dramas: χαλαρα [B]Rome[/B], το εχω δει 3 φορες κ το ξαναβλεπω πολυ ανετα…λιγες φορες εκανα ετσι στη ζωη μου οταν επαιζε, να περιμενω πως κ πως την επομενη βδομαδα απλα για να δω τηλεοραση…[B]Sons of Anarchy[/B] επισης κ αν κ δν εχει τελειωσει ακομη προφανως, ειναι ηδη στις τοπ.
comedies: [B]Spaced[/B]χαλαρα επισης number1, ασυναγωνιστο απλα για μενα…[B]blackadder[/B], [B][B]black books[/B][/B], [B]father ted[/B], [B]hippies[/B], [B]the young ones[/B],[B] flying circus[/B] επισης κορυφαιες. απο αμερικανικες που γενικα το χιουμορ τους δν το γουσταρω, μονο [B]married with children[/B], οκ αλ θεος!..τα φιλαρακια δν τα εβλεπα ουτε οταν ημουν πιτσιρικας, ποσο φλωρικη σειρα?! χαχα flame on!!!
fantasy: [B]game of thrones[/B] χωρις δευτερη σκεψη
sci-fi: [B]battlestar gallactica[/B], [B]firefly[/B], [B]star trek[/B], το οριτζιναλ βασικα αλλα κ μερικες seasons απο τα αλλα, πχ nxt generation, deep six nine
απο πολεμικες [B]band of brothers[/B], τελεια κ παυλα
απο μυστηριου, φυσικα [B]x-files[/B]… μετα [B]sherlock[/B], [B]twin peaks[/B]. το lost αν το βαλω σε αυτη την κατηγορια καλο στην αρχη, μετα βαρετο κ στο τελος απογοητευση…
κινουμενα σχεδια: [B]spawn[/B], batman, ren and stimpy, ulesses 31, beavis and butthead, happy tree friends, nils holgersson, thundercats κ αλλα διαφορα
αλλες τωρα που τις ειδα ή τις βλεπω αλλα ανεξαρτητως κατηγοριας δν τις θεωρω κ φοβερες, απλα βλεπονται για να περασει η ωρα: spartacus, dexter, supernatural, true blood, walking dead, falling skies, V, prison break, heroes, breaking bad, weeds, ideal, dead set, twilight zone
στανταρ θα ξεχασα κ καμια:-k…γενικα γουσταρω καψιμο με σειρες αρκετα, φαινεται ε? χαχα
το wire btw το εχω ακουσει απο πολλους οτι γαμαει κλπ αλλα δν το εχω δοκιμασει, κυριως γιατι εχει να κανει με μπατσους κ δν γουσταρω, οπως επισης κ το 24 που για παρομοιους λογους το προσπερασα, θα τα δοκιμασω καποια στιγμη παντως…εδω κ λιγο καιρο λεω να δοκιμασω το carnivale, που μου κανει κλικ, γουσταρω τσιρκο, φρικια κλπ, νιωθω σπιτι μου ενα πραγμα!
παρακαλω τους μοντς να μου προσθεσουν τουλαχιστον 10 στα ποστς μου, ειναι αδικο με τοσες αναφορες να μετραει μονο σαν 1 :lol: