Kαλύτερο Death metal συγκρότημα

Ψήφισα κι εγώ Bolt Thrower, γιατί πάντα βγάζουν δισκάρες και είναι πολύ τίμια μπάντα και ΕΕΡΧΟΟΝΤΑΑΙΙΙΙ!!! WAARRRRR (στιγμιαία παράκρουση…)
Παρόλα αυτά άνετα θα ψήφιζα και Nile… Μπάντα με πραγματικό death στο μεταλ τους…

Θα γκρινιάξω κι εγώ λίγο,χεχε, που είναι οι Morbid Angel οέο, αλλά και οι Deicide?
Ακούστε το ομώνυμο, τέτοιος δίσκαρος δεν ξαναβγήκε… Εκτός αν το poll αναφέρεται σε μπάντες με αποκλειστικά death, gore, zombie θεματολογία, λολ…
Επίσης Incantation, Immolation και Nocturnus, τι μπαντάρες υπάρχουν διάολε…

Eγω ψηφισα Death γιατι αυτους ακουσα πρωτους και αγαπησα. Εξισου σημαντικο ηταν και το ταρακουνημα με Bolts. Οφειλω να πω δεν εχω ακουσει Νιle

Πoυ είναι ρε οι Morbid Angel και οι Deicide ???

με αυτους θα επρεπε να αρχισεις το πολλ.

:ban:

ον τοπικ
Θα ψηφιζα τους Death αλλα μου φάνηκε κάπως προφανή επιλογή. Για αυτό μιας και λειπουν αυτοί που ανεφεραν και το “Αλλοι” είναι ξενερωτη επιλογη η ψηφος παέι στους Nile.

Oι death δεν είναι μόνο το καλύτερο death metal συγκρότημα , αλλτα και ένα από τα καλύτερα metal συγκροτήματα γενικότερα. Δίσκοι σαν τα leprosy,human , symbolic και sound of perseverance δύσκολα θα ξαναβγούν. Οπότε είναι λίγο άδικη η σύγκριση με τα άλλα συγκροτήματα του πολλ γεγονός που φαίνεται και από το αποτέλεσμα.Τώρα μετά τους death ακολουθούν οι τρομεροί obituary με τα πορωτικά φωνητικά και τραγούδια γενικότερα, οι morbid angel με τα θρυλικά altars of madness και blessed are the sick, καθώς και οι παιχταράδες atheist και σταματάω εδώ γιατί θα εξυμνήσω κάθε συγκρότημα στη λίστα και αρκετά εκτός λίστας.