Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

Επειδή φαντάζομαι ότι θα ήτανε playback τύπου Eurovision, όπου η μουσική είναι προηχογραφημένη και τα φωνητικά live, έχω να πω ότι ο Halford ακούγεται σε καλή φόρμα ίσως και λίγο καλύτερα απ’ ότι εδώ το 2008.

Τώρα για την υπόλοιπη μπάντα δε μπορείς να κρίνεις από ένα τηλεοπτικό. Είδωμεν…

Αλλά πρέπει να πω ότι ξενέρωσα μόνο που είδα Glen χωρίς KK δίπλα του.

ο κκ μαλλον προτιμησε να πουλαει τις κιθαρες του…

^ Ασχολίαστο.

περίμενα κάτι πιο πνευματώδες [-X

ΓΙΑΤΙ.

Για αυτο μαλλον…

http://www.youtube.com/watch?v=FSwg0trjMBQ

EDIT: οκ το ξερω οτι ακουγετε κακια εφοσον ειναι αρωστια κτλ αλλα

‘He has Tourette and Asperger’s syndrome.’

Πλακα δεν θα ειχε να αρχιζε τα γαμοσταυριδια on stage;

…για τα λεφτά και την διαφήμηση…τι άλλο:):!:

Πάντως στις αφίσες για το 2310 festival είναι και ο ΚΚ :stuck_out_tongue:

Αφού είναι οι ίδιοι διοργανωτές που έκαναν το spot των Deep Purple με το “Soldier Of Fortune” δε μου κάνει καμία εντύπωση… :lol:

Θα κανει εμφανιση εκπληξη στην Σαλονικα για αυτο…

και στην Αθηνα τον εχουν στις αφισες:p

«Σε ότι έχει να κάνει το ξαφνικό αντίο του KK Downing, δεν μπορώ να πω ακόμα και τώρα, λίγες εβδομάδες μετά, τους αληθινούς λόγους.[B] Δεν έχει να κάνει με μεταξύ μας διαφορές[/B]. Τον ξέρω 41 χρόνια, θα είμαστε για πάντα φίλοι. Ηθελε να αποσυρθεί, είχε κουραστεί, [B]θέλει να είναι κοντά στη μητέρα του που έχει προβλήματα[/B]. Θεωρώ πως με τον καιρό, ο ίδιος θα αποκαλύψει τα πραγματικά κίνητρα. Ο αντικαταστάτης του, Richie Faulkner είναι απίστευτος. Ο τέλειος κιθαρίστα[B]ς. Κανείς οπαδός δεν θα καταλάβει ηχητικά την απουσία του Ken[/B].»
Ian Hill

Τουλαχιστον τωρα εχουμε ενα λογο για την ξαφνικη αποχωρηση… Το θεμα ειναι ποτε τους ανακοινωσε την αποφαση του ο KK πριν ή μετα το κλεισιμο της Epitaph World Tour?

Εδώ έφυγε ο Martin Walkyier από τους Skyclad και αυτοί συνέχισαν…

«Σε ότι … Κανείς οπαδός δεν θα καταλάβει [B][FONT=“Arial Black”]ηχητικά[/FONT][/B] την απουσία του Ken.»

Ηχητικά και μόνο…

Εγώ δεν τους είδα ποτέ, και θέλω να πάω. Σίγουρα είναι τεράστια απώλεια…Απλά αν ήτανε να φύγει, όπως είπε και ο rob σε μαι συνεντευξη πιο πριν γιατί το έκανε πρν τη περιοδία; Τι άραγε να παίχτηκε…

Ο καθένας φαντάζεται το δικό του σενάριο. Ο καθένας φαντάζεται το δικό του ένοχο στην υπόθεση. Οι οπαδοί χωρίζονται σε όσους πιστεύουν πως οι priest τελείωσαν και σε όσους πιστεύουν πως μπορούνε να συνεχίσουνε.

Και άλλα συγκροτήματα συνέχισαν παρά την απώλεια σημαντικών μελών. Το θέμα είναι ότι αλλιώς αντιλαμβάνεται κανείς τα πράματα…Άλλον δε θα τον πειράξει τόσο πολύ, αλλόν θα τον στεναχωρήσει μια τέτοια αποχώρηση.

Ο ΚΚ έφυγε…αυτή είναι η πικρή αλήθεια…

On K.K. Downing’s reasons for leaving JUDAS PRIEST:

Rob Halford: “I don’t think any of us will really know. You probably read what he put on his web site about saying that he just felt that if he was to stand on the stage not for the right reasons, then that was the wrong thing to do. And that’s a really sincere thing to say. When you walk out on stage in front of those thousands and thousands of fans, you want to be there, you want to be able to play. None of us really understand the true reasons [for him leaving], 'cause we’ve all got different theories. I think what we would really love everybody to focus upon now is that this is a great time to celebrate for JUDAS PRIEST, 'cause it is a farewell. We don’t want people to be depressed and sad, we want people to rock out and have a great time and enjoy seeing this amazing guitar player, Richie, with us in the band and just live the metal.”

Στα boldαρισμενα ειναι ο σκοπος της δηλωσης. Τυπικη και αναμενομενη, αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να πιστεψει κανεις οτι δεν ξερουν τον λογο της αποχωρησης του K.K… Δυστυχως Metal God η ξενερα ειναι μεγαλη…

[B]*DIO DISCIPLES[/B]

‘‘Ο μπασίστας των Judas Priest, Ian Hill, δηλώνει πως ο K. K. Downing αποχώρησε γιατί δεν είχε χρόνο να περιοδεύσει και πως αρχικά το συγκρότημα ήταν μπερδεμένο.
Μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έφυγε ώστε να επικεντρωθεί στο? golf!
Συγκεκριμένα είπε: «Τα νέα το Ken μας ήρθαν πολύ απότομα. Νομίζω πως πέρασε αρκετά. Είχε ήδη φορτωμένο πρόγραμμα παράλληλα με τις golf εξασκήσεις του και νομίζω δεν μπορούσε να σπαταλήσει άλλο χρόνο.
Είμαι σίγουρος ότι πάντα θα είμαστε φίλοι. Ήμασταν μαζί από πέντε ετών’’

STOP THIS MADNESS.

Και στη συνεντευξη του rob εδω στο rocking αναφερει παλι οτι ηταν δικη του προσωπικη επιλογη να αποχωρησει παντως.

Αυτα περι γκολφ ειναι για γελια.