Kαλύτερο rock bar στην Αθήνα

Προς επιβεβαιωση της περιφημης μνημης μου: Παλι εκει, στις αρχες του '90, ισως και το '89, υπηρχε ενα μικρο μπαρ πισω από τον Αγιο Ελευθεριο, στη φοιτητικη εστια της Πατησιως. “Διπατο” (ειχε δλδ ενα μικρο παταρακι), ελαχιστο κοσμο, φοβερη μουσικη. Το θυμαται κανεις;

/History lessons mode on/
Πως λεγοταν το κλασικο μπαρ στο Χαλανδρι, στην Εθνικης Αντιστασεως;
/History lessons mode off/

(Τι διαολο παω και θυμαμαι;;;:wink:

Mήπως λες το renegade?

Πριν απο ενα λεπτο θυμηθηκα (και εσπευσα να διορθωσω το προηγουμενο ποστ, γι’ αυτο ειμαι παλι εδω) οτι στην Εθνικης Αντιστασεως για μια εποχη υπηρχαν δυο μαγαζια: ενα ροκαδικο μπαρ κι ενα μεταλ μπαρ-κλαμπ.

Αν θυμαμαι καλα, λοιπον, το μεταλ ηταν το Renegade και εσυ θα με επιβεβαιωσεις ή διαψευσεις. Ωστοσο, το αρχικο μου ερωτημα αφορουσε το αλλο μαγαζι… Εκει ακουσα πρωτη φορα το Gamma Ray στην οριτζιναλ εκτελεση του (επικαιρο αφου το βραδυ θα παω στη συναυλια χεχεχε).

Μικρη “περιγραφη”: ενω το μεταλ (Renegade;) μπαρ ηταν 3-4-5 στενα στην Εθνικης Αντιστασεως (μπαινοντας απο Καποδιστριου), διπλα ή εξαιρετικα κοντα σε ενα βενζιναδικο, το ροκαδικο ηταν 1-2 στενα απο την Καποδιστριου και στην ιδια πλευρα με το αλλο.

Αααααν βοηθαει σε κατι αυτο… :-k

το renegade,ναι, ηταν το μεταλλαδικο κοντα στο βενζιναδικο…το αλλο που λες δεν το θυμαμαι…

Ηταν μονοκατοικια, προφανως παλιο σπιτι, με Αυλη και φυτα. Εχω περασει 1-2 φορες απο εκει, αν θυμαμαι καλα εγινε ενα εστιατοριο ή κατι τετοιο, με τζαμαρια στα μπαλκονια και στην αυλη, αλλα η γενικη εικονα του δεν εχει αλλαξει ιδιαιτερα απο τοτε. Αυτα θυμαμαι, γμτ μεχρι και το εσωτερικο θυμαμαι (μεγαλα τραπεζια, παγκους αντι για καρεκλες, κατι σαν τις σημερινες μπυραριες ενα πραγμα), αλλα το ονομα δεν… #-o

α να χαθεις! συγκινηθηκα!!! το μπαρακι πισω απο την φοιτητικη εστια ηταν η Gallery!!! περασα την εφηβεια μου και οχι μονο εκει μεσα!! τι να λεμε τωρα, τα παντα ολα!!

Χαλανδρι? μαλλον την Crazy εννοεις!!!

Μπρααααααααααααβο ρε outlaw! Spot on και στα δύο :respect:

Τελικα, δεν ειμαστε και πολλοι σε αυτη τη χωρα/πολη, αρκει λοιπον να βρεις εναν-δυο συνομιληκου (με καλη μνημη ε; εγω δεν μετραω) για να θυμηθεις τα παλια ροκ-μεταλ στεκια.

Γκαλερι και Κρειζι… Μεγαλες στιγμες του ενδοξου παρελθονος!

πάντως το revenge δεν είναι στα καλύτερα

και tithora τις τεταρτες κυριως!!!

Άνω Πατήσια αν δεν κάνω λάθος

yeepp

μια φορα θα πηγαινα στο revenge of rock και το γαμημενο ειχε κλεισει για διακοπες και θα ανοιγε την επομενη μερα και εγω την επομενη μερα θα γυρνουσα πισω στη ναυπακτο

Το wizard εχει ξανανοιξει (στον ιδιο χωρο) για οσους ενδιαφερονται…

Το έχει ο ίδιος?
Μουσική στα γνωστά κατατόπια?

Ναι ο ιδιος και μουσικα κινειται στα ιδια κατατοπια…:slight_smile: (ο χωρος εχει αλλαξει λιγο προς το πιο κυριλε αλλα προσωπικά μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με το παλιο)

μπορει καποιος να μου πει γρηγορα τι περιπου παιζει το legacy σημερα? :-s

ωχ και αλλος Γιαννιώτης?

για το λεγκασι που ειναι ψυρρη ελεγα αλλα πηγα τελικα και ψιλοαπογοητευτηκα :stuck_out_tongue:

Question:

Υπαρχει τροπος να παει κανεις στο Outlaw με συγκοινωνια?

υπαρχει φιλε μου αλλα μην κανεις τον κοπο! ειμαστε κλειστα!! :frowning:

υπαρχουν καποιες σκεψεις να επανερθουμε μεσα στην χρονια :wink:… ειδωμεν :slight_smile: