μιλάω για το Appetite…,και τα υπόλοιπα είναι μετριότατα σαν σύνολα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος περίμενε το Chinese Democracy να είναι δισκάρα. Από που και ως που? Ο καλύτερος δίσκος τους είχε ως βασικό συνθέτη ένα μέλος που λέιπει από την μπάντα, και μιλάω για τον Izzy.
Στο θέμα μας: Metallica, Scars on Broadway, In Flames, Cavalera Conspiracy, Warrel Dane, Grand Magus, Moonspell, Evergrey, Aura Noir,Testament βγαλανε εξαιρετικούς δίσκους για φέτος.
ε τα illusions δεν τα λες αι μετρια…november rain,you could be mine,dont cry,enstanged,civil war,so fine.pretty tied up και πολλες αλλες κοματαρες μεσα…
Δεν μπορώ να τα ακούσω ολόκληρα φίλε μου δυστυχώς, και το ίδιο συμβαίνει και με το καινούριο και χωρίς να έχει και τα πολύ καλά κομμάτια που αναφέρεις.
καλα γουστα ειναι αυτα βεβαια…και εγω ενοειται οτι προτιμω apetite…τα illusions ειναι στημενα γυρω απο τον axl…στο apetite ηταν πιο συγκροτημα πιστευω…αλλα παραμενουν εξαιρετικα albums…
sorry για το off topic…
θα συμφωνήσω με όσους έχουν πει πως το GNR και το Metallica, δεν ανήκουν στη λίστα μας με τα καλύτερα. Με τα σημαντικότερα για το 2008 ίσως, αλλά με τα καλύτερα όχι.
Update:
1)Cynic - Traced In Air
2)Opeth - Watershed
3)Cult Of Luna - Eternal Kingdom
4)Dominici - 03 - A Trilogy - Part 3
5)Motorhead - Motorizer
6)Korpiklaani - Korven Kuningas
7)Metallica - Death Magnetic
8)Warrel Dane - Praises To The War Machine
9)Elvenking - Two Tragedy Poets (…And The Caravan Of Weird Figures)
10)Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God
[QUOTE=shadowking69;498613]Εγώ ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω την τρέλα που έχει ο κόσμος με τους GNR, ένα δίσκαρο έχουν βγάλει, και φυσικά μιλάω για το Appetite…,και τα υπόλοιπα είναι μετριότατα σαν σύνολα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο κόσμος περίμενε το Chinese Democracy να είναι δισκάρα. Από που και ως που? Ο καλύτερος δίσκος τους είχε ως βασικό συνθέτη ένα μέλος που λέιπει από την μπάντα, και μιλάω για τον Izzy.
Στο θέμα μας: Metallica, Scars on Broadway, In Flames, Cavalera Conspiracy, Warrel Dane, Grand Magus, Moonspell, Evergrey, Aura Noir,Testament βγαλανε εξαιρετικούς δίσκους
τον καλυτερο ομως τον εβγαλαν οι amon amarth με διαφορα!!!
Έβαλες και Dominici ρε θεούλη? Μπράβο! Σήμερα το πρωί το ξανάκουγα και θυμήθηκα να το προσθέσω κι εγώ.
Alpha Galates
Burst
Metallica
Beardfish
The Stiletto Formal
Cult Of Luna
Hammers Of Misfortune
Portishead
Grand Magus
Sabaton
Sleepin Pillow
Ours
RPWL
Black Mountain
Genghis Tron
Opeth
Steven Wilson
Dominici
Mirrorthrone
Οι κυκλοφορίες που έχω ξεχωρίσει. Χωρίς σειρά.
Όντως ένα από τα κορυφαία του 2008…
Motley Crue - S.O.L.A.
Metallica - Death Magnetic
Edguy - Tinnitus Sanctus
Priest - Nostradamus
Motorhead - Motorizer
Το Μότλεϋ είναο Νο 1 και τα υπόλοιπα με τυχαία σειρά.
[quote="“SavatageOrDeath,post:392,topic:5845”]
Ναι πολύ καλός δίσκος, έχεις δίκιο…όχι καλύτερος της χρονιάς για μένα αλλά σίγουρα στους καλύτερους που άκουσα φέτος.
πραγματικά το ξέχασα τελείως,ότι και να πεις είναι πολύ καλός δίσκος…μπράβο μπράβο πως που διέφυγε…
Now playing: Nuclear Blast Allstars - Ruling The World (Feat. Tony Kakko [Sonata Arctica])
via FoxyTunes
No1 μεχρι στιγμης το Dead Congregation. Πιθανος ανταγωνιστης, το Insurgentes του Steven Wilson. Θελει πολλες ακροασεις (τουλαχιστον πενηντα), αλλα δε το αποκλειω.
Από τη μία είπα ότι το τοπ-3 δεν αλλάζει, από την άλλη όμως τοπ χωρίς Στίβεν Γουίλσον δεν γίνεται. Γι’ αυτό το τοπ-3, το μετατρέπω σε τοπ-5, με νούμερο 1 το Insurgentes (κονταροχτυπιέται με το In The Future των Black Mountain), τα άλλα 3 προαναφερθέντα ακολουθούν (Black Mountain, Scars On Broadway και Slipknot) και κλείνουμε με το RPWL Experience το οποίο ούτως ή άλλως το γούσταρα τρελά, αλλά το εκτίμησα πολύ περισσότερο τον τελευταίο μήνα.
Alpha Galates
Animal Alpha
Bohren & Der Club Of Gore
Burst
Colour Haze
Crom
Cynic
Danava
Grand Magus
Moonspell
Pharaoh
Scars On Broadway