σωστος!!αυτο περιμενω και mastodon
Εδέησα επιτέλους (διαβάσματα…) ν’ακούσω προσεκτικά το καινούργιο Scar Symmetry και μου ψάχνω τώρα το σαγόνι μου… άλλος ένας δίσκαρος!
Συμφωνω απολυτα φιλε… με προλαβες! Το Holographic Universe για μενα ειναι πολυ ψηλα μεχρι στιγμης!! προσωπικα βεβαια υπαρχουν πολλα album που περιμενω τσεκαρω μεχρι το τελος της χρονιας (evergrey,wintersun,skyfire,metallica,trivium…). Οποτε στο τελος κανω ταμειο!!
Το Mastodon τελικα παει για Γεναρη του 09.
Επισης, οριστε ενα review σχετικα με τη φετινη δουλεια των No-Man. Αν θα μεινει στη λισταμ δε ξερω, αλλα εδω και καμποσο καιρο ξεχωριζει…
http://www.rocking.gr/review1906.php
Edit: Να το πω και χυμα, ειναι δισκαρα!!
δεν ξερω τι λετε…
αλλα οι φετεινοι foo fighters ηταν πολυ μπροστα, και με αποκορυφωμα κατι συναυλιαρες στο wembley… 8)
πολυ μπροστα λεμε!
αν και φέτος πέραν της περιοδείας δεν έκαναν κάτι, οι FF παίζουν μπάλα τα τελευταία χρόνια σε top επίπεδο.
ο grohl είναι για μένα η απόλυτη rock φυσιογνωμία των τελευταίων ετών.
δεν είναι τυχαίο που στη φετινή περιοδεία στον Καναδά “τζάμαραν” μαζί τους οι Geddy Lee και Alex Lifeson ενώ στην Αγγλία ο Robert Plant και ο John Paul Jones.
Αναγνώριση λέγεται αυτό?
αναγνωριση?
οχι.
αποθεωση 8)
To φετεινό Earth είναι τεράστια δισκάρα, πάει και τελείωσε!
Δεν το εχω ακουσει παρα πολυ αλλα δεν μπορω να διαφωνησω!
Unleashed - Hammer Battalion
Ας μιλήσουν οι του χώρου όμως καλύτερα. Εγώ απλώς δηλώνω θαυμασμό στη πρώτη μπάντα που με έκανε να ακούσω καθαρό death metal 8)
8O Τρομοκρατης freedom!Το αλμπουμ αυτο δεν ειναι απο τα καλυτερα τους,αλλα οι Unleashed
ειναι οι Motorhead της σκηνης αυτης,δηλαδη τι το πρωτο τι το τελευταιο τους αλμπουμ εχουν αρκετα
ιδιο ηχο.Δεν παυει το αλμπουμ αυτο να ειναι αξιο και αρκετα καλο!Φοβερη μπαντα!
Ειδικα εκεινο το This Day Belongs To Me.
Α, credits to nihilist of course!
+1000000000000000000000000000000
Λοιπόν ΤΕΛΟΣ. Ο καλύτερος δίσκος του '08 είναι με διαφορά το In The Future των Black Mountain. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε (και τον πρωτοάκουσα) μέχρι και σχεδόν 8 μήνες μετά ακούγεται το ίδιο πωρωτικός, το ίδιο φρέσκος, το ίδιο μεγαλειώδης. Ούτε μία αδύναμη στιγμή. Ούτε μία όμως. Καταπληκτικός απλά και ξεκάθαρα.
Ακολουθούν μέχρι στιγμής τα νέα Coldplay και Slipknot αλλά και το νέο Demians που είναι η τεράστια έκπληξη για μένα, με την υπερκομματάρα The Perfect Symmetry να είναι πιθανότατα το τραγούδι της χρονιάς.
Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και άκου και το φετινό των Danava.
To 01011001 των Ayreon φυσικά, ποιό άλλο? :respect:
Το πρωτοάκουσα πριν κάνα εξάμηνο 2-3 φορές μετά απο διθυραμβικές κριτικές από το Χάμερ αλλά δυστυχώς δεν με κέρδισε. Ίσως του ξαναδώσω καμία ευκαιρία κάποια στιγμή.
Mέχρι στιγμής οι κυκλοφορίες που με έχουν κερδίσει περισσότερο είναι των Beardfish, RPWL, Black Mountain, Alpha Galates, Opeth, Portishead :!:
Και από κει και πέρα πολλές ακόμα αξιόλογες κυκλοφορίες που είτε μου άρεσαν αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να μπουν τόσο ψηλά είτε δεν τις έχω ακούσει ακόμα τόσες φορές ώστε να μπώ “μέσα” στο δίσκο
Το Unonou άκουσες, γιατί αυτό είναι το φετινό και δεν είμαι σίγουρος αν του έχει κάνει ακόμα κριτική το Hammer. Νομίζω ότι πριν κάνα 6μηνο που λες είχε κάνει καθυστερημένη κριτική στο ομώνυμο ντεμπούτο.
Το Moonspell το ακουσε κανεις?? Δεν ειναι δισκαρα?