Kακοποιήσεις ζώων

γιατί οι ελληνες σε λιγο τι θα τρώμε? δεν θα μείνει γάτα όρθια

Πολλοί Έλληνες είναι χειρότεροι γιατί σκοτώνουν σκύλους για πλάκα ενώ οι Κινέζοι τουλάχιστον το κάνουν για να φάνε.
Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να μείνει έτσι, δυστυχώς και ο νέος νόμος αφήνει την κυνοκτονία πλημμέλημα… [-X
Ψάξτε, κάπου online μαζεύονται υπογραφές για να αλλάξει αυτό, αν σας λέει κάτι το θέμα υπογράψτε και εσείς.

Κόντεψα να ξεράσω με την εικόνα! Έλεος! Πώς το κάνουν αυτό; Κρίμα…

Κόντεψα να ξεράσω με την εικόνα! Έλεος! Πώς το κάνουν αυτό; Κρίμα…

Ρε μην κουοτάρεις τις μαλακίες που γράφω!

Αλήθεια, είναι πολύ ανώμαλο όλο αυτό, δεν ξέρω τί κάνουν στην Κίνα, εδώ ζούμε όχι στην Κίνα. Τέλος πάντων, το να σκοτώνεις ζώα μόνο και μόνο για “την πλάκα σου” πρέπει να τιμωρείται με σοβαρές κυρώσεις - στα πλαίσια της λογικής φυσικά. Δε θυμάμαι και τη νομοθεσία τώρα… :\

ΥΓ. άλλη φορά παρακαλώ να βάζεις/βάζετε μέσα σε σπόιλερ τέτοιου “είδους” φωτογραφίες!

[SPOILER]Μ’ αρέσει που κάθομαι και απαντάω σε ένα ειρωνικό σχόλιο, τόσο βαρεμάρα πια… :p[/SPOILER]

Δεν τα σκότωσαν για “την πλάκα τους” πάντως οι Κινέζοι.

Στη βαρβάκειο τα βάζουν σε spoiler;

Δεν πάω στην βαρβάκειο… :stuck_out_tongue:

Δεν λέω για τους Κινέζους! Καλά, οι Κινέζοι τα τρώνε, εμείς δεν είμαστε εξοικειωμένοι με την εικόνα αυτή, να σκοτώνουν, να δέρνουν, και να κρεμάνε τα σκυλιά στην βιτρίνα -πώς λέγεται τέλος πάντων- δίπλα στα αρνιά, τα κατσίκια κλπ. :stuck_out_tongue: Άλλο, όμως, να σκοτώνεις …έτσι… επειδή μπορείς! Τέλος πάντων, δεν αναφερόμουν στους Κινέζους, στους δικούς μας τους ασυνείδητους αναφερόμουν…

Kαι για λόγους διατροφής να το κάνεις πρέπει να έχεις κυρώσεις!!! Εδώ δεν είναι Κίνα ή Κορέα (που και εκεί θα πρέπει να πιεστούν οι καριόληδες να πάψουν να τα τρώνε, τα σκυλιά είναι παντού τα ίδια!)
Απλά αυτοί που το κάνουν για πλάκα πρέπει να έχουν χειρότερες!
Κάθε μέρα φτάνουν στα αυτιά μου ιστορίες φρίκης, είμαστε από τις χειρότερες χώρες της Ευρώπης στην κακομεταχείριση των σκύλων!

εγώ λέω να μοιράσουμε φιρμάνι οι πολιτισμένοι σε όλους τους καριόληδες ανά την υφήλιο με το τι τους επιτρέπουμε να τρώνε και τι όχι

Επίσης στων αρνιών και των λαγών.

Και των κουνουπιών.

οντόπικ: Βρείτε τους φαΐ, βρείτε τους δουλειά και θα βγουν όλα τα αδέσποτα στον δρόμο ξανά.

οντόπικ2: Γνωρίζουμε τι κάνουν ‘φιλοζωικές’ όπως η PETA, ε?

http://www.petakillsanimals.com/downloads/PetaKillsAnimals.pdf

οπότε έχουμε είτε πολιτισμικό ιμπεριαλισμό με πρόσχημα την ηθική και τη λογική είτε καταβαράθρωση των αδέσποτων και κάθε λογικής κάθε φορά που αυξάνεται η ανεργία. τέλεια φάση! επίσης, γνωρίζουμε πως η alf είναι γνωστή τρομοκρατική οργάνωση.

Ρε συ καμελοτ, ειλικρινά δηλαδή…
Μας το έχεις κάνει ξεκάθαρο πως δεν γουστάρεις τα σκυλιά, δεν ξέρω αν σε δάγκωσε κανένα οτάν ήσουν μικρός ή τι άλλο παίζει, αλλά είναι κουραστικό πιά να μπαίνεις σε αυτό το θρεντ μόνο για να διαφωνήσεις και να γράφεις ό,τι άκυρο σου έρχεται:
Oι Κινέζοι δεν τρώνε σκυλιά γιατί δεν έχουν φαγητό ή δουλειά, τα τρώνε γιατί γουστάρουν και είναι γενικά παμφάγοι, το λένε ανοιχτά. Εδώ έχουν και προτίμηση σε συγκεκριμένες ράτσες που βρίσκουν νοστιμότερες!

Σομνάμπουλη , αυτά τα περί “πολιτισμικού ιμπεριαλισμού” να τα θυμηθείς και όταν θα συζητάμε και για το πως και στην Κίνα δεν υπάρχουν συνδικάτα, αλλά οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι καλούνται να είναι ανταγωνιστικοί προς τους Κινέζους δούλους… :wink:

τα θυμάμαι όποτε γουστάρεις. ακόμη και να τα ξεχάσω επιλεκτικά βέβαια, δεν μετατρέπεται αυτομάτως ο πολιτισμικός ιμπεριαλισμός σε “πολιτισμικός ιμπεριαλισμός” :wink:

Τα σκυλιά όχι δεν τα γουστάρω, τα αγαπάω. Δεν είχα κανένα περιστατικό με σκυλιά στο παρελθόν, αντίθετα με κάθε ευκαιρία αποθαρρύνω και την παραμικρή καφρίλα πάνω στα ζώα από φίλους-γνωστούς κτλ…

Απλά προτιμώ να νοιάζομαι περισσότερο για τους ανθρώπους και την απουσία της υποκρισίας.

Γιατί είναι υποκρισία (σαν κοινωνία) να πετάς τον σκύλο που βαρέθηκες στον δρόμο, να έχεις αδέσποτους ανθρώπους στον δρόμο και να διαμαρτύρεσαι για κάτι που διαπράττεις στο τραπέζι σου κάθε μέρα.

Κατά τύχη λοιπόν, αυτά τα δημοσιεύματα με τους σκύλους άρχισαν να βγαίνουν μετά κρίσεως. Έτυχε. Οι πάμπλουτοι κινέζοι έχουν κρυφά κοσμήματα και χρυσό, αλλά προτιμούν να σφάζουν σκυλιά.

Και κάτι ακόμη. Σου φαίνεται κουραστικό αυτό που κάνω. ΟΚ. Συμφωνώ ότι ίσως είναι. Κουραστικότατο για μένα είναι το τσουβάλιασμα που γίνεται κάθε μέρα σε αυτό το thread, που εξομοιώνονται οι κινέζοι με τα ζώα τα όρθια που κάνουν το οτιδήποτε πάνω στα ζώα ως μέρος του αρρωστημένου χιούμορ τους.

Κουραστική είναι η έλλειψη κριτικής επαγωγικής σκέψης.

Κουραστικότατη είναι η υποκρισία, που καθημερινά το κράτος στηρίζει τον βασανισμό ζώων, σκυλιών και αλόγων, μέσα από τα πρακτορεία και ο έλληνας πολίτης τους βγάζει κερδοφόρους.

Κουραστικός είναι ο δειλός, διακριτικός ρατσισμός που περιβάλλει μερικούς εδώ μέσα, που θεωρεί χειρότερο αυτό που κάνουν οι κινέζοι από αυτό που κάνουν μερικοί που αφήνουν ζώα καθημερινά στον δρόμο, η έλλειψη στοχευμένης θέλησης και προσπάθειας να σταματήσουν φαινόμενα όπως οι κυνοδρομίες, ο ιππόδρομος, η φυλάκιση των ζώων στα pet shop.

Ενώ ο πιο λογικός στόχος είναι να σταματήσουμε να πετάμε ζώα στο κολοσσαίο του αστικού κέντρου και να αφαιρέσουμε τις δικαιολογίες από αυτούς που τρώνε σκύλο, εμείς… συμπληρώστε το μόνοι σας.

ΥΓ: Από ότι θα προσέξεις Μιουλ, εγώ δε μιλάω προσωπικά για σένα. Ούτε σου απευθύνομαι άμεσα, ούτε σου επιτίθεμαι. Πιθανότατα να θες να το πάρεις έτσι για χάρη της κουβέντας αλλά δε πρόκειται να μπω στο τριπάκι.

Εφόσον μου το επιτρέπουν και οι moderator θα συνεχίσω να κουράζω από αυτό το thread με χαρά…

Όχι ρε μαν, δεν θα το πάρω σαν να μου επιτίθεσαι, ίσα-ίσα που εκτιμώ το ποστ σου, είναι μάλλον το πιό ουσιαστικό που έχεις κάνει σε αυτό το θρεντ γιατί θίγεις μερικά σημαντικά θέματα που με απασχολούν και εμένα και όποιον αγαπά πραγματικά τα σκυλιά: Εγκαταλείψεις, εμπορία κουταβιών από puppy mills σε pet shops.
Το πας πολύ καλύτερα από το να μου συγκρίνεις σκύλους με αρνιά!:lol:
Για τις κυνοδρομίες δεν είμαι τόσο απόλυτος (έτσι και αλλιώς στην Ελλάδα από όσο ξέρω δεν έχουμε) οι δε Άγγλοι που τις κάνουν, είναι έτη φωτός μπροστά μας στην προστασία του σκύλου και συνεχίζουν μία παράδοση που αφορά σε συγκεκριμένες ράτσες που αναπτύχθηκαν για αυτό τον σκοπό και το τρέξιμο είναι μέρος του χαρακτήρα τους (Greyhounds)

Για τους Κινέζους θα λέω. Και όχι μόνο για τα σκυλιά αλλά για κάθε αφορμή που θα δίνουν. Και δεν νιώθω υποκριτής γιατί είμαι πολύ ήσυχος με την συνείδηση μου για όσα έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω εγώ για τα σκυλιά σε σχέση με τα θέματα που έθιξες. Μακάρι να έχω την δυνατότητα στο μέλλον να κάνω περισσότερα.

Το βάζω εδώ γιατί νομίζω πως ταιριάζει αρκετά

[B]Συγκινεί χιμπατζής που ζητά από επισκέπτες να τον ελευθερώσουν[/B]

http://news247.gr/eidiseis/paraksena/sygkinei_ximpatzhs_poy_zhta_apo_episkeptes_na_ton_eleytherwsoyn.1881602.html

Όταν είδα τον τίτλο βασικά περίμενα να δω στο βίντεο τον χιμπατζή να κάνει διάφορες ακατανόητες χειρονομίες και απλά μερικοί να δίνουν αυτή την ερμηνεία. Έλα όμως που οι χειρονομίες του είναι κάτι παραπάνω από κατανοητές. Χωρίς αμφιβολία ζητά να ανοίξουν το κλουβί του. Τα ζώα που είναι απ’έξω και τον παρακολουθούν απλά γελάνε.

στο βίντεο σε ποια πλευρά είναι το ζώο γιατί μπερδεύτηκα

το ακους να σχολιαζει,θα το καταλαβεις :-s

Αν και δεν βρίσκεται σε κλουβί (ούτε φαίνεται πόσο ευρύχωρα είναι κι εκεί που ζει), κάποια στιγμή θα έπρεπε σταδιακά να καταργηθούν οι ζωολογικοί κήποι και να ενισχυθούν τα διάφορα εθνικά πάρκα, όπου μπορούν να υπάρξουν.
Για να είμαστε δίκαιοι, τα σύγχρονα ζωολογικά πάρκα (όπως και το Αττικό) έχουν σχετικά μεγάλους και ανοιχτούς χώρους για τα διάφορα είδη ζώων, καμία σχέση με το παρελθόν. Αλλά και πάλι…

ζώο κωλόμπατσε.