Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

1.Gojira
2.Opeth
3.Slipknot
4.Metallica
5. Burst
6.Testament
7.Grand Maus
8.Meshuggah
9.Sahg
10.Septicflesh
11.Nachtmystium
12.Moonspell
13.AC/DC
14.Scars On Broadway
15.Guns N’ Roses
16. Amon Amarth
17.Virus
18.Disturbed
19.Warrel Dane
20.Heathendom

:!::!::!:
Πρώτο το Gojira;;;
Τι λές ρε. ¶ντε, μπας και τους φέρουν.

Αρκετα καλη την βρισκω την λιστα του Χαμμερ.
Πρωτο το Gojira ενω το From Mars το ειχαν θαψει…

Να τσεκαρετε τη λιστα του Τσουνταρου. Ξερει απο λαδι…

Οντως!!! Νταξει φετος η λιστα του Χαμμερ καλη ηταν, δεν μπορω να πω…

Πολύ ψηλά το Slipknot.
Αυτό μου έκανε εντύπωση.
Δεν ξέρω πως θα του φανεί κάποιου αν ακούσει πρώτη φορά την μπάντα με αυτόν τον δίσκο, πάντως είναι (αρκετά) κατώτερος του προκατόχου.
Δεν είναι κακός, δεν είναι εξαιρετικός (ο δίσκος).

Θα τσεκάρω το Gojira, το προηγούμενο που είχατε λυσσάξει όλοι δεν με ξετρέλανε όπως εσάς.:roll:

Ρε. Είδα το Χάμμερ σε ένα φίλο προχθές, και κλασικά έτρεξα κατευθείαν στη λίστα του Αγόρου.

Κάποιος που έχει το χάμμερ, πλζ να γράψει τα δέκα πρώτα του, γιατί σηκώνει συζήτηση.

Αγορο και Γιοβανιτη βασικά. Τα μόνα αξιόλογα άτομα εκεί μέσα από όσο θυμάμαι.

Λοιπον λιστα Αγορου
1.Guns n roses
2.LEviathan
3.Dead COngregation
4.Revenge
5.Lurker of Chalice
6.Gridlink
7.The howling wind
8. Phobia
9. Misery index
10.Virus

ΘΕς κ τα αλλα 10???

Όχι όχι, σε ευχαριστώ πολύ!

Discuss λοιπόν. Νομίζω καταλαβαίνετε πού το πάω.

Τι να πουμε. Αν αρεσει σ αυτον εμενα περισσευει…

μακρυά…

H αλήθεια είναι ότι έχω μείνει λίγο μαλάκας… :expressionless:

Η αληθεια ειναι οτι δεν παει καλα στις πωλησεις και κατι πρεπει να γινει…

Επειδή είμαι λίγο χαζούλης, το πρόβλημά (μας) είναι ότι τα συγκροτήματα είναι μεταξύ τους γενικά άσχετα ή επειδή έβγαλε το Chinese πρώτο?:-k

τουλαχιστον για την πρωτη θεση γνωριζω οτι ο αγορος εεχει ερωτα με Guns. Κ οταν λεω ερωτα εννοω ΕΡΩΤΑ μεγαλο. Ειναι βαμμενος gunsnrose-ακιας. Οποτε δεν με παραξενευει. Κ γω εχω ερωτα με Guns, και οσο και αν θεωρ οτι ο δισκος ειναι οχι του αναμενομενου, τον ακουω με το αισθημα που ειχα μικρο παιδι που ημουν οταν τους πρωτοακουσα. Ξυπναει μεσα μου ενα παλιο κομματι του εαυτου μου. Κ η νοσταλγια ειναι πολυ δυνατο συναισθημα.

Ο Κουρτ εχει κολλημα, ο Αγορος δεν ξερω…

και ο αγορος εχει κολλημα μεγαλο.Στην τελικη αν το χαμμερ “επρεπε” να σπρωξει το Guns, δε θα το εβαζε στην 15 θεση στη γενικη καταταξη. Θα το εβαζαν πρωτη πενταδα, αντε πρωτη δεκαδα.

Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι ενώ ο Αγόρος είναι του ακραίου μέτσαλ, και ειδικά sludge και hardcore, ενώ όλη του η λίστα είναι σε τέτοιο ύφος, έχει πρώτο το Chinese.

Aν όντως έχει κόλλημα όπως λέει ο Isis, πάσο, δε το ήξερα.

Ναι οντως, ουτε γω το ξερα, αν ισχυει ειναι σαν το νΚουρτογιαννη που κι αυτος το χει νο.1