Kακοποιήσεις ζώων

Σημερα επαθα πραγματικα σοκ με αυτο που ειδα!! Χαζευοντας σαν παιδι κ εγω στο fb ανικρησα ενα φρικιαστικο θεαμα αρρωστων ανθρωπων που -ευτυχως- μια φιλη μου προσπαθουσε να το διαδωσει για να γινει αναφορα στη σελιδα κ καποια νομικη κινηση εαν αυτο ειναι εφικτο. Μια ομαδα λοιπον με ονομα "θανατος σε ολα τα αδεσποτα" κυκλωφορει κ ανεβαζει ανενοχλητη φωτογραφιες κατακρεουργημενων ζωον, θυματων των θαυμαστων της. Το χειροτερο ειναι πωσ τα ατομα αυτα φωτογραφιζονται κανονικοτατα διπλα στα καημενα αυτα ζωακια χαμογελοντας κι ολας. Ειλικρινα οι εικονες ειναι ΑΡΡΩΣΤΕΣ!!! [COLOR=Black]κ αυτοσ εινα επιοικης χαρακτηρισμος.
Θα βαλω παρακατω το λινκ για να δειτε κ μονοι σας κ οποιοσ εχει λογαριασμο παρακαλω ας κανει report στη σελιδα ειναι απανθρωπο εντελωσ αρρωστημενο. Δεν μπορω να πστεψω πως συμβαινει κατι τετοιο.

[/COLOR][FONT=Times New Roman][LEFT][FONT=lucida grande]http://www.facebook.com/pages/THANATOS-SE-OLA-TA-ADESPOTA/135105716527883[/FONT][/LEFT]
[/FONT]

σήμερα μου το έστειλε και εμανα ενα φίλος και επαθα σοκ!!!
πραγματικά ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ(και δεν εννοώ τα αδέσποτα…)
τα πράγματα εχουν ξεφύγει…[-X[-X

Αυτοι που φτιαχνουν τις ομαδες στο facebook ειναι τρολλς με ψευτικα accounts αν το εχετε καταλαβει και ναι υποστηριζουμε τα αδεσποτα αλλα ελεος με ατομα που γραφουν ψοφος στην 18χρονη και … τα παντα ολα λες και ετσι κανουν τιποτα για τα καημενα τα ζωα αν ενδιαφερεστε να πατε να τα φροντισετε να υιοθετησετε καποιο αδεσποτο αλλα μην κανει ο καθενας τον μαγκα στο ιντερνετ και μετα στα @@ του γιατι πολλοι ξερουμε να λεμε και να μην πρατουμε.

@Tojara να σου πω εγω ποτέ δεν ειχα σκυλιά γατιά πουλιά γενικά κατοικίδια ουτε θα ήθελα δεν με χαρακτηρίζω φιλόζωο και δεν ασχολούμαι τελος πάντων με τα ζωα…
ελπίζω να μην εχεις δει τις φωτογραφίες και τα λες αυτα γιατι πραγματικά είναι
Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Ε Σ!!!

Καλά μιλάμε εδώ δεν τίθεται τόσο θέμα ζωοφιλίας κτλ, αυτό είναι αυτονόητο, όσο θέμα καθαρής νοσηρότητας. Ουάο…δεν έχω λόγια. Αναρωτιέμαι τι να συμβαίνει στον πολτοποιημένο εγκέφαλο αυτού του όντος (την τύπισσα-χασάπη εννοώ).

δεν ξερω τι συμβαινει αν θελει να σφαζει ζωακια ας ανοιξει χασαπικο που ειναι κ φισιολογικο. Εχω υιοθετησει ζωακι και στο αντικρισμα των εικονων αυτων εκανα τη σκεψη πωσ ισως ηταν και η δικη μου σκυλιτσα στην ιδια μοιρα. Απαραδεκτο. Στην τελικη τα αδεσποτα καποιοι τα εγκαταλειπουν, θα επρεπε να υπηρχε οργανωμενη προονια για ολα τους. Ειναι απαραδεκτο κ τουλαχιστον απανθρωπο να αντικριζουμε τετοιες εικονες. Προωθησα την αναφορα αυτης της ομαδας σε διαφορα blogs & sites και πραγματικα χαιρομαι με την ανταποκριση των ανθρωπων.

Δεν λεω οτι δεν ειναι αρρωστες απλα οτι με το να την σκυλοβριζουν στα ποστς δεν καταφερνουν τιποτα και με το να φτιαχνουν ομαδες πχ θανατος σε αυτη που μπλα μπλα απλα εναι ποζερηδες που θελουν να αποκτησουν δημοσιοτητα εξου και το λινκ οτι Κοιταξτε με εγω ειμαι ο admin γαμαω.

tojara, σημεία στίξης λέγονται :!:

Eπισης λογικη σκεψη λεγεται.Ακομα και αν δεν μπορεις να υιοθετησεις αδεσποτο η ακομα αν δεν σ αρεσουν τα σκυλια δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να κραξεις τετοιες ενεργειες…

Θέμα χρόνου η σύλληψη του… κυρίου “Θάνατος στα αδέσποτα”

Τη φρίκη σε όλο της το μεγαλείο βίωσαν όσοι χρήστες του Facebook επισκέφθηκαν τον τελευταίο καιρό την ιστοσελίδα με την απίστευτη ονομασία «Θάνατος στα αδέσποτα».

Η άμεση αντίδραση χιλιάδων φιλόζωων, και όχι μόνο, είχε σαν αποτέλεσμα την κινητοποίηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που πλέον βρίσκεται στα ίχνη του εμπνευστή και δημιουργού της.

Η σύλληψη του «άγνωστου» χρήστη του Facebook, που απαιτεί τη θανάτωση των αδέσποτων ζώων και προβάλλει εικόνες βασανισμού σκύλων και γατιών, είναι απλώς θέμα χρόνου.

Οπως επιβεβαίωσε στην «Εspresso της Κυριακής» ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανόλης Σφακιανάκης, η συνεργασία του τμήματός του με τους αρμόδιους από το κέντρο του Facebook αναμένεται να αποδώσει καρπούς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και ο δημιουργός της ομάδας με τον σοκαριστικό τίτλο «Θάνατος στα αδέσποτα» να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Αν μάλιστα αποδειχθεί ότι το εν λόγω άτομο έχει άμεση σχέση με τα απάνθρωπα βασανιστήρια σε ζωάκια, που παρουσιάζονται μέσα από βίντεο και φωτογραφίες στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αντιμετωπίζει μέχρι και πέντε χρόνια φυλάκιση.

Ο άνθρωπος που είχε τη μακάβρια ιδέα να κάνει τη νοσηρή φαντασία του πραγματικότητα μέσα από εικόνες που μόνο ανατριχίλα μπορούν να προκαλέσουν, όχι μόνο δεν κατάφερε να μεταδώσει το μήνυμά του, αλλά βρήκε μπροστά του εκατομμύρια άλλους χρήστες του Facebook που συσπειρώθηκαν άμεσα εναντίον του.

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες δημιουργήθηκαν ομάδες από δεκάδες χιλιάδες άτομα που ζητούσαν να κατέβει αυτή η σελίδα από το Διαδίκτυο και άλλες που απαιτούσαν την παραπομπή του στη Δικαιοσύνη. Ακόμα κι εκείνοι που δεν έχουν καμία ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ανήμπορα αυτά πλάσματα, εναντιώθηκαν στη βαναυσότητα και τη φρίκη που προβάλλεται σε όλο της το μεγαλείο μέσα από τις φωτογραφίες του.

Ο άγνωστος, προς το παρόν, «εγκέφαλος» του αποτρόπαιου σκηνικού που έχει στηθεί στο Facebook φαίνεται ότι το αντιμετωπίζει σαν… παιχνίδι! Αν οποιοσδήποτε άλλος χρήστης το σχολιάσει αρνητικά, του απαντάει απειλώντας τον και παρουσιάζει συμπεριφορά χάκερ, αφού μπορεί και μπαίνει στο προφίλ του και το αλλάζει! Αυτό είναι ένα θέμα με το οποίο επίσης ασχολούνται οι Αρχές.

Μετά από όλα αυτά, μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα πως ο… κύριος «Θάνατος στα αδέσποτα» κατάφερε μόνο ένα: να κερδίσει κάποια δημοσιότητα έστω και αρνητική! Οταν συλληφθεί βέβαια, το όνειρό του περί διασημότητας θα γίνει πέρα ως πέρα πραγματικότητα: θα γίνει τόσο «famous» κατά την άφιξή του στην Ευελπίδων, που ούτε από τα αδέσποτα δεν θα μπορεί να κρυφτεί!

ΜΑΙΡΗ ΚΟΝΤΟΛΟΥΡΗ

Espressonews.gr

ΨΟΦΟΣ

αυτο…διαταραγμενα μυαλα…

Ανυπομονω για τη συλληψη του. εχω ραγματικη περιεργια τι μπορει να πει στην απολογια του!!

Μάλλον πιο πολύ εδώ κολλάει, αν είναι δυνατόν:

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/k_07.html

αυτο το ειχα ξανακουσει…και πως δεν παθαίνει κάτι στην υγειά του το γατί?
άντε κάποιοι τα πουλάν…ποιος ανώμαλος πάει και τα αγοράζει.??? θάνατος σε όλους…

(όσο επιπόλαιο και αν ακούγεται) αυτό.

όχι μόνο θάνατος… σκατά και στο τάφο τους!

Υπό άλλες συνθήκες δε θα το πίστευα, αλλά αφού υπάρχει στο τρο-μα-κτικό και υπογράφει ο πολύς p.p τότε πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία!

Τέλος πάντων, δεν το πόσταρα για να σχολιαστεί η πηγή αλλά το γεγονός.
ΑΝ ισχύει, εννοείται πως είναι τραγικό.

Ντάξει δε διαφωνώ, απλά το αμφισβητώ. Εδώ βραστά αβγά προσπαθούσα να τετραγωνίσω όταν ήμουν μικρός και δεν τα κατάφερνα =/

Πιο ανώδυνο αυτό με τ’ αυγά πάντως :confused:

Do you have kits for bonsai ex-boyfriends? I’d like to stick him in a jar with a note and toss it in the ocean.

http://www.ding.net/bonsaikitten/bkguestbook.html