11%…
kai σαν καλυτερο 17%
11%…
kai σαν καλυτερο 17%
πείτε και τπτ άλλο ρε. τι θέση πήρα το iron will?
Κατάλαβα…το Traced In Air το βάλανε πουθενά ή τρίχες?
Ελα ρε Dude και συ:p
Π***σοτριχες
εντιτ: το Traced in air πηρε πολυ υψηλη θεση στο Rock Hard νο.6
True underground katastaseis…Bravo re Kosti 8)
Ε τι να λέμε τώρα. Σε έναν ιδανικό κόσμο ο Griffin θα γέμιζε αρένες για πλάκα… Αλλά ο τύπος είναι πραγματικά underground και για αυτό τον πάμε 8)
Btw, πλέον έχω στην κατοχή μου και τους τέσσερις δίσκους του, + 2 EP
Τρελή κομματάρα το “Waterfall”. Στο δίσκο εκείνο (“Lost & Found”) έχει και το ΕΠΟΣ “New Day”, από τα πιο όμορφα κομμάτια που έχω ακούσει:
http://www.youtube.com/watch?v=rSb7B_xBbYI (απόσπασμα)
To New Day to akousa tyxaia ekei kai itan poly eyxaristi ekpliksi. Eixa parei ena DVD na peraso tin ora mou mia tainia Love Lies Bleeding (mia xaroula itane) kai sto telos epatha plaka giati pou na to perimeno :lol:
Elpizo na sou arese kai to Homecoming kai oso gia to Lost and Found exo pei ton erota mou, ena apo ta apolyta kalokairina kommatia to Waste another day. Episis kai to Amsterdam einai epos kai genika exeis kanei mia poly kali ependysi afou pisteyo oti tha paei akoma pio mprosta ayto to paidi pou akoma einai neos na min ksexname. Touring all across the nation with one guitar. Paizei pantou kai mazeyei rock empeiries. Palies katastaseis pou spania synantas pia.
Kai tou xronou paidia me antistoixes oraies listes…8)
Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, στην δεκάδα μου ίσως έβρισκε θέση το Chinese Democracy.
Άλλο ένα παράδοξο που αποδεικνύει πως δε γίνονται ταξίδια πίσω στο χρόνο. Τότε θα μπορούσαμε να είχαμε το Chinese Democracy στα καλύτερα της χρονιάς, πράγμα που δεν επιτρέπει η φύση
Εντιτ: Με πρόλαβες Νταζ!
Όσο περνάει ο καιρός βλέπω πως στα καλύτερα της χρονιάς θα έμπαιναν τελικά όλο και περισσότεροι prog δίσκοι όπως το Karmakanic, το Neal Morse και το Beardfish.
επίσης, όσο το ακούω τόσο καταλήγω πως για hard rock κυκλοφορία η μόνη που συναγωνίζεται στα ίσα το Shinedown (αν και έχουν αισθητές διαφορές) είναι το Hinder. Στην Ελλάδα αγνοείται τόσο επιδεικτικά επειδή δεν έχει έρθει καν promo, επειδή είναι άσχετοι ή και τα 2; Τα έχω χάσει εγώ και δεν ξέρω τι λέω ή όντως ο δίσκος στο είδος του παραείναι καλός για να αγνοηθεί;
Θα ακουστεί γελοίο, αλλά στο ράδιο παίζεται μια στο τόσο υλικό από το Extreme Behavior. Το καινούριο δε παίζει να το έχουν πάρει [πολλοί] πρέφα.
Αυτά από φίλους που ασχολουνται με τη σκηνή και παρακολουθούν το ελληνικό playlist.
To kainourio paidia oute edo paizetai dystyxos kai menoun mono ta live gia na to proothisoun. Krima…
κομματια σαν το Filmed In Front of A Live Studio Audience, δε γραφονται.
Σ’άρεσε το album?
Για όσους δεν ξέρουν πρόκειται για supergroup το οποίο αποτελείται απο μέλη των converge,thursday,made out of babies,glassjaw,the number 12 looks like you.
Φοβερός ο τίτλος “The Shape Of Punk That Never Came” αλλά και το “Never Mind the Bombings, Here’s Your Six Figures”
Περισσότερες πληροφορίες για το συγκρότημα μπορείτε να βρείτε στο wikipedia και στο επίσημο site τους.
κοιτα, δε ξερω τι παιζει με τα σκριμο/ιμο και με ολ’ αυτα, το αλμπουμ εχει φοβερα σημεια μεσα και το γουσταρω επειδη ειναι κι ετσι μικρουλι. οτι καποιος απ’τους κονβερτζ μπλεκεται δε με εξεπληξε γιατι εχουν εντονα στοιχεια απ’ αυτους. αλλα και παλι κομματια σαν το Filmed In Front of A Live Studio Audience, δε γραφονται.
Το τσεκαρα λογω των μελων και μονο.
Δε παιζει τιποτε αλλο την τελευταια μιαμιση ωρα. Κι ουτε προκειται.
“The Shape Of Punk That Never Came”. Ποσο πιο καρφι ομως.
Απλα θελω να ευχαριστησω οποιον απο δω μεσα (δεν θυμαμαι ποιος) προτεινε το the bees made honey in the lions skull των earth.Εχω φαει μεγαλο κολλημα!