Kακοποιήσεις ζώων

E και?

Και γω που δεν εχω παει ποτε Καβαλ φανταζομαι ποιοι ειναι(ειδικα μετα τα τελευταια)…Απο κει και περα?

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=302496&cid=5

[I][B]Εικόνες φρίκης κατέγραψε κρυφή κάμερα
[/B]

Για το ρεπορτάζ, κατάφεραν να μπουν με κρυφή κάμερα σε μια φάρμα στην Αμερική, όπου ανθρώπινος νους δεν χωράει αυτό που συμβαίνει. Κτηνοτρόφοι εκτελούν με απίστευτη βιαιότητα νεογέννητα μοσχαράκια, χωρίς έλεος για τίποτα.

Η αποκάλυψη προκάλεσε την επέμβαση της Πολιτείας και το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

[B][U]Προσοχή τα πλάνα είναι σκληρά[/U][/B][/I]

πω ρε φίλε ποσο άρρωστοι είναι ?

Μετά το περιστατικό που είδα στο κέντρο της Αθήνας, 2 μετανάστες [μάλλον από Πακιστάν μεριά] να σέρνουν έναν σκύλο για να τον στριμώξουν στις δημόσιες τουαλέτες και να τον σκοτώσουν, έχω φρικάρει. Κρατάγαν κάτι λοστούς και ο σκύλος ούρλιαζε σαν νά’ξερε ότι ήταν η τελευταία του ώρα. Φυσικά ήταν αδύνατον να κάνω κάτι καθώς ήμουν μόνη και ο δρόμος ήταν σκοτεινός χωρίς ίχνος αστυνομικών εκεί κοντά.
Αίσχος! Δεν ξέρω τί θα γίνει μ’αυτή την ιστορία…όλο και αυξάνονται τα περιστατικά.

Για να τον φάνε τον ήθελαν?

τι να κάνουν και αυτοί? κάτι πρέπει να φάνε…που έχουμε καταντήσει …

κρεμασμα σε οσους κακοποιουν τα ζωακια

Βασικά έχουμε καταντήσει εκεί που ήμασταν πριν δημιουργήσουμε την επίπλαστη ‘πολιτισμένη’ ζωή.

Όταν δεν έχεις να φας και σκοτώνεις σκύλο δεν λέγεσαι βάρβαρος,λέγεσαι survivor.

Βάρβαροι είναι όλοι οι υπόλοιποι με τον κόσμο που έχουν δημιουργήσει.

Σοβαρά μιλάω

μα έτσι είναι.! τι να πεις σε κάποιον που σκοτώνει ενα ζώο για να το φάει?

ναι στην προκειμένη περίπτωση σκοτώνει σκύλο που στην ελλάδα δεν συνιθίζουμε να τους τρώμε.να πεις οτι είναι στην κίνα οκ.

στην κίνα που τρώνε σκυλιά δε θα λέγανε τίποτα.στην ελλάδα που δεν είναι στο μενού μας θα πρέπει να ψιλοπροσαρμοστούν και λίγο οι μετανάστες.

όπως κ εγώ ή εσύ αν πηγαίναμε ινδία και τρώγαμε αγελάδα θα μας λυντσάρανε.

έντιτ:
τι σκατά εγινε και ποσταρα 2 φορές?

Δεν συνηθίζεις να τους τρως εσύ που έχεις το φαγάκι σου διαθέσιμο πάντα.

Όταν πεινάσεις όλα τρώγονται.

Δεν θα κάνουμε και διακρίσεις στο ποιο ζώο είναι βάρβαρο να σκοτώσεις και ποιο όχι.

Εκτός κι αν αυτοί που σκοτώνουν τώρα τους σκύλους έχουν πρόσβαση σε φαγητό,

που δεν έχουν.

[B]original1924[/B] δεν κατέβηκε ο μετανάστης απο τον θρόνο του και είπε θα φάω σκύλο σήμερα…απο το κουτί του βγήκε και είπε το στομάχι(το ποιο?) είναι στην πλάτη μου…δεν αντέχω άλλο…και εσύ νομίζεις άλλες εποχές δεν εχει φάει ελληνας σκύλο/γάτα? ή οτι δεν το/θα το κάνει?

το απο κάτω που λες είναι σε εντελώς άλλη κατάσταση…

αυτό που λές εξαρτάται πάντα και απο το σε ποιά χώρα είσαι.σου είπα το παράδειγμα με την ινδία οπού και να λιμοκτονείς την αγελάδα δεν την ακουμπάς.θα σε λυντσάρουν.

Εσύ μιλάς τώρα για άχρηστα (για μένα πάντα) οικοδομήματα του ανθρώπινου μυαλού (όπως την ιερότητα της αγελάδας στην ινδία ή για την κατηγοριοποίηση της βαρβαρότητας με φθίνουσα σειρά ως προς την χαριτωμενιά του ζώου στην δύση).

Εγώ μιλάω για βιολογικές ανάγκες.

δε διαφωνώ μαζί σου όσον αφορά την ιερότητα της αγελάδας αλλά δεν παύει να ισχύει αυτο που σου είπα,οτι αν σε δούν να την τρώς την γάμησες.

Αυτό τι σχέση έχει με το πόιντ που πάμε να θέσουμε με τον κρίμσον (ότι δεν είναι βαρβαρότητα το περιστατικό που είδε η νένιελ)?

στο οτι το τί θεωρείς βαρβαρότητα εξαρτάται και από την χώρα που βρίσκεσαι.στην μεν ελλάδα αρκετοί θα θεωρήσουν βάρβαρο το να σκοτώνεις σκύλο ή γάτα γιατί συνηθίζεται να τα έχουμε σαν κατοικίδια-φίλους του ανθρώπου ειδικά τους σκύλους.στην δε ινδία θα θεωρήσουν βαρβαρότητα (και ιεροσυλία) το να φάς αγελάδα και μπορεί να θεωρήσουν φυσιολογική την βρώση ενός σκύλου ή μιας γάτας.τα πάντα είναι εν ολίγοις υποκειμενικά.

Ε αυτό που πάω να πω εγώ είναι ότι πέρα από την υποκειμενικότητα που θα συναντήσεις κατά τόπους,υπάρχει κάτι ανώτερο που υπήρχε και θα υπάρχει,που λέγεται πρωτογενής βιολογική ανάγκη (ή όπως αλλιώς λέγεται).

Μόνο και μόνο που οι αξίες αυτές (ας μιλήσουμε μόνο για αυτές περί σκοτώματος ζώων για βρώση,αν και μπορεί να επεκταθεί το ζήτημα) αλλάζουν από τόπους σε τόπους σύμφωνα με δεισιδαιμονίες και συνήθειες,μπορεί να σου δώσει την ιδέα ότι αυτές οι αξίες είναι επίπλαστες και βολεμένες να χωράνε στο πακέτο αξιών που σου πασάρονται από μικρή ηλικία.Δηλαδή προϊόν προπαγάνδας του πολιτισμού που ζεις,και φέικ.

Για μένα αυτές οι φέικ αξίες,τουλάχιστον όταν διακυβεύεται η σωματική ακεραιότητα,δεν πρέπει να διατηρούνται.Και δεν διατηρούνται,και καλά κάνουν για μένα.

Εν ολίγοις,όταν πεινάω δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν και για τον λοστό,και για τα ουρλιαχτά,και για την νένιελ που με είδε.

Αυτό κάνω χιλιάδες χρόνια τώρα.

Αν δεν το κάνω θα χαθώ

ΥΓ: Ας μην παρεξηγηθεί κανείς,προφανώς δεν μιλάω προσωπικά για κανέναν.Αν είναι να προσβληθείτε,κάντε το εξαιτίας των απόψεών μου και όχι για τα παραδείγματα που έδωσα.

Πως δεν διατηρουνται αυτες οι φεικ[λολ] αξιες?Δηλαδη αν πειναει ο μουσουλμανος θα φαει χοιρινο πιστευεις?