Kαλύτερες κυκλοφορίες 2008

Διαφωνω πάντως με την επιλογη του black ice ως album της χρονιάς…oλοι χαρηκαμε που επέστρεψαν μετα απο χρόνια αλλα το αποτελεσμα ηταν επιοικώς μετριο…Το ονομα μονο δεν κανει την χαρη

Υ.Γ αλλο που περιμενουμε να τους δουμε σαν τρελλοί…59 και σημερα…

το ίδιο σχόλιο ήθελα να κάνω πάνω κάτω.
δεν το θεωρώ τόσο μέτριο, αλλά όχι για δίσκος της χρονιάς, δεν ξέρω καν αν χωράει στα καλύτερα.
με όλο το σεβασμό.
αλλά το έβγαλε μέχρι και το Classic Rock πρώτο…(όπως και το Metallica 2o).

α) μας αντέγραψαν στο Classic Rock :stuck_out_tongue:

β) κρίνοντας από τις λίστες των συντακτών μία μία, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως ήταν κάποιοι δίσκοι που αν και δεν ξετρέλαναν όλους, εκτιμήθηκαν από πάρα πολλούς ανεξάρτητα του αν ακούνε ροκ, μέταλ, βαρύ μέταλ ή ό,τι άλλο να 'ναι. Ε, από τη στιγμή που αυτοί οι δίσκοι κατάφεραν να ξεφύγουν από τα όρια του είδους τους, λογικό ήταν να βρεθούν και ψηλά στη λίστα μας. Εγώ δεν ψήφισα κανέναν από τους 4 πρώτους δίσκους, αλλά νομίζω πως για τον τυχαίο αναγνώστη που μπορεί να ακούει ό,τι είδος να είναι, αυτή η λίστα είναι αρκετά καλή και λίγους δίσκους από αυτούς δε θα εκτιμήσει. Έχει από όλα, ψαγμένα και μη. Έχει και τους my sleeping Karma (:kardoules:)

ψηφίζετε και οι moderators ή μόνο οι συντάκτες; :stuck_out_tongue:

δεκτό αυτό που λες.
καλή λίστα γενικά, ειδικά αν παρκάμψεις τη σειρά θα βρεις καλές προτάσεις μέσα.

μόνο εγώ, τιμής ένεκεν για τα μπινελίκια που μαζεύω στο φόρουμ :stuck_out_tongue:

Φέτος θα σε μπινελικώνουμε περισσότερο για να μπει μόνο η δική σου λίστα, έτσι για να μάθουμε.

:p:p

πάντως θα με ενδιέφερε προσωπικά περισσότερο να γίνεται το εξής.
να ομαδοποιούνται οι δίσκοι σε 4-5 βασικές κατηγορίες.
pop-rock-mainstream (π.χ. killers, last shadow puppets, coldplay)
hard rock (πχ. acdc, nickelback, hinder)
metal (metallica, opeth)
ακραίο ( gojira, burst)
ισως και κάποια πειραματική κατηγορία.

να αναλαμβάνουν 2-3 συντάκτες που εστιάζουν σε κάποιο είδος και να συμφωνούν να προτείνουν π.χ. 10 δίσκους σε κάθε κατηγορία.

α) επίσης, πολύ καλό στη λίστα του ρόκινγκ, είναι πως το MGMT αν και τελευταίο είναι πάνω πάνω :stuck_out_tongue:

β) Outshined, αυτό που λες όμως, δε γίνεται λίγο πολύ με τις λίστες των συντακτών; Βλέπεις ποιος συντάκτης έχει παρόμοια με εσένα γούστα και τσεκάρεις τη λίστα του. Όσο για την πρόταση σου, είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα σαν πρόταση, αλλά π.χ. εγώ που ξετρελάθηκα με Slipknot, αλλά δεν είναι το είδος μου, πως θα μπορούσε να συμπεριληφθεί η άποψη μου αυτή στο τελικό αποτέλεσμα; (αν και άστοχο παράδειγμα γιατί ο δίσκος είναι δισκάρα και θα τον έβαζαν για να μη φάνε μπαν :p)

το ότι θα ασχοληθείς με ένα είδος δεν αποκλείει ότι μπορεί να ακούς άλλα.
πχ. ο Dyingfreedom θα είχε το ίδιο ενδιαφέρον να γράφει για prog, για experimental ή για ατμοσφαιρικό metal κλπ.

ανάλογα πως βγαίνουν και οι συντάκτες. με νέες κριτικές που θα έχουν πιο συνολική ματιά. πάντα μια κριτική που μπορεί να γίνεται μετά το φιλτράρισμα του χρόνου έχει άλλο ενδιαφέρον. νομίζω ότι θα είχε περισσότερη ουσία. από την άλλη πλευρά μια τέτοια λίστα μπορεί να λειτουργήσει ως φάρος για παιδιά που δεν ενημερώνονται συστηματικά και ψάχνουν τι θα κατεβάσουν για να ακούσουν.

Καλά ποσοστά είχαμε.
7 απο την πρώτη μου 10άδα είναι μέσα στη λιστα. Τώρα αν και το θεωρώ κάτι περισσότερο από καλό, σίγουρα δεν θα έλεγα ότι το Black Ιce είναι το άλμπουμ της χρονιάς. Αρεσε βέβαια αρκετά σε πολύ κόσμο και αυτό μάλλον έπαιξε ρόλο…

μήπως να βάζατε και τα nicknames δίπλα στα ονόματα των συντακτών? εγώ ψάχνω δια της ατόπου να βρω ποιός είναι ποιός.

ρώτα ελεύθερα

Ο dyingfreedom είναι ο Πάνος Παπάζογλου, σωστά?

Ο Γιώργος Ζαρκαδούλας είναι ο pot ή ο Λάμπης Παρταλάς? Και ποιός είναι αυτός που περισσεύει? :stuck_out_tongue:

Αυτά.

Αυτό. Το παρτάλι μας είναι ο Nimlot :wink:

Zάρκας = pot

Λάμπης = nimlot

Πάνος = dying

ok, thx!

Ορίστε και το δικό μου τελικό τοπ-10:

[B]10. The Mars Volta - Bedlam In Goliath

1. Braintoy - Vehicles

2. Boris - Smile

3. Maybeshewill - Not For Want Of Trying

4. My Sleeping Karma - Satya

5. RPWL - The RPWL Experience

6. Slipknot - All Hope Is Gone

7. Scars On Broadway - S/T

8. Steven Wilson - Insurgentes

9. Black Mountain - In The Future[/B]

Atolmi i lista tou Rocking kai teleios paraplanitiki. Exei editors pou kseroun tosi mousiki kai safos tha mporousan na tolmisoun ligo parapano.

Kratao tis listes ton editors pou einai makran pio endiaferouses. Episis einai pio xrisimes opos eipe kai o Karvou afou stoxeyoun pio eidika kai an enas user empisteyetai ton tade editor tha tsekarei ayta.

Ena prama pou mou arese perysi kai edeixne pali mia pio tolmiri diathesi tou site me tis “underground” kyklofories tis xronias, tha ksanaginei fetos?

Keyser sebas sto No1 sou…

Ω ναι!:smiley:

Ekei prepei na deiksete dontia loipon…8)