Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

Και ένα δικό μου top-ten:

1. Tiamat ? Amanethes

2. H.E.A.T ? H.E.A.T

3. Crom ? Vengeance

4. Hinder ? Take It To The Limit

5. Sabaton ? The Art Of War

6. Guns ?n? Roses ? Chinese Democracy

7. Tobias Sammet’s Avantasia ? The Scarecrow

8. Sister Sin ? Switchblade Serenades

9. Grand Magus ? Iron Will

10. Tears Of Mankind ? Silent Veil Of My Doom

γράφει ο κισατζεκιαν στο ροκιν?

http://www.rocking.gr/review2137.php:wink:

nice! με μνημονεύει και στο τέλος, εκει που λέει

Doom or be Damned dudes!

με το που ανοίγω βλέπω Flogging Molly! η χαρά τεράστια!
γενικά καλές επιλογές,εκεί που έπρεπε το καθένα,βέβαια είναι και τα γούστα του καθενός,αλλά πολλές επιλογές θα τις έκανα και εγώ με αυτή την σειρά.πότε θα βγεί των μελών?

Now playing: Sabaton - Stalingrad
via FoxyTunes

To my own private alaska που αναφέρει ο κ.Κοροβέσης βγήκε το 2007 :slight_smile:

Moustakas kai Kotzias ta spasane deontos me ta No1 tous.

Mparmpas…Boooooo:thumbdown::p:lol:

Κοιτούσα τις λίστες των συντακτών. Μα ούτε ένας το Obzen??? :-s
Οι Meshuggah πέρασαν και δεν ακούμπησαν :slight_smile:

Σωστός και διαβασμένος. Απλά μπήκε λάθος έκδοση λίστας, όπου ο συγκεκριμένος δίσκος δεν έχει αλλαχθεί. :stuck_out_tongue:

Ξέρεις τι, δεν με πειράζει καθόλου να προωθούνται οι Gojira (ή οι Meshuggah ή πέρσι οι Mastodon κτλ.).
Ίσα ίσα μια χαρά δίσκος είναι κ αυτές τις μέρες τον ακούω σε καθημερινή σχεδόν βάση (έχουμε βγάλει κ σκοπιές παρέα :p).

Αυτό που με πειράζει είναι να προωθούνται ΜΟΝΟ οι Gojira και οι εκάστοτε Gojira, σαν να θεωρεί ο τύπος ότι δεν υπάρχει χώρος για περισσότερες μπάντες…

Όσο για τους Ascension, ναι μου άρεσε πάρα πολύ ο δίσκος, ιδίως στις καλοκαιρινές ακροάσεις που του έκανα…

Xαχαχα να το μεταφράσω τώρα ή όχι? :stuck_out_tongue:

ahahaha, καλό.

Τα 5 που ψηφισα εγω ηταν τα εξης :
Cynic
Burst
Grand Magus
Dead Congregation
Meshuggah

χαχαχαχ σάπιε =P

Are you talking to me ?
Γιατι καλε κυριε με αποκαλεις σαπιο ?

γιατί δεν έβαλες πρώτους τους grand magus i guess… :stuck_out_tongue:

Ή επειδή δεν έχεις ούτε μια μπλακιά μέσα.

Εσύ πρώην Anakin τι ψήφισες?

Τίποτα όλη η χρονιά για τα μπάζα ήταν.

Δεν ψήφισα ακόμα, το παλεύω μέχρι να βγάλω τα τελικά μου.

[SIZE=“3”]12. [SPOILER]Steve Von Till - A Grave is a Grim Horse[/SIZE]

Ψιλοαπογοητεύτηκα από τούτο δω, πριν το ακούσω περίμενα ότι θα είναι το αγαπημένο μου φετινό. Ούτε καν. Ο Στηβάκος το είδε πιο εμπορικά το θέμα :stuck_out_tongue: Παρ’όλα αυτά, αγάπες είναι αυτές, δε θα μπορούσα να μη τον βάλω :)[/SPOILER]

[SIZE=“3”]11.[SPOILER] Portishead - Third[/SIZE]

Γαμάτο! Αν του είχα κάνει κι άλλες ακροάσεις, πιθανότατα θα είχε πάει ακόμα ψηλότερα. Αλλά θέλω να το πάρω αυθεντικό πρώτα :D[/SPOILER]

[SIZE=“3”]10. [SPOILER]Animal Alpha - You Pay for the Whole Seat, But You’ll Only Need the Edge[/SIZE]

Ισχύει ότι και για τους Portishead. Μόνο που τούτοι εδώ ήταν τεράστιο σοκ, δε περίμενα να μ’αρέσει τόσο.[/SPOILER]

[SIZE=“3”]9.[SPOILER] Tiamat - Amanethes[/SIZE]

Λίγες ακροάσεις κι εδώ, κι ας είναι λατρεμένη μπάντα :frowning: Στην αρχή μ’άρεσαν πολύ τα 3 πρώτα τραγούδια, μετά άρχισαν να μ’αρέσουν περισσότερο όλα τα υπόλοιπα :p[/SPOILER]

[SIZE=“3”]8. [SPOILER]Cult of Luna - Eternal Kingdom[/SIZE]

Γαμάτο. Απλά.αρχίζουν και γίνονται μεγάλη αγάπη τούτοι δω.[/SPOILER]

[SIZE=“3”]7.[SPOILER] Metallica - Death Magnetic[/SIZE]

Το αγόρασα την πρώτη μέρα χωρίς να το έχω κατεβάσει πιο πριν, για να μη χαλάσω την έκπληξη. Ε, στην πρώτη ακρόαση πόνεσε λίγο το κεφάλι μου και δεν ένιωσα και πολύ. Στην 3 ακρόαση γκάβλωσα όμως. Αγαπημένο το All Nightmare Long.
[/SPOILER]
[SIZE=“3”]6. [SPOILER]Earth - The Bees Made Honey in the Lion’s Skull[/SIZE]

Όποτε τους ακούω, νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά. Όπου να’ναι θα το νιώσω και στο πορτοφόλι, γιατί το θέλω σε βινύλιο.
[/SPOILER]
[SIZE=“3”]5. [SPOILER]Moonspell - Night Eternal[/SIZE]

Το κράξιμο που τους έριχνα πριν καναδυο χρόνια, δε πρέπει να τους το έχει ρίξει άλλος άνθρωπος :stuck_out_tongue: Αλλά με τούτο δω τους παραδέχομαι, το έλιωσα πολύ άσχημα για κάνα τρίμηνο. Όλα τα κομμάτια άψογα.[/SPOILER]

[SIZE=“3”]4. [SPOILER]Scott Kelly - The Wake[/SIZE]

Το πρώτο του δε μου άρεσε τόσο, ήμουν μεγαλύτερος φαν των δίσκων του Von Till. Αλλά τούτο δω είναι άλλο πράμα. Αν και κάποια τραγούδια υστερούν λίγο, και μόνο το Catholic Blood και το Saturn’s Eye να είχε ο δίσκος, πάλι ίδια θέση θα έπαιρνε.[/SPOILER]

[SIZE=“3”]3. [SPOILER] Warrel Dane - Praises to the War Machine[/SIZE]

Θεός, προσκυνούσα και προσκυνώ ακόμα! Αν κράτησε τέτοια τραγούδια για τον προσωπικό του δίσκο, που δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα, φανταστείτε τι θα ακούσουμε φέτος από τους Nevermore… Αγαπημένο το This Old Man, σιχάθηκα το Brother. :p[/SPOILER]

[SIZE=“3”]2. [SPOILER]Burst - Lazarus Bird[/SIZE]

… Τι να πεις εδώ :-s Μου θυμίζουν λίγο Isis. Όχι στα τραγούδια, αφήστε κάτω τις ντομάτες :stuck_out_tongue: Απλά θαρρώ πως η αντιστοιχία Prey on Life - Celestial, Origo - Oceanic και Lazarus Bird - Panopticon, κολλάει τέλεια.
Κάθε track έχει ένα σημείο 1-1,5 λεπτού, που τρως βαριά ανατριχίλα :-s Πχ το μελωδικό πέρασμα λίγο μετά τη μέση του I Hold vertigo, η εκωφαντική μπασογραμμή στο I Exterminate the I, η lead κιθάρα της χρονιάς που περνάει σε δισολία στο We Are Dust… Δε ξέρω αν μ’αρέσει πιο πολύ από το Origo, σίγουρα το λατρεύω όμως.[/SPOILER]

[SIZE=“3”]1.[SPOILER] Zozobra - Bird of Prey[/SIZE]

Εδώ είμαστε.

[SIZE=“4”]ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ![/SIZE]

Τι γαμάτη ΔΙΣΚΑΡΑ είναι τούτη? Με ποιά λογική αυτός ο τεράστιος μουσικός (Scofield) δεν έχει γράψει ούτε νότα στους Cave In και στους Old Man Gloom?
7 τραγούδια, ούτε ένα filler. Διάρκεια μισης ώρας, ότι πρέπει δηλαδή. Riffares ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ. Φωνητικά που γκρεμίζουν οικοδομές. Και ένας τεράστιος drummer και έδεσε το γλυκό.

Μόνο ο ChrisP και ο Signal το έχουν ακούσει? Οι υπόλοιποι? Ομαγαδ, δώστε του μια ευκαιρία.[/SPOILER]

Top 12 γιατί έτσι :stuck_out_tongue:

εδιτ: dude, οι Magus τελικά δε χώρεσαν :stuck_out_tongue:

Η λίστα ίσως αλλάξει, δεν έχω ακούσει ακόμα Virus και Ufomammut.