Αποχωρεί ο K.K. Downing από τους Judas Priest!

καλυτερα να σταματησουν μετα την περιοδια…στην αρχη λεγαν τελευταια περιοδια,τωρα λενε δισκος με τον καινουριο προφανως,κανα live απο δω και απο κει,κανα φεστιβαλ και τελικα θα συνεχισουμε σαν να μην εγινε τιποτα…απαραδεχτο μπορω να πω

το οτι ο καράφλας είπε οτί το νέο άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο λέει σε κανέναν κάτι??? δεν γίνεται να έχι φκιαχτεί ολόκληρο άλμπουμ στο λίγο διάστημα που μεσολάβησε ανάμεσα στην ανακοίνωση της epitath tour και της ανακοίνωσης οτί δουλέυουν σε νέο υλικό…

Ρε μην ασχολείστε λέμε.
Ακούστε καλύτερα π.χ. Sign of the Jackal. \m/

καυστικός γράκχος :stuck_out_tongue:

Απλά έχω ρίξει μαύρη πέτρα αγορίνα.

Με τους Πριστ ισχύει απλά ότι για όσο κράτησε, ήταν πολύ όμορφα… αλλά δε γινόταν να κρατήσει για πάντα.
Πάμε γι’ άλλα, με όλη τη σημασία της λέξης.

fixed

Kαι μένα πειστικός μου φάνηκε πάντως ο Rob. Περισσότερα εν καιρώ…

Κραταει για παντα μεσα απο τις αναμνησεις… Το θεμα ειναι οτι πρεπει να μαθουμε πρωτα τι εγινε και μετα να βγαλουμε συμπερασματα.

σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν μιλάμε για συναισθηματικό δέσιμο, τα συμπεράσματα είναι για τους ιστορικούς. ο οπαδός ,όποιος πες και να έχει δίκιο, ξενερώνει. γιατί έχει στο μυαλό του κάτι ιδεατό (μία σχέση πχ, μία αυθεντικότητα) και βλέπει οτί αυτό χαλάει από κάποιους στο όνομα του κέρδους και της κονόμας (από ότι έχω ερμηνέυσει εγώ). ούτως ή άλλως αν βρεθείς ή νιώσεις προδωμένος από μάι μεγάλη αγάπη πας αρκετές φορές στο άλλο άκρο.

[SPOILER]πολύ ποιητικός[/SPOILER]

Πας καλά μωρέ Άνγκους, τί συμπεράσματα θέλεις να βγάλεις δηλαδή, για το αν αυτό το πράγμα, χωρίς ΚΚ, όποιος κι αν έχει την ευθύνη, θα είναι Πριστ;
Με κάνετε και λέω όλη την ώρα τα ίδια ρε πούστη μου.

«Μας τον πρότεινε ένας κοινός φίλος και όσοι από τους οπαδούς μας ανησυχούν πως χωρίς τον Κ.Κ. δε θα ηχούμε σαν τους Judas Priest που έχουν αγαπήσει, μπορούν να ησυχάσουν. Ο Richie Faulkner είναι ένας καταπληκτικός κιθαρίστας και ο ιδανικός αντικατστάστης του K.K., γι’ αυτό να είστε σίγουροι πως δε θα σας λείψει τίποτα, τόσο από το show, όσο και από τον ήχο μας», δήλωσε ο Ian Hill, για να συμπληρώσει:

«Προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις να μεταπείσουμε τον Ken από την αρχική του απόφαση και να παραμείνει στο συγκρότημα, αλλά ήταν φανερό πως δεν είχε πλέον τον ίδιο ενθουσιασμό».

κι εσύ τέκνον Ian??

Με τρώει ο κώλος μου τώρα, αλλά άσε…

“Δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, δεν ξέρουμε ποιός φταίει, όλοι μαζί τα φάγαμε κτλ. κτλ.”

επειδή δεν έχω και πολύ δουλειά τώρα ας θυμίσω οτί ο halford είχε πει αρχικά οτί ο faulkner jamαρε μαζί με τον tipton μια μέρα σπίτι του τυχαία και όταν ξαφνικά και απρόσμενα έφυγε ο κκ είπαν να πάρουν αυτόν έπειδή jamαρανε ωραία με τον tipton.
και τώρα ο hill λέει οτί τους τον πρότεινε κοινός φίλος (προφανώς γνωρίζοντας οτί ψάχνουν για κιθαρίστα).

Ώπα ώπα, τί κάνεις τώρα; Βγάζεις συμπεράσματα; Στοχοποιείς; Ε;

όχι βέβαια, είμαι καλό παιδί εγώ. δεν κάνω τέτοια πράγματα.
απλά καταγράφω τα γεγονότα :roll:

Βασικά θα συμφωνήσω με Γράκχο απόλυτα. Τι το ψάχνετε ποιος και τι;;; Οι Judas Priest τέλειωσαν. Πάει. Πάπαλα. Καπούτ

Πρώτη εμφάνιση των Priest με τον Faulkner… Έγινε χθές στο πλατό του American Idol… Ναι, καλά διαβάσατε. Με τον Halford τραγούδησε και ένας fan των Priest που απ’ ότι φαίνεται συμμετέχει στο παιχνίδι.

Είναι ιδέα μου ή όντως ο ήχος δεν ήταν ίδιος με αυτόν που μας έχουν συνηθήσει οι priest τα τελευταία χρόνια? Μου φαίνεται πιο στακάτος και πιο πολύ “παλιός”. Έχει περάσει η περίοδος που ήμουν φανατίλα με τους priest αλλά παρόλο που δε μου κάθετε ότι ο Downing έφυγε, το ηχητικό αποτέλεσμα με ικανοποίησε. Φαντάζομαι επίσης ότι δεν ήταν playback.

πάμε για ύπνο κατερίνα.

Καλά ντε! Δεν είπα ότι είναι και άξιος αντικαταστάτης του ΚΚ! Συμφωνώ ότι Priest χωρίς τον ΚΚ δεν υπάρχουν!