faid85
February 24, 2009, 12:57am
[SIZE=“5”]Guns N’ Roses - Chinese Democracy [/SIZE]
[SIZE=“3”]Metallica - Death Magnetic [/SIZE]
Coldplay - Viva la vida
Angmar
February 27, 2009, 8:57pm
manos87:
17.Kurki -Kurki
Λοιπον, μιλαμε για φοβερο albumακι. Progressive με την πραγματικη εννοια, διχως παπατζες κι αμπελοφιλοσοφιες.
crabsody:
Η χειρότερη χρονιά που θυμάμαι. Θα γράψω απλά κάποιους δίσκους που μου άρεσαν χωρίς σειρά. Πάντως για μένα το thread με τα κομμάτια έχει πιο πολύ νόημα πια.
AC/DC – Black Ice
Ίσως το χειρότερο τους άλμπουμ αλλά παρ’ όλ αυτά στέκεται αξιοπρεπέστατα και έχει 3-4 κομματάρες μέσα που δύσκολα ακούμε πια.
Coldplay – Viva la vida
Δεν περίμενα να επανακάμψουν μετά το μέτριο προηγούμενο. Πολύ καλός δίσκος με 2-3 κορυφαίες στιγμές. Το άκουσα περισσότερο από κάθε άλλο. (Εξαιρείται βέβαια το Black Ice)
Τhe Mars Volta-- The Bedlam in Goliath
Κι αυτοί κάναν καλό δίσκο. Όχι βέβαια σαν τα πρώτα 2. Ξεκινάει φοβερά αλλά μετά τη μέση με κουράζει λίγο.
Νick Cave – Dig Lazarus Dig
Ο άνθρωπος γερνάει καλά. Μετά το καταπληκτικό Abbatoir Blues κυκλοφορεί άλλο έναν πολύ καλό δίσκο. Άνετα στη λίστα μου για άλλη μια φορά.
Scars on Broadway
Eντάξει τον έχω λιώσει τον δίσκο. Κρίμα πάντως που ο Μalakian σπαταλάει τόσες ιδέες εκτός System of A Down. Aς ρίξει λίγο τον εγωισμό του.
Calexico – Carried to Dust
Καλύτερο από το Garden Ruin ήταν μια χαρά. Τους περιμένω με ανυπομονησία να τους δω για τρίτη φορά τον Φλεβάρη…
ΤV on the Radio – Dear Science
Παρ όλο τις αποθεωτικές κριτικές που πήρε το προηγούμενό τους δεν τους πολυχώνευα. Αυτό είναι πιο “ευκολοχώνευτο” άλμπουμ έτσι άλλαξα γνώμη. Εξαιρετικό!!!
Βlack Mountain – In the Future
Εντάξει δεν προσφέρουν κάτι καινούριο αλλά βαράνε καλά. Μου αρέσουν αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας. Καλό σύνολο ο δίσκος αλλά δεν θα έβαζα κάποιο κομμάτι στην αντίστοιχη λίστα για τα καλύτερα της χρονιάς.
REM – Accelerate
Tην γνωρίζουν την τέχνη καλά και το δείχνουν.
2 προσθήκες
Red Snapper – Pale Blue Dot
Δεν πήρα χαμπάρι πότε επέστρεψαν αλλά όταν τον άκουσα τον δίσκο έπαθα πλάκα για μια ακόμη φορά. Κορυφαίο γκρουπ στο είδος του. (acid-jazz electronica). Πολύ καλός δίσκος!!!
Μogwai – The Hawk is Howling
Στα πρώτα ακούσματα το θεώρησα μέτριο. Εντάξει σίγουρα δεν προσφέρει τίποτα καινούριο αλλά οι τύποι είναι μάστορες. Στα καλύτερα της χρονιάς ωποσδηποτε
ChrisP
March 3, 2009, 1:32am
Ρε, κανείς δεν ανέφερε την δισκάρα των Hold Steady, Stay Positive?
Garage, punk, blues, southern και μια φωνάρα που ακροβατεί μεταξύ Tom Waits και Nick Cave.
Το ομώνυμο κομμάτι είναι ΥΜΝΟΣ!
ChrisP:
Ρε, κανείς δεν ανέφερε την δισκάρα των Hold Steady, Stay Positive?
Garage, punk, blues, southern και μια φωνάρα που ακροβατεί μεταξύ Tom Waits και Nick Cave.
Το ομώνυμο κομμάτι είναι ΥΜΝΟΣ!
:har::har::har: http://www.rocking.gr/review2185.php :har::har::har:
Den akrobatei katholou ekei file Chris. Apla einai Phil Lynott pou paizei mousiki Boss ayti tin fora…
karvou
March 3, 2009, 10:34am
Μα γιατί να είσαι ΠΑΟΚ! Θα μπορούσαμε να κάνουμε τόση παρέα εμείς οι δύο!!!:lol::lol:
Ο δίσκος είναι καταπληκτικός και κρίμα που τον άκουσα και εγώ το 2009 κι όχι νωρίτερα
manos87
March 3, 2009, 12:48pm
Ω ναι!
Μία από τα ίδια. Το I Love You, I’m Going to Blow Up Your School είναι έπος.
ChrisP
March 3, 2009, 10:35pm
To χω διαβάσει το review.
Στους users αναφερομουν.
@ Daz: Εμένα αυτούς μου φέρνει στο μυαλό και καθόλου μα καθόλου τον Lynnott.