αν στην ελλάδα ο χώρος αυτής της μουσικής πάσχει από ένα πράγμα, αυτό είναι η νοοτροπία.
αυτοί που αναφέρετε, μαζί με κανά 2 ακόμα είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.
ξεκολλάτε.
πλέον η προώθηση του hammer είναι τόσο σημαντική που δεν βρέθηκε κάποιος να πληρώσει ούτε εξώφυλλο, ούτε οπισθόφυλλο.
Το πήρα τελικά το Hammer και ομολογώ ότι η λίστα είναι πολύ καλή. Το Slipknot δεν το περίμενα τόσο ψηλά μιας κι εμένα δεν με εντυπωσίασε. Για να είμαι ειλικρινής στην πρώτη θέση περίμενα κάτι μεταξύ των Burst και Gojira και έπεσα μέσα. Κατά τα άλλα ένας δίσκος που δεν έβαλα κι εγώ στην λίστα μου και είναι ντροπή, είναι το Septic Flesh που είναι μεγάλη δισκάρα!
18 οι Disturbed…Για αυτο δεν θα πατησουν ποτε στην ψωροκώσταινα…:lol:
Εγώ τους είχα ικανούς να μην τους βάλουν… :lol:
Για τα δεδομένα του Hammer πάλι καλά να λέτε που είναι και σε αυτή την πολύ καλή θέση. Παλιότερα δεν θα το είχε ούτε ένας συντάκτης στη λίστα του.
Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σας με το χάμμερ, γιατί μ’ έχετε μπερδεψει ορισμένοι.
Οτι ο αγορος (ο μπρουταλος) εβαλε πρωτη θεση τους Γκανς. :lol:
ρε μαγκες το τελευταιο Lurker of Chalice το 2005 δε βγκηκε? :?
Θα εννοεί το Leviathan υποπτεύομαi, Massive Conspiracy Againts All Life.
edit: τωρα ειδα πως το εχει ηδη δευτερο, τι να πω δεν ξερω, μάλλον θα ‘ναι λίστα απ’ αυτά που άκουσε το 2008 κι οχι απ’αυτα που βγηκαν μονο.
Μιλάει για την επανέκδοση του 2008 απο την Southern Lord.
Α, καταπληκτικό, αλλά μια επανέκδοση δεν είναι καινούριος δίσκος. Anyway.
απλα εχει 2 παραπανω τραγουδια…τελοσπαντων
Άμα ο τίτλος του άρθρου είναι Kαλύτερες Κυκλοφορίες 2008 τότε μπορείς να βάλεις ότι θέλεις.
pff προσθετω λοιπον και το float των flogging molly.
To 1:23 και επειτα του You Won’t Make a Fool out of me φταιει. Το κατηγορω ανοιχτα δηλαδη.
Amon Amarth,Disturbed,Flogging Molly…
αυτά δεν είναι “μεμονομένα περιστατικά” μερικών,αλλά έχουν αναγνωριστεί γενικώς την χρονιά που πέρασε…
και μου έχουν τους βλάκες Slipknot με άθλιο cd εκεί…εεε ήμαρτον!#-o
Now playing: Nest - Summer Storm
via FoxyTunes
σεμνααααα!
Σεμνά x10… Κάποιοι εδώ μέσα γουστάρουν άπειρα και Σλίπνοτ και το τελευταίο τους άλμπουμ…
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του Rocking.gr για τα καλύτερα του 2008 πότε θα ανακοινωθούν;
Nα τι λέει το sputnikmusic:
1.Cynic-Traced in air
2.Off Minor-Some blood
3.TV On The Radio-Dear science
4.Blue Sky Black Death-Late night cinema
5.Have A Nice Life-Deathconsciousness
6.Bon Iver-For Emma, forever ago
7.pg. lost-It’s not me, it’s you!
8.Flying Lotus-Los Angeles
9.Protest The Hero-Fortress
10.Butch Walker-Sycamore meadows
ηδη του τρεφω μεγαλη εμπιστοσυνη. ψαχνω για τ’ αλλα.