Kαλύτερη σειρά ever

εχει μπατσους που τους σκοτωνουν αφου τους βιασουν κ μετα τους βαζουν στο σακι κ πανε για πικ νικ?:-s

όχι,τσουβαλιάζεις :stuck_out_tongue:

ειναι η μονη σειρα με αρκετους κουλ μπατσους,εξαιρωντας βεβαια pa με Χαιταουερ,Τζοουνς,Ζεντ,Μαχονι και Τακλμπερι

Ξένες σειρές δεν έβλεπα ποτε… μόνο Sex and the city! Όπότε (ακόμα και να έβλεπα δηλαδή) χαλαρά η καλύτερη σειρά για μένα είναι το 50-50! Όσες φορες και να δω το κάθε επισόδειο γελάω!

the wire φυσικά

Buffy The Vampire Slayer - Angel
Firefly
Community
Breaking Bad
Friends
Stargate SG-1, Stargate Atlantis, Stargate Universe
Battlestar Galactica
Dollhouse
Supernatural
South Park

Lost
Friends
Game of Throne
Big Bang Theory:p

To ειχα ακουσει σε podcast του Kevin Smith ( http://smodcast.com/channels/hollywood-babble-on/ , με εχει κρατησει απιστευτη συντροφια στα ταξιδια που κανω καθημερινα, πωλητης γαρ) πως θα κανουν remake και σε αυτο οι αθλιοι. Τα χουν παρει ολα σβαρνα απο σικουελς και ριμεηκς, οποτε σε αυτο θα κολλουσαν να μου πεις.
Αρκει να εχουμε τον Gute ως cameo, γιατι πολυ η κατηφορα δυστυχως για δαυτον.

Eιλικρινα ιεροσυλια παντως. Το hollywood ειναι πλεον ντεφακτο πως εχει ξεμεινει απο νεες ιδεες.

Οσον αφορα καλυτερες σειρες για μενα.

Comedy: Seinfeld, Always Sunny in Philadelphia, Spaced, Trailer Park Boys, Monty Python, Office UK.

Drama: Prison Break (Πρωτες 2 σεζον), Buffy, Sopranos, Shield, Oz, Sherlock (αν και φρεσκο). Death Note, Monster, Neon Genesis Evangelion, Akagi και Kaiji (σε animation).

Talk Shows: QI (http://www.imdb.com/title/tt0380136/ , και πληρως μορφωτικη αλλα συναμα διασκεδαστικη, μιας και σε καθε επεισοδιο το πανελ περιστοιχιζεται απο διαφορους διασημους κωμικους),Top Gear (uk εννοειται) και τα ντοκυμαντερ του Louis Theroux, που εχουν να κανουν κυριως με διαφορες εξτριμ κοινωνικες ομαδες των ΗΠΑ (ειναι τρομακτικο το τι μυαλα κουβαλανε αρκετοι ανθρωποι εκει).

Married with children(ότι καλύτερο σε κωμική σειρά)
Prison break (season 1-2)
Lost
Dexter
24 και
criminal minds

Aυτά για μένα:)

The Wire με διαφορά και ακολουθεί ο σκοτεινός επιβάτης του Dexter

Και πως είναι δυνατόν να ξέχασα την καρα-Cult θεΐλα Eastbound & Down

Treme
Wire
Boardwalk Empire
Battlestar Galactica
Twin Peaks

Δεν είμαι μεγάλος φαν των σειρών, αλλά υπάρχουν κάποιες που μου αρέσουν πολύ. Από την λίστα ψήφισα Battlestar Galactica και ας είχε κάποια θεματάκια που δεν συμφωνούσα. Όπως και να χει το υπερευχαριστήθηκα και το έβλεπα με μεγάλη προσμονή. Εκτός λίστα λατρεύω Married with Children και το Rome, το οποίο μου κάνει πολύ εντύπωση που χει τόσο χαμηλή απήχηση. Φυσικά λατρεύω Game of thrones αλλά εντάξει δεν έχει τελειώσει ακόμα οπότε βλέπουμε.