Kρατατε τις κλανιες σας?

ΑΡΒΧΠ:lol: :wink:

Επιτελους ενα σοβαρο θεμα σε αυτο το φορουμ.

Αναλογα με το που ειμαι.Αν ειμαι μονος μου τις ξαμολαω.

σπανια(ρωτηστε τον αδερφο μου)η κλανια ειναι σημαντικο πραγμα ειναι απολαυση…ειμαι σιγουρος οτι ολοι καποτε κανατε διαγωνισμους με κλανιες και πυροκλανια με τα φιλαρακια σας…η πλακα ειναι οτι οι γυναικες κλανουν αλλα δεν το παραδεχονται…αφου μωρη βρωμισε και ειμαστε 2 αμα δεν εκλασα εγω ποιος εκλασε…αντε τωρα,βεβαια δεν κλανω ποτε μπροστα σε γυναικες

Εισαι ιπποτης ρε μαλακα.

τεραστιο τοπικ

η κλανια ειναι υγεια ρε!8)

συμφωνω. Και το χεσιμο ειναι απολαυση 8)

Φυσικα και δν τις κραταω. Δν κανει αλλωστε… ! Αλλα δν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να κανεις ιδιαιτερο μαθημα μπασσου να παλευεις για να κρατησεις την κλανια σου και να σε βαζει να παιζεις ασκησεις απο το jazz bass improvising που ειναι ποτσα βιβλιο. :stuck_out_tongue:

με ευχαριστει πολυ το γεγονος οτι βλεπω τους συμφορουμιτες μου να εχουν πιασει το νοημα της ζωης…

πλακα κανεις… κλανουν οι πουστηδες?

Εσυ κλανεις?:smiley:

τολκκιε αντε χασου α -.-

Ειναι αρρωστια αν δεν…Να πας σε γιατρο να το κοιταξεις.Αληθεια :-s

Δεν ειναι καλο να συγκρατουμε οτιδηποτε μεσα μας.:stuck_out_tongue:

“Κυρια Δρουζα ο αντρας μου κανει κατι παραδεκτο, ο αντρας μου ξερετε…ΠΕΡΔΕΤΑΙ!”:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Λοιπον,το τοπικ τα σπαει:p Προσωπικα τον αν θα κρατησω τις κλανιες μου (που εμφανιζονται συχνα:p :stuck_out_tongue: ) εξαρταται απο το που και κυριως απο το με ποιους ειμαι8)
Ενα τρελο περιστατικο εγινε περυσι το καλοκαιρι.Ημουν στο ιδιο δωματιο με δυο φιλους μου,και ειχαμε πεθανει στις κλανιες.Εκεινη την ωρα πηρε τηλεφωνο η μανα του ενος,αλλα εμεις συνεχιζαμε ακαθεκτοι τα κλανιδια.Αυτος που μιλαγε στο τηλεφωνο και μας ελεγε να σταματησουμε,γιατι ηταν δυνατες και τις ακουγε η μανα του απο το τηλεφωνο,αλλα στο τελος πεθανε και αυτος απο τα γελια και εκλανε ταυτοχρονα:D :smiley:

:smiley: αξεχαστες εποχες

θα θελα να δω τι θα λεγαν μερικοι προκατελειμενοι αν ειχε ανοιξει αυτο το θεμα ο thats why…

Πες τα!! Σεβασμός στη μορφή που λέγεται that’s why…

Το φάντασμα…

δεν σχολιασα το τοπικ…αλλου ειναι το θεμα