Kλείνει το Tickethouse

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Rock Overdose το κατάστημα έκδοσης και πώλησης εισητηρίων Ticket House (http://www.tickethouse.gr/) κλείνεί αύριο και είναι άγνωστο το αν και πότε θα ξαναλειτουργήσει… Να υπενθυμίσουμε και τη δήλωση του ιδιοκτήτη της εταιρείας Νίκου Λώρη (DiDi Music) ότι: Το “The Wall” θα είναι το τελευταίο μεγάλο show στην Ελλάδα…

Έτσι τα πράγματα καλαβαίνετε ότι συναυλιακά (τουλάχιστο για μεγάλες παραγωγές) δε πάνε καθόλου καλά στη χώρα μας (αν δε το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη…)

Αναμένουμε λοιπόν… Πάντως είναι γεγονός ότι από αύριο και για μεγάλο χρονικό διάστημα δε θα μπορείτε να παραγγέλνετε τα εισητήρια σας από το εν λόγω κατάστημα. (Ήδη αρκετοί promoters κλήθηκαν να πάρουν πίσω από εκεί τα εισητήρια τους)

http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=24814&fb_action_ids=10151588118428737&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151588118428737%22%3A660225720655221%7D&action_type_map=%7B%2210151588118428737%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

και που θα πινει καφε ο κωφιδης?

Καλα παμε :roll:

επιτελους πηρε ποδι ο λωρακος. ευκαιρια να ανεβει καποιος αλλος ή τουλαχιστον να μην τρωμε στη μαπα τον καραγκιοζακο:!:

Έτσι τα πράγματα καλαβαίνετε ότι συναυλιακά (τουλάχιστο για μεγάλες παραγωγές) δε πάνε καθόλου καλά στη χώρα μας (αν δε το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμη…)

Συναυλιακά τα πράγματα δεν έχουν υπάρξει καλύτερα για όσους τους αρέσει η μουσική, τα πράγματα έχουν γυρίσει στο χώρο που γεννιέται πραγματικά μουσική, στο underground, κι αυτό μόνο θετικό είναι, αφού ξαναγίνεται πιο ανεξάρτητη, αυθόρμητη, αυθεντική και ανατρεπτική, όπως οφείλει να είναι κάθε τέχνη. Με την έννοια που δίνουν στον όρο συναυλία οι διάφοροι διοργανωτές, δηλαδή του εμπορικού δρώμενου-διασκέδαση, οι συναυλίες είναι καταδικασμένες σε θάνατο.

Πολύ ωραία όλα αυτά. Μήπως θα έκρινες σκόπιμο, με σκοπό να ενισχυθεί η τέχνη, να είχαμε απαγορεύσει γενικώς τις «overground» συναυλίες; Το ρωτάω, γιατί εμένα δεν μου αρέσει η μουσική και προσπαθώ να βρω τον ίσιο δρόμο.

Όχι δεν το κρίνω σκόπιμο, δε χρειάζεται να απαγορευτούν, ίσα ίσα θα έπαιρναν αξία. Απλά θα συμβεί το ίδιο με το κράτος μετά την επανάσταση, με την εξαφάνιση των διοργανωτών, θα απονεκρωθούν και οι εμποριευματοποιημένες συναυλίες. Επίσης, για να βρεις τον ίσιο δρόμο, καλό είναι να ψάξεις τους επόμενους Μπαρονές γιατί μόνοι τους δε σε σώζουν.

έχει πλάκα που μιλάνε απαξιωτικά για τον λώρη άνθρωποι σαν τον μικρό άλεξ παραπάνω που κυρίως σε δικές του συναυλίες πάνε και δεν έχουν πάρει καν χαμπάρι τη συναυλιακή αναγέννηση των τελευταίων χρόνων… αν ζούσαν στα 90ς μάλιστα η προσήλωση τους στα live του λώρη θα άγγιζε το 100%, μια εποχή που εμείς παρακαλάγαμε να μπούνε νέοι στο χώρο όχι για να παρουν τη θέση του αλλά για να κινηθούν στο underground με μετακλήσεις καλλιτεχνών που ξεφευγαν από το mainstream… γιατί εμείς είχαμε 2 live το τρίμηνο και η μία ήταν αναγκαστικά power metal :slight_smile:

Δεν γνωριζω ποιος εχει την επιχειρηση πισω απο το tickethouse, αλλα με εμπειριες που εχω, οπως να ανοιγει οποτε τους καπνισει η και ακομα μη επαγγελματικα και αγενεστατα περιστατικα, δεν θα μου λειψει.
Κατα τα αλλα, συναυλιες απο μουσικους και καλλιτεχνες οπου εκτιμουν το εργο τους, και προπαντως το κοινο τους υπαρχουν μπολικες, δεν θα μου λειψει κανενας που πιστευει οτι θα ζησει εχοντας ως βαση το “ονομα” του πανω απο τις καλλιτεχνικες του δυνατοτητες.
Υπαρχουν μπολικα αλλα προβατα να τους στηριζουν ολους αυτους εξαλλου.

Μη σώσει και ξανανοίξει το κ@@@μάγαζο με το αγενέστατο προσωπικό, που σου χρέωνε εξτρά ακόμη και τον αέρα που ανέπνεες

Αχ, μάθε με κάτι, μάθε με!

καλα θα 'ταν να τονιζαμε και το γεγονος πως ο,τι γινεται στην ελλαδα ο καθενας προσπαθει να εκμεταλλευτει τον αλλον και να του φαει μεχρι και το τελευταιο φραγκο.
οκέι, απ’τη μια λες μπραβο στον λωρη που εχει φερει τοσα μεγαλα ονοματα, αλλα απ’την αλλη λιγη αξιοπρεπεια δε νομιζω πως θα του στοιχιζε. εχω σπαστει σε ολες του τις συναυλιες(με ηχο, ακριβα νερα πχ).

νασπω την αληθεια, προτιμω να περιμενω πεντε χρονια να ξεκινησουν να πραγματοποιουνται παλι μεγαλα φεστιβαλς και να αλλαξει διοργανωτης, αλλα σε λιγο δεν θα ΄χουμε να φαμε γιατι θα ξεμεινουμε απο τα αποθεματα, οποτε τα ξεχναμε εντελως.

Εγώ είμαι μεγαλύτερος σε ηλικία απ’το “μικρό άλεξ” αλλά μ’αυτόν συμφωνώ απόλυτα στο τελευταίο πόστ. Sorry mindcrimeK αλλά η έμφυτη δίψα μας για συναυλίες οφείλει να μη συνάδει με το στήσιμο κώλου. Πολύ καλά τα λέει ο μικρός.

Επίσης, κάτι άλλο που ήθελα εδώ και καιρό να τονίσω… Έλληνες φορολογούμενοι που μαζεύετε αποδείξεις μπας και γλιτώσετε το πετσόκομμα από φόρους και το βαρύ πέλεκυ που πέφτει τελευταία: Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί δε σας δίνουν απόδειξη όταν παίρνετε εισιτήριο; Κανείς δεν το λέει μου φαίνεται… Αλλού το απαιτείτε κι εδώ κάνετε την πάπια μπας και δείτε καμιά συναυλία; Και βέβαια αυτό πάει κυρίως στα μεγαλύτερα ξεφτέρια σαν το φίλο μου mindcrimek αλλά και στους μικρούς με συνείδηση.

Ας κλείσει το κωλομάγαζο λοιπόν… Όχι, δε θα μου λείψει. Και ας μάθουμε ν απαιτούμε πράματα κάποια στιγμή σα λαός.

O mindcrime έγραψε τελείως διαφορετικό πράγμα βέβαια.

Όσον αφορά στα εισιτήρια, εάν είναι κανονικά θεωρημένα από την εφορία όπως προβλέπει ο νόμος, τότε το ίδιο το εισιτήριο είναι και η απόδειξη παροχής της υπηρεσίας. Για το αν αναγνωρίζονται στην έκπτωση φόρου εισοδήματος δεν το ξέρω αλλά και πάλι ο νόμος θα μας το πει.

Εμενα θα μου λειψει η σοκολατενια υπαρξη που υπηρχε εκει.

δεν ξερω ποιος το εχει, αν λεγεται λωρης η αν σχετιζεται με την διοργανωση συναυλιων, παντως σαν κουβουκλιο που πουλαει εισιτηρια, δεν θα μου λειψει καθολου. οποτε ηθελαν ανοιγαν, οποτε ηθελαν εκλειναν, ειχα παει καμποσες φορες στο παρελθον για εισιτηριο μεσα στις “ωρες λειτουργιας” αλλα… θαυμα! ηταν κλειστο. συν το υφος χιλιων καρδιναλιων απο τους ηλιθιους κηφηνες εκει μεσα που καθονταν και εξυναν ο ενας του αλλου. δεν εχω παρει ουτε ενα, ουτε δυο εισιτηρια απο κει, εχω παρει αρκετα παραπανω, αλλα ποτε δεν εξυπηρετηθηκα με χαμογελο ρε παιδι μου. αυτα. καλο λουκετο και καλο καλοκαιρι. μ****πανα.

Επειδη το ειχα ρωτησει πριν 1-2 χρονια αυτο, οντως το εισιτηριο ειναι αποδειξη απο μονο του αλλα δεν αναγνωριζεται στην εκπτωση φορου
Δε ξερω βεβαια αν αλλαξαν απο τοτε τα δεδομενα (που δε το νομιζω)

δε καταλαβαίνω γιατί το λες σε μένα αλλά συμφωνώ, φαντάζομαι βέβαια ότι το κάνεις και πράξη και δε γλύφεις εκεί που κατουράς…

ταχεις μπλέξει λίγο εδώ, έχω την αίσθηση πως όλα τα event του Λώρη έχουν θεωρημένα tickets, καλό θα είναι να παρατήσω όλα τα άλλα live και να στηρίζω μόνο τα δικά του αφού είναι οκ σε αυτόν τον τομέα, αυτό βέβαια θα μας φέρει σε δύσκολη θέση σε σχέση με τα παραπάνω αλλά τι να κάνουμε, η έμφυτη δίψα που έλεγες…

προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν θα κλείσει αφού τα live που με καίνε τα κάνουν άλλοι, σε κάποιους άλλους όμως θα λείψουν οι μπάντες που φέρνει και ξαναφέρνει τόσα χρόνια…

μαζί σου, ραντεβού στους δρόμους λοιπόν…

Το εισιτήριο είναι από μόνο του απόδειξη, είτε είναι διάτρητο, είτε έχει σήμανση από φορολογικό μηχανισμό(καμιά 50αριά ψηφία-αριθμούς), είτε είναι αθεώρητο βάσει νόμου ή διάταξης (υπάρχει και αυτό σίγουρα σε κάποιες τοπικές ακτοπλοϊκές γραμμές). Αλλά δεν δηλώνεται στην εφορία, για έκπτωση φόρου…

…όπως και νά’χει υπάρχουν τα δισκάδικα, να δίνουν εισιτήρια, και μπορούν οι προμότερς, να φτιάξουν μια δική τους εταιρία πωλήσεων εισιτηρίων…το κακό μετο τίκετ ζάουζ είναι ότι μένουν άνεργοι, αυτοί που δούλευαν:):!: