Nα το κανεις αμεσως δισκαρες κ τα δυο…
pff τα ιδια και στο μσν τα ιδια και στο φορουμ !
Ε τοπ-5 ειπαμε.Και ντεθστερ ειμαι οχι μπλακστερ.Απλα τα φετινα ΒΜ αλμπουμ δεν τα ακουσα πολυ.
Δεν πιστευω οτι θα μπορουσα να βγαλω καποιο απο τα 5 που εβαλα παντως.
Καλα παιδια οι συντακτες που βαλαν Φοξμπορο Χοταμπς
Pedestrian Is What I am :dance:
Pederas Is What You Are αλλά έχε χάρη.
…που ειμαι αξιαγαπητος?
επειδή δεν βρήκα το στικυ, το λέω εδώ
έλα να κλείνουν οι κάλπες να μάθουμε τα αποτελέσματα λέμεεε
Δεν ήξερα ότι οι Red Snapper επανασυνδέθηκαν και βγάλαν νέο album. Παίζουν acid-jazz electronica. Από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα στον ηλεκτρονικό χώρο. Το νέο άλμπουμ γαμάει και έρχονται Θεσσαλονίκη και Αθήνα για συναυλίες. Μην τους χάσετε παιδιά με τίποτα.
http://www.rocking.gr/article5385.php
η λίστα του rocking με τις 30 κυκλοφορίες που επιλέγει το rocking για το 2008
Μια χαρά, νομίζω καλύπτει όλα τα γούστα.
αφού δεν βγήκε πρώτο το iron will είναι μάπα η λίστα, ας μη το συζητήσουμε περαιτέρω [-X
Ε δεν ακουνε ολοι συντακτες μεταλ ρε!
Για ολα τα γουστα οντως η λιστα αν και δεν νομιζα οτι θα βγαζανε πρωτο το ac/dc.
26 οι Οπεθ κ εκτος λιστας οι Meshuggah;;;;8O8O8O
Εκπληξη κ η χαμηλη θεση των Slipknot αλλα με βρισκει απολυτα συμφωνο.
(Καθοτι εγω ειχα γραψει την κριτικη) ωραιο το Meshuggah, αλλα με τοσους αξιολογους δισκους, λογικο να μεινει απ’ εξω. Εδω δεν εβαλα Gojira, Intronaut, Enslaved και Genghis Tron, εκει θα κολλησουμε;
με χάλασε λίγο το γεγονός που δεν είδα Amon Amarth,που ήταν από τα καλύτερα album του 2008,όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο,αλλά και σε γενικό.Τέλος πάντων εκτός από Amon όλες οι άλλες επιλογές με βρίσκουν πάνω κάτω σύμφωνω,με μια μικρή ένσταση στο Death Magnetic.Αυτά.
Now playing: Anathema - Electricity
via FoxyTunes
Το Steven Wilson - Insurgentes κανονικά δεν βρίσκεται στην 9η θέση αλλά στην 4η (και αυτά που είναι στις θέσεις 4-8 πάνε μια θέση πίσω προφανώς). Έχετε μετρήσει μόνο μία έβδομη θέση απ τους Κοροβέσηδες παίδες…
Τέλεια η λίστα… δεν μπορούσα να τη φανταστώ καλύτερη. Τα 4 (με διαφορά από τα υπόλοιπα) πιο αγαπημένα μου άλμπουμ για το '08 βρίσκονταν μέσα (In The Future, Insurgentes, Scars On Broadway, All Hope Is Gone). Μπόμπα!
Πολύ καλή η λίστα αλλά διαφωνώ απόλυτα με το νούμερο 1. Και που είναι οι Amon Amarth οεο?? Εντάξει είπαμε rocking. gr όχι metal.gr…Δεκτόν.
ΥΓ. Μόνος μου ρωτάω μόνος απαντάω
Αφου εχει το indestructible ,η λίστα εγκρίνεται…:!:
Επειδή εδώ είναι το topic όπου παραπονιόμαστε για κάποιο album το οποίο αρέσει σε μας και δεν μπήκε στη λίστα του rocking.gr εγώ θα πω:
Μα καλά δεν βάλατε Have A Nice Life? απο τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2008 (:p)
:lol::lol:
αν ήταν και των Amon Amarth τότε θα ήταν όλη η λίστα παράδεισος!
Now playing: Anathema - Balance
via FoxyTunes