Kακοποιήσεις ζώων

αυτό.

Για το πούτσο

Δεν πηγαινε για τα ζωα για τους ανεγκεφαλους πηγαινε ηταν σχημα λογου

http://www.cnn.com/2010/CRIME/09/01/puppies.river.toss/index.html?hpt=T2

να το πιασουν το μαλακισμενοι και να το πεταξουνε στα βραχια

Εκτος απο καταγγελια τι αλλο μπορουμε να κανουμε εχει ιδεα κανεις?Αυτα που γραφονται εκει μεσα ειναι το κατι αλλο:?

Δεν περνω θεση σχετικα με το θεμα,απλα αναρωτιεμαι και θελω να μου απαντησουν οι υπερμαχοι τον ΓΑΤΩΝ,οταν οι πιτσιρικαδες κυνηγανε γατες με σφεντονες,τις κλεινουν μεσα σε καδους,καμια φορα πετανε και βαρελοτα μεσα στους καδους,της πετανε την θαλασσα,της δενουν με ντενεκεδες,της βαζουν νεφτι στον κωλο και αλλα τοσα ,αυτα τα παιδακια δεν πρεπει να κυνηγηθουν,να καταδικαστουν και να κλειστουν φυλακη (το λιγοτερο) με βαση τα ΔΕΔΟΜΕΝΑ τον ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?

το λιγοτερο καθυστερημενοι.Και σορρυ στους ανθρωπους που εχουν νοητικη στερηση.Αυτοι ειναι λαχανα με ποδια και το χειροτερο ειναι οτι βρισκονται αναμεσα μας.

αισχοσ ειναι απαραδεκτο!!! μερικοι ανθρωποι συμπεριφερονται σαν να μην ειναι…
Προσφατα ειδα κ ενα βιντεακι με ενα μικρο κοριτσι που πετουσε ζωντανα κουταβακια σε ενα ποταμι κ μαλιστα γεματη χαρα. Απορω για το ποιοσ αλλος διεστραμενοσ τη βιντεοσκοπουσε. Ειναι τρομακτικο πωσ υπαρχουν ατομα που βρισκουν αστεια τετοια περιστατικα κ ειναι συγκλονιστικο οταν ειναι σε τοσο μικρη ηλικια. Προφανωσ η μικρη θα καταληξει σαν τον “κυριο” στο αρθρο.

Συνελήφθη η “Κοκκινοσκουφίτσα” που πέταγε κουτάβια στο ποτάμι

To θέμα είναι ότι λογικά δεν θα την κάνουν τίποτα…

Σύμφωνα με το νόμο στη Βοσνία όποιος σκοτώνει ή κακοποιεί ζώα τιμωρείται μόνο με πρόστιμο, που κυμαίνεται από 15 έως 5.000 ευρώ.
δηλαδη τιποτα δεν θα την κανουν οπως τα λες :confused:

βασικά την έχει κράξει όλο το σύμπαν και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είναι πιο αυστηροί. ίσως τους έρθει η ιδέα και για παραδειγματισμό κιόλας, ποιός ξέρει. δεν υποστηρίζω θερμά την οποιαδήποτε τιμωρία, αλλά όποιος κακοποιεί κάποιον φύσει πιο αδύναμο ξυπνάει την οργή μου και του εύχομαι να τον σέρνουν στους ασπαλάθους για 1000 χρόνια \m/. με τους ηθικούς κανόνες, τους νόμους κλπ, πολλές φορές ο άνθρωπος δε συμφωνεί, το ψάχνεις λίγο και βρίσκεις την πληγή. οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να σε φέρουν σε σημείο που να τρελαθείς και να κάνεις τα χειρότερα. και πάλι, ψάχνεις και βρίσκεις, κάποιες καταστάσεις σε οδήγησαν εκεί. αλλά, διάολε, ό,τι αφορά κάποιον πιο αδύναμο (παιδιά, ζώα πχ), είναι ανεξήγητο.

Αηδιαστικό το βίντεο, μου ξύπνησε τα πιο βάρβαρα ένστικτα για την εν λόγω … μην πω. Τι να την κάνω την τμωρία; Η νοοτροπία αυτή δεν παλεύεται και δυστυχώς στη βαλκανική (ειδικά επαρχία) είναι πολύ διαδεδομένη. Κυνηγοί που τουφεκίζουν τα σκυλιά που δεν τους κάνουν, που πνίγουν τα κουτάβια, ή τα γατάκια επειδή είναι πολλά, επειδή έχουν βίτσια, επειδή , επειδή…

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΓΑΜΩΤΟ.ΤΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

ισχύει αυτό που λες.η βαλκανική επαρχία διακατέχεται από έντονο κυνισμό, και πίσω από τη μικροαστική (στη νοοτροπία) κουρτίνα, κρύβονται αρρωστημένες ιδέες και καταστάσεις.
πάντως δε μπορώ να καταλάβω πως ακριβώς μπορεί αυτή η κοπέλα να γίνει χρήσιμη στην κοινωνία.εννοώ πως μετά από μια τέτοια πράξη, τι ακριβώς μπορείς να κάνεις ώστε να αποκτήσει η ζωή σου ένα κάποιο γ@μημένο νόημα?

Ποοο αυτή την πουτανάρα την είδα στις ειδήσεις. Της εύχομαι ψόφο ανελέητο. Δε μπορούσα να το πιστέψω. Συγχηστηκά πάλι.

Αυτό φοβόμουν έτσι και αλλιώς όταν άκουσα για Βοσνία (όχι πως και στην Ελλάδα οι ανίτστοιχοι νόμοι μας είναι αρκετά αυστηροί)…

Ουσιαστικά ατιμώρητη…

είναι ανήλικη…τι άλλο να τις κάνουν…??
να κάνουν σε αυτόν που τραβάει με την κάμερα…ειδικά άμα είναι ενήλικας…

βασικά αν ξέρει κάποιος τι παίζει για ελλάδα ας πει. κι αν υπάρχει και κάποιο τηλέφωνο σάητ ή ημεηλ για κάποια οργάνωση προς μακεδονία μεριά ακόμα καλύτερα. ευχαριστώ.

Ναι αυτό που λέτε μου θυμίζει μια συζήτηση που είχαμε με ένα γείτονα μεγάλο σε ηλικία που προσπαθούσε να πείσει εμένα και τη μαμά μου να ζευγαρώσουμε το σκυλί μας γιατί πρέπει για το καλό της υγείας της να γεννήσει. Και εμείς ήμασταν σε φάση και τι θα κάνουμε ρε μάστορα αν γεννήσει 8 κουτάβια? Και με το πιο κουλ ύφος του κόσμου είπε:
ε, με το που γεννιούνται, έχεις δίπλα σου έναν κουβά νερό… το κάνω και εγώ αν θέλετε.

Δυστυχώς τέτοια συμβαίνουν καθημερινά…

Ψόφο μαλάκες.

Σιχάματα που δυστυχώς δεν τιμωρούνται. Μπορεί στα περισσότερα οι Αμερικάνοι να είναι βλαμμένοι αλλά πάνω σε τέτοια θέματα και πάρα πολύ καλές οργανώσεις έχουν και οι τιμωρίες είναι πάρα πολύ αυστηρές!