Ωραίος δίσκος απλά χάθηκε στην πληθώρα των καλών κυκλοφοριών…
Μονο εμενα αρεσε τοσο πολυ πια?
Όχι έχω δει πολλούς να το εκθειάζουν το Moonspell, don’t worry.
Απλά ο νταβίντιαν λέει ότι χάθηκε επειδή ακούει απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ το καινούριο ντιστερμπντ. Ε πως να μη χαθεί μετά :lol:
Ιts a perfect insanity…8)
Δηλ. εγω που ακουω το Ayreon τι να πω? Παντως ακουστε και το Crematory, ειναι αρκετα καλο και back to the olds!
το elect the dead δεν ειναι τζαματο?
Παει ανετα για λιστα, ε.
Χμμμ έχεις δίκιο. Για το ομώνυμο μιλάω. Νόμιζα ότι αυτό ήταν το φετινό. Θα το ακούσω το καινούριο και θα σου πω… Θενκς πάντως.
Στη δική μου top-5 προς το παρόν.
@ Keyser:
Τσέκαρε εδώ ένα κομμάτι από το Unonou.
Το βρήκα το άλμπουμ. Καλό είναι. Σίγουρα καλύτερο από το προηγούμενο (το οποίο είναι του 2006 και βλακωδώς νόμιζα ότι ήταν φετινή κυκλοφορία). Το κομμάτι του βίντεο πραγματικά τα σπάει. Θα το λιώσω λιγάκι το άλμπουμ και θα επανέλθω.
Το Earth είναι ύπνος. Και αυτό το λέω εγώ, που ακούω Pink Floyd
MGMT και Beardfish πολύ καλά.
Μένει να ακούσουμε προσεκτικά και τα υπόλοιπα που προτάθηκαν εδώ. Άντε γιατί έχουμε μείνει πίσω.
Andre Matos - Time to be free!!
πολύ καλό album αλλά είναι του 2007.
Ayreon, Opeth, Disturbed έχουν ένα μικρό προβάδισμα μέχρι στιγμής
Slipknot και Scars On Broadway επίσης παίζουν δυνατά.
Ποιο ειναι του 07???
Όσον αφορά καφριλιές, οπως ειπαμε και σ’ αλλο τοπικ το φετινο Origin παει για κορυφη στο death metal… με το νεο Dead Congregation να κοντοζυγωνει (παμε μωρη Ελλαδα). Επισης το Leviathan κρατει καλα τα ηνια για black, αν κι επαθα τις τελευταιες μερες χοντρο καζο μ αυτους τους Mgla. Μπομπα απ το πουθενα…
Edit: Παντως, δεν εχει τυχει ν’ ακουσω καποιο δισκο και να πω ‘‘ΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ’’ οσον αφορα ‘‘τον δισκο της χρονιας’’. Βεβαια δεν εχω ακουσει καλα εως καθολου καμποσα που εχουν προταθει… anyway, θα δουμε…
Nομιζω φετος θα βγει το νοστραδαμος!!! Ειναι δισκαρα κι ας μην ειναι σαν το painkiller!
Κατ οπιν 5λεπτης περισυλλογης, δυο δισκοι ξεχωρισαν καθαρα στο νου μου.
Η ελπιδα απ τη Νορβηγια.
Και το νεο αιμα απ τον Καναδα.
Αν και δεν εχω ακουσει ακομα Alpha Galates.
σπεύσε ρε, πολύ το λιβανίζεις
Του Andre Matos.
Επίσημη διανομή στην Ελλάδα είχε στις αρχές του έτους, αλλά κυκλοφόρησε περυσι τέτοια εποχή.