Πάλι μόνο την δικιά μου κοίταξες ατιμούλι? :p8)
Εγω οφειλω ενα ευχαριστω στον potofgold και την Βουτυριαδου για τους Lamp of Thoth και το Portents, Omens & Doom,δεν ειχα ιδεα για αυτους μεχρι να δω τις λιστες.
Καταπληκτικος δισκος.
Τα εγκάρδια σέβη μου στο Θεριό…
Fetos nomizo oti to mono floriko einai oi Cynic i mou fainetai? Me sygxoreis gia tin agnoia e?
Μέσα πέφτεις.
ααααα το φλώρο!!! χαχαχαχα Ο Νίχιλιστ ακούει φλωριές!!! :lol3:
To 2008 simadeytike apo to thetiko live report tou commando stous Firehouse. 8)
Ντάξει δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζουμε συνέχεια αυτό… :oops:
Μερσί Mega-Therion…
Mia pou tha kanete kai tis underground sas protaseis kapoia stigmi na rikso kai tin dikia mou. Alt. country mousiki, pragmatika esoteriki me polli polli psyxi. Gia opoious theloun na akousoun kati monadiko. Dystyxos epese sta xeria mou ena mina prin opote den mporousa na to symperilabo stin lista mou (einai prosgfato etsi ki allios). Oi stixoi einai xristianikoi alla den enoxloun katholou giati to diskio exei dynami odostrotira.
Adam Pasion - O Hear The Rattling!
Mono gia poly xomenous stin Amerikaniki mousiki opos ton Eagles. To diskio einai pio polydiastato omos kai meta apo 2 akroaseis tha to latrepsete…
Ενδιαφέρον ακούγεται όπως το περιγράφεις Daz, θα επιδιώξω να το ακούσω.
Ευχαριστώ! 8)
Κάλλιο αργά παρά ποτέ
απο τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2008 από τους γείτονες Ιταλούς
Σίγουρα άξιζε τα 52€(μαζί με τα μεταφορικά)
Μήπως πήρε κανείς το Hammer να μας πει τι παίζει με τα αποτελέσματα των αναγνωστών???
Μεταλλικα πρώτο
Και μετά και μετά???
Μετάλλικα καλύτερο, Μετάλλικα χειρότερο! :lol:
Από τότε που είχε βγει το X-Factor είχε να συμβεί κάτι τέτοιο!!!
Α, καλααααααά!
Καλα δεν ηταν και πολυ απιθανο αυτο…¨Εμενα, λογικο μου φαινεται…
Ναι λογικό αλλά τα ποσοστά πόσο να είναι για το καλύτερο και πόσο για το χειρότερο ? Δηλαδή σαν χειρότερο παίρνει πάνω από 5% ?
Και με τους Maiden αυτό είχε γίνει με το AMOLAD αν θυμάμαι καλά.
Καλύτερος μπασίστας ο Harris, μην το διαψεύσετε σας παρακαλώ!:lol: