manos87 το θέμα εχει παίξει πολλές φορές στην τηλεόραση και το εχω διαβάσει και σε εφημερίδες…
[B]Έγδαραν ζωντανό κουτάβι 3 μηνών![/B]:!:
Η κτηνωδία σε όλο της το μεγαλείο. Ανθρωπόμορφα τέρατα έγδαραν ζωντανό ένα κουταβάκι τριών μηνών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εβδόμη» το περιστατικό σημειώθηκε στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Καβάλας.
Μάλιστα την ώρα του βασανισμού γινόταν κανονικά μάθημα και το περιστατικό κατήγγειλαν οι μαθητές.
Το άτυχο σκυλάκι δέχτηκε απίστευτη βαρβαρότητα αφού οι δράστες το έγδαραν μέχρι θανάτου με ένα ξύλο που είχε καρφιά.
Αμέσως επενέβη το Φιλοζωικό Σωματείο της Καβάλας το οποίο περιέθαλψε το άτυχο ζωάκι το οποίο και τελικά πέθανε από εσωτερική αιμορραγία.
Μάλιστα, το Σωματείο έχει κινήσει λυτούς και δεμένους για να βρει τους δράστες.
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=91397
όνειρο το έχω να γδάρω και εγώ μερικούς απο αυτούς… dead skin mask.
*απορώ ποιος επιμελήθηκε το κείμενο…άκου , [B][I]“έχει κινήσει λυτούς και δεμένους για να βρει τους δράστες.”[/I][/B] #-o
το καημενο!!! να μασ πουν ποιοι ειναι να περασουμε μια βολτα απο το σχολειο τουσ…
πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί ένας άνθρωπος να το κάνει αυτό το πραγμα…μου φαίνεται πραγματικά αδιανόητο…με ποιο σκεπτικό να κάνεις κατι τέτοιο… ούτε τα ίδια τα ζώα δεν σκοτώνουν για ευχαρίστηση…κρίμα…
Εγώ ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κακό σε ζώο… Αλλά προσφέρομαι άνετα να περιποιηθώ όλους αυτούς που το κάνουν
Ένα όπλο και θα γλυτώσουμε από αυτές τις κακές αδερφές που βασανίζουν ζωάκια
εκκολαπτόμενοι βλαχοκάγκουρες, που μόλις μεγαλώσουν θα έχουν τις ηλίθιες φασιστικές απόψεις του μεγαλύτερου ποσοστού της βορείου ελλάδας, γιατί φυσικά η παιδεία είναι μια άγνωστη έννοια για μια χώρα της ανατολής όπως η ελλάδα.
νομίζω πως αυτά πάνε μαζί με το απο πάνω περιστατικό.ΨΟΦΟΣ.
Να τον γδάρουν αυτόν ζωντανό, να δει πως είναι! Άρρωστα σιχάματα!
Δώσε πόνο
Τι ακυροτητες εχει το αυτο το site μπας και είναι μουφιές
ελληνικα?
Ποιός θα σκοτώσει ελάφι και δεν θα πάρει το κεφάλι να το πουλήσει χρυσό μετά εκτός αν ανέβηκαν κανίβαλοι στην παρνηθα.
αμα δν το πει το μεγκα δν το πιστευουμε… τεσπα… παμε παρακατω…
Δεν καταλαβαίνω.Έλα ρε. Κάποιος αρχίδας κυνηγός που για κάποιον λόγο φοβήθηκε και το άφησε πίσω του. Και ξέρεις πόσα ψώνια κάνουν ειδικές παραγγελίες βάλσαμομενα για το σαλόνι τους?
Επίσης το ιντιμηντια είναι πολύ ποιο αξιόπιστο και από ελληνική τηλ.
Τέλος δεν μπορώ να καταλάβω πως μας πιανει αμέσως ευαισθησία για ta κατηκιδια αλλά δεν κινητοποίουμαστε αρκετά όταν καταστρέφουν τον φυσικό πας πλούτο. Εννοείται δεν θέλω να ζυγίσω δύο αποτροπαια εγκλήματα αλλά το γεγονός ότι δεν έχουμε καμία επαφή πλέον με την φύση δεν σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να μας συγκίνεί εξίσου.
(δεν απευθυνομαι σε εσένα τογιαρα, γενική διαπίστωση)
Επιστροφή στη Μονοτονία;
Τα γατάκια μέσα στα βάζα είναι γνωστή διαδικτυακή φάρσα. Εδώ για λεπτομέρειες: http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten
Μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που θεωρούν το τρομακτικό σοβαρή πηγή ειδήσεων.
το είχαν όλα τα κανάλια πριν το τρωκτικό…
Μου κάνει εντύπωση το ότι υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν τα κανάλια σοβαρή πηγή ειδήσεων!
:lol:/
δεν είπα οτι είναι σοβαρή πηγή ειδήσεων…
απλά είπα οτι αυτοί το είπαν πρώτοι και μετά το πήρε το τρωκτικό…
κακέ…μου βαζεις λόγια στο στόμα…
να και ενας που μιλαει σωστα
:lol:
Γενικώς δεν μπορώ να βλέπω ζώα να κακοποιούνται, θεωρώ πως είναι η εσχάτη αδικία, καθώς εκείνα ουδέποτε ενόχλησαν το ανθρώπινο γένος, αντίθετα το βοήθησαν να εξελιχτεί. Αν μου έλεγες ποια ζωή αξίζει περισσότερο, ενός ζώου ή ενός ανθρώπου, θα έλεγα πως αξίζουν και τα δύο το ίδιο, κι αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε ανάμεσα στα δύο, θα επέλεγα τελικά του ζώου (μερικοί ίσως το κρίνουν υπερβολικό).
Τα θαυμάζω πάντως, διότι είναι δημιουργήματα που σεβάστηκαν τη φύση και έζησαν (και ζουν) εναρμονισμένα με αυτή. Αντίθετα το είδος μας, ναι μεν έδειξε την υπεροχή του και ανέπτυξε πολιτισμό, αλλά κάνοντας κατάχρηση αυτής της υπεροχής, παρά τη δυνατότητά του να πετύχει τα καλύτερα, απέδειξε πως ήταν ικανό και για τα χειρότερα. Προβάλλουμε διαρκώς αλαζονεία απέναντι στη φυσική νομοτέλεια, κι αυτή τελικά θα γίνει η κατραστροφή μας μια μέρα. Κι αν εμείς, τελοσπάντων, θέλουμε να αυτοκαταστραφούμε και παράλληλα κηρύσσουμε μεταξύ μας πολέμους, τα άλλα είδη τι μας φταίνε; [B]Και [/B]αυτά [B]και[/B] το περιβάλλον βασικά τι φταίνε!
Θα μου πείτε, δεν είναι [I]όλοι[/I] οι άνθρωποι έτσι, αλλά είναι εξίσου λυπηρό ότι υπάρχουν κι αυτοί οι ορισμένοι. Το γεγονός δε, ότι κάποιοι είναι τόσο διεστραμμένοι που ανεβάζουν τα “κατορθώματά” τους και στο διαδίκτυο, με οδηγεί πια στην παράνοια! Τους αξίζει το χειρότερο δυνατόν… Αν κάποιος έκανε έστω για πλάκα ότι πειράζει το σκύλο μου, παρά τους όποιους ηθικούς φραγμούς μου ή τη γενικότερη θέση μου κατά της θανατικής καταδίκης, μπορεί να τον άφηνα στον τόπο!