Εγώ πάλι θα έλεγα, που είναι οι Dark Tranquillity (οέο);
Όχι ότι δεν αναδείχτηκαν από τότε και άλλα συγκροτήματα, αλλά…οι DT είναι οι DT όπως και να το κάνουμε. Ένα σημαντικό τέρας της death σκηνής γενικότερα.
E, τώρα, να λέμε κορυιφαίο Death Metal συγκρότημα τους DT, ακούγεται κομματάκι άκυρο…
Όχι ότι δεν ειναι κορυφαία μπάντα, κάθε άλλο, αλλά νομίζω ότι όταν μιλάμε για Death Metal, άλλες μπάντες έρχονται πρώτα στο μυαλό.
Death . 8)
Σιγά μην ψηφίσω μόνο 'ενα group!
MORBID ANGEL KAI DEATH.
Μπορει να μην κολλαει πολυ εδω αλλα οποιος ενδιαφερεται για παλιο κοπροφαγικο τεχνικο death metal ας διερευνησει τους Immolation, αρκετα ιδιαιτερο death metal .
Καλύτεροι Morbid Angel, τρομεροί Death και At The Gates αλλά αγαπημένοι μου οι Cannibal Corpse!!!
Έχω ακούσει τα Dawn Of Possession και Unholy Cult, τρελλές δισκάρες!!!
Immolation :roll: :roll: :roll: Λατρεμενη μπαντα!Αυτα τα στριφνα,περιεργα,ιδιαιτερα ριφφ
τους μου σοδομιζουν το ειναι!Τεραστια μπαντα για το χωρο της και απο τις καλυτερες ακραιες
μπαντες!Τους εχουμε εκθειασει,οχι οσο θα επρεπε,σε διαφορα τοπικς.
Σιγουρα θα σου αρεσει κ το Close To A World Below (2000) , χαοτικος δισκος
Ας μην ξεχναμε και τους αρκετα διαφορετικους Asphyx με το ιδιαιτερα τρυφερο ντεμπούτο τους ‘The Rack’ , μονο για ρομαντικες ψυχες εκει εξω …
( σκατοψυχια + κοπροφαγια + μισανθρωπια + καρκινος στην καρδια <=> The Rack )
Y.Γ. To Τhe Rack ειναι ενα κλασικο παραδειγμα που πρεπει ν το ακουσεις σε δισκο και σε κανονικα ηχεια , αλλο παραδειγμα το Reign in Blood , το οποιο επισης χανει το 80% σε mp3 .
Απ’τη λίστα ψήφισα Bolt Thrower. Mπάντες που θα μπορούσαν να πλαισιώνουν το poll, ειναι: Autopsy, Pentacle, Incantation, Immolation, Asphyx και άπειρα ακόμα παλιά Σουηδικά συγκροτήματα(π.χ. παλιοί Entombed, Grave, Unleashed)
Οι Immolation είναι από τους καλύτερους. Ξέρουν από άβυσσο. Σε μεταφέρουν σε μια παράδοξη και απόκοσμη διάσταση. Όπου όλα τα ξύλινα είδωλά μας καίγονται μαζί με την ανθρωπότητα!
καλα τα λεει ο προηγουμενος obscurus (ο οποιοςδιαβαζει αρκετα lovecraft)
αξιζει να ακουσετε και το the temple of knowledge απο kataklysm , με παρομοια
συναισθηματα στοργης κ μητρικης αγαπης σε καθε απαλη και αιθερια συγχορδια…
το feeling που βγαζουν οι autopsy(ειδικα αυτα τα σαπια αργα σημεια:drunk: )δεν το εχει κανεις:!:
ο reifert ειναι μορφη και τα σπαω οταν βλεπω videos να παιζει drums και να τραγουδαει με την γαιδουροφωναρα του ταυτοχρονα
Κ όμως δεν διαβάζω! :bleh:
δεν υπαρχει καλυτερο death group … υπηρχαν οι death .
RIP Chuck
Για ρίχτε και καμιά αυτιά σε Disincarnate και δύο πρώτα Gorguts. Υπάρχει όλη η τεχνογνωσία των Death στο πιο ακραίο και σκοτεινό.
Death.Πολύ καλές οι περισσότερες μπάντες του poll,αλλά οι Death είναι άλλη κλάση.Ο Chuck (RIP:() είχε όντως όραμα για το ιδίωμα,όπως ειπώθηκε και στην αρχή,και οι Death πιστεύω πως δεν βγάλανε δίσκο κάτω του “πολύ καλός”
Δεν δυσκολεύτικα καθόλου στο συγκεκριμένο poll, παρ’ όλο που μου αρέσουν όλες οι μπάντες. Όμως, οι Obituary είναι μεγάλη αδυναμία και επιπλέον είναι η μπάντα που με έμπασε στο ιδίωμα. Δεν γεννάτε καν θέμα πως θα πάρουν την ψήφο μου.
bolt thrower…δεν ειναι απλα death metal…1 ηχος μονοι τους (οχι οτι οι αλλοι δεν ειναι)…αλλα τους θεωρω τους πιο ξεχωριστους και ισως και με περισσοτερο συναισθημα απο τους αλλους…τουλαχιστον εμενα αυτο μου βγαζουν…
Δεν θελει πολυ σκεψη…DEATH!!! Δεν ειναι μονο η καλυτερη death metal μπαντα αλλα ενα απο τα καλυτερα συγροτηματα που υπηρξαν γενικα…Ανατριχιαζω στην ιδεα οτι θα ακουσω καιρουργια τραγουδια του chuck μεσω control denied!!!