Ειναι απαιτητικο αθλημα το γκολφ και θελει την πληρη προσηλωση σου… Δεν ειναι αστεια αυτα ρε, παιζουν με τον πονο μας.
Είχε ήδη φορτωμένο πρόγραμμα παράλληλα με τις golf εξασκήσεις του και νομίζω δεν μπορούσε να σπαταλήσει άλλο χρόνο.
είναι ίσως το ίδιο τραγική ατάκα με το “δεν είναι αυτό που νομίζεις” που λέει κάποιος όταν τον πιάσει η γυναίκα του να την κερατώνει με άλλη8)
Κατι τετοιο:p
Παντως απο ολες τις συνεντευξεις των υπολοιπων μελων,προκυπτει οτι ηταν καθαρα προσωπικα η αποφαση αποχωρησης και οχι οτι διαφωνησαν σε κατι οπως φανηκε απο τη δηλωση στο site του KK.
Εχω μεγαλη περιεργεια παντως να δω πως θα ειναι το νεο album.
Καιρος ειναι να αποχωρησουν και οι υπολοιποι αν θελουν να διαλυθουν αξιοπρεπως, πραγμα το οποιο θα επρεπε να ειχαν κανει εδω και καιρο.
Ο ΚΚ ειναι θεος, βαρεθηκε κι αποχωρησε, οπως θα επρεπε να κανει καθε μουσικος στη δυση του ηλιου του. Οι Priest απο την αλλη εβγαλαν το [U]θεικοτερο[/U] setlist των τελευταιων 20 ετων, ακριβως επειδη αποχωρησε κι οι περιοδειες δεν θα πηγαιναν καλα απο εισπρακτικης αποψης.
Μια χαρα ξερουν ολοι τι θελει ο κοσμος τους… απλα ντροπη…
Νομίζω ότι το ίδιο σετ-λιστ θα είχαν και με τον ΚΚ
…άλωστε τα τελευταία χρόνια, οι Judas Priest είχαν πέσει αρκετά σε εισιτήρια, έτσι κιαλιώς
:):!:
Με οσα ακουγονται παντως ο KK ηταν που ηθελε να αποχωρησει και να σταματησει τις περιοδειες. Επειδη δεν ξερουμε ποσα απο αυτα που ακουμε ειναι αληθεια και σε ποιο βαθμο, δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι.
Αν ομως ειχε κανονιστει η Epitaph Tour και ο KK στην πορεια αποφασισε οτι δεν ηθελε να συνεχισει, τι να εκαναν οι αλλοι, να πουνε “το διαλαμε γενικα”? Απο εκει και περα, θα ειναι μεγαλη η ξενερα την Τριτη που θα κοιταμε αριστερα και δεν θα βλεπουμε τον KK, αυτο δεν αλλαζει, αλλα αν εφυγε για τους δικους του λογους γιατι ντροπη στους αλλους?
Συμφωνω με angus!η ξενερα παραμενει αλλα τι να εκαναν κ οι αλλοι?
να το διαλυανε επδ αποχωρησε ο ΚΚ?σιγα ρε παιδια!εγω εχω απορια το πως θα ειναι περισσοτερο το νεο αλμπουμ που δεν θα ειναι ο ΚΚ!
Εννοειται πως θα επρεπε να το διαλυσουν. Τοσοι και τοσοι εχουν ακυρωσει περιοδειες, γιατι να μην ακυρωσουν οι Priest; Δλδ οκ, πηραν το κιθαριστα της κορης του Harris, εναν πουθενατζη / μαριονετα που δεν θα τους κοστιζε τιποτα, ως αντικαταστατη του KK Downing, του ανθρωπου που δημιουργησε το heavy metal οπως το ξερετε σημερα. Δεν ειναι υπερβολικα αυτα που λεω, ετσι ακριβως ειναι.
Η αλήθεια είναι μάλλον κάπου ενδιάμεσα. Εφ’όσον έχουν υπογράψει συμβόλαια για περιοδεία κ ο άλλος τους την κάνει τελευταία στιγμή δεν είναι κ τόσο εύκολο να ακυρώσουν. Άρα πήραν έναν αντικαταστάτη. Συμφωνώ πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο κ πως δε φτάνει στο ελάχιστο την αξία του ΚΚ αλλά κάπως έπρεπε να καλυφθεί το κενό. Εγώ θα ήμουν υπέρ της λογικής να γίνει η περιοδεία μ’αυτόν τον καινούριο κ μετά το τέλος της να το διαλύσουν. Όχι όμως ν’ανακοινώνουν κ καινούριο δίσκο.
Οτι λεει ο Τζιμ.
Οπως εννοησα και πιο πριν, καλλιο αργα παρα ποτε.
[B] Οι priest οφειλαν να ειχαν διαλυθει χρονια πριν[/B] (και οχι μονο αυτοι αλλα ας μην ξυνουμε πληγες τωρα…)
Ο ΚΚ εκανε την σωστη κινηση ενας θεος ξερει γιατι βεβαια (παρολο που ειμαι αθεος!)
Οι αλλοι δεν εχουν παρα να ακολουθησουν. Αντε [B]διαλυστε το[/B] το [B]τσιρκο[/B]! Οχι τιποτ’
αλλο…Απλα για να μην καταντησετε καρικατουρες του ιδιου σας του εαυτου οπως οι[B] λεφταλλικα[/B] και οι [B]maiden[/B].
K.K. DOWNING: My Golf Course Was Never Reason For Not Doing Latest Tour With JUDAS PRIEST - July 3, 2011
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=160214
Το σιριαλ συνεχιζεται…
σε λίγο θα βγει και ο ριτς στο προσκήνιο για να κάνει δηλώσεις…
I have had in place since last September the world’s leading golf-management company known as Troon Golf. Troon manages approximately 200 facilities world-wide; please see the facility directory at Troongolf.eu.
Λολ…
Χαλια μπαντες και οι 3, απαισια live, μονο για τα λεφτα το κανουν πια…#-o Τι αλλο θα ακουσουμε?
οχι, για να κρατησουν ζωντανη τη φλογα του χεβυ μεταλ το κανουν.
Το κανουν και για τα λεφτα και γιατι το γουσταρουν αυτο που κανουν και αυτη ειναι η ζωη τους. Κανουν αυτο που εκαναν τοσα χρονια, αυτο που εκαναν μια ζωη. Και δινουν εξαιρετικα live σεβομενοι τους οπαδους και δεν κοροιδευουν.
Αλτρουιστές ειναι τα παιδια! :lol:
and it goes on!!!
O πρώην κιθαρίστας των Judas Priest, Kenneth “K.K” Downing, απέρριψε κάθε φήμη που τον είχε να φεύγει από το group για να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα του golf στο Shropshire της Αγγλίας.
Σε μία πρόσφατη συνέντευξη με το Express & Star, ο μπασίστας των Priest, Ian Hill, δήλωσε για την αποχώρηση του Downing : ““Νομίζω ότι ο Ken δεν μπορούσε να αντέξει άλλο και είχε φορτωθεί υπερβολικά με τα μαθήματα golf οπότε δεν μπορούσε να σπαταλάει τον λίγο χρόνο που είχε. Το tour μας θα γίνει κανονικά και θα διαρκέσει 2 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι θα είμαστε μακριά από τα “σπίτια” μας και πιστεύω πως ο Ken δεν θα μπορούσε να κουμαντάρει το χρόνο του έτσι.””
Ανταποκρινόμενος στη δήλωση του Hill και τις συνεχείς του Τύπου που μετέδιδε πως ο Downing διάλεξε το golf αντί για τους Priest, o τελευταίος δήλωσε μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα του :
""Η λέξη “πιστεύω” δείχνει αβεβαιότητα οπότε αυτόματα σημαίνει υπόθεση. Αγαπώ τον Ian σαν αδερφό μου και τίποτα δεν θα το αλλάξει αυτό αλλά η δήλωση του σ"αυτή τη περίπτωση είναι αναληθής και οι άνθρωποι του Τύπου δεν είχαν κανένα δικαίωμα να εκμεταλλευτούν έτσι την υπόθεση του Ian.
““Το να επικεντρωθώ στα μαθήματα golf δεν είναι και ποτέ δεν ήταν ο λόγος που δεν θα είμαι στο tour με τους Priest. Από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο έχω τη διεύθυνση της πιο μεγάλης εταιρίας golf στο κόσμο, γνωστή ως “Troon Golf”. Μέσω αυτής λειτουργούν 200 κέντρα σε όλο τον κόσμο,κάτι που μπορείτε να δείτε στο Troongolf.eu. Τα μαθήματα είναι ανοιχτά και πηγαίνουν καλά από τον προηγούμενο Σεπτέμβρη όπου και διοργανώσαμε ένα event φιλανθρωπίας για τους Λόρδους προς όφελος των κακοποιημένων παιδιών. Όποιος με γνωρίζει ξέρει πολύ καλά ότι ήμουν πάντα πολύ αφοσιωμένος στους Judas Priest και τους fans μας και τίποτα δεν με σταμάτησε ποτέ από το touring ως τώρα.””
““Είμαι απασχολημένος πηγαίνοντας σε συναυλίες, metal εκθέσεις, βοηθώντας νέα groups να εξελιχθούν και γενικά έχω σχέδια για επαγγελματικά ταξίδια σε άλλες χώρες όπως Φινλανδία, Ισπανία και Η.Π.Α αυτό το καλοκαίρι. Όσον αφορά τον λόγο που έφυγα από τους Priest πριν το tour, επιμένω στην αρχική μου δήλωση γι"αυτό το θέμα (http://www.kkdowning.net/statement.html). Αν και δεν είμαι εκεί, εύχομαι για τους Priest να είναι πάντα ένδοξοι. Δεν αμφιβάλω ότι το “Epitaph Tour” είναι σημαντικό. Γι"αυτό το λόγο σας προτείνω να μην το χάσετε και σας παρακαλώ δείξτε την υποστήριξη ακόμη μία φορά στους μεγάλους Priest.””