Τις αφηνω οταν ειμαι με φιλους μου η οικογενεια,αλλιως τις κραταω.
Παντα τις αφηνω.Οταν ομως ειμαι σε χωρο με αλλες κοπελες εκει γινεται το εξης.Αν ειναι ηχηρη κλανια,ξερεις οτι δεν θα βρωμησει,αλλα θα γινεις ρομπας απο τα ηχητικα.Αν παλι ειναι κλανια-σιγαστιρας,δεν θα ακουστει τιποτα,αλλα θα βρωμαει ο χωρος για 5 ωρες.Εκει απαιτουνται γρηγορες αποφασεις.
οτι λενε παντα…σημερα μεσα στην ταξη εγω και ενας φιλος μου καναμε διαγωνισμο…ντουμανιασαμε
μαλακας ειναι αυτος μην του μιλας
Αυτοι οι προκατειλημμένοι που λες θα μπορουσαν να του εχουν ρηξει μονιμο μπαν…αλλα δεν το εχουν κανει ε:wink:
σορρυ κιολας αλλα δεν λεει για τους μοντς λεει για εσας που θα χατε αρχισει(εμενα να σου πω την αληθεια δεν με πειραζει)βασικα οντως θα μπορουσα να χα μονιμο μπαν αλλα και συ θ μπορουσες να χεις παρει ποντο ποινης 2 φορες,(νομιζω οτι δεν εχεις παρει) τεσπα λογια του αεραπριζον βαλτε ρεον τοπικ απολυτη ελευθερωση να αφηνεις αερια
Δε νομιζω να υπηρχε προβλημα αν ανοιγες παρομοιο θρεντ (το πετσακι ηταν εντελως καμμενο ε)
Οσο για τους ποντους δεν ξερεις ποσους εχω
ηταν βγαλμενο μεσα απο τη ζωη και τον πονο μερικων…anyway
Kavla!
(Ιου!)
:lol:
αλλο ενα θεικο thread
ας σχολιασω:p
ποτε εκτος μπροστα σε κοσμο , ουτε μπροστα σε φιλους:!:
Μεγάλο τόπικ. Πραγματικά.
Εννοείται όταν είμαστε σε χώρο με γυναίκες ή σε περιβάλλον “περίεργο” προσπαθούμε να τις κρατήσουμε. Μετά ξεμακραίνουμε λίγο και ΧΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ!!!
[SIZE=“7”]ΓΚΟΥΧ[/SIZE][SIZE=“1”]πρατς[/SIZE][SIZE=“7”]ΓΚΟΥΧ[/SIZE]
δν καταλαβαίνω το ύφος της ερώτησης “Kρατατε τις κλανιες σας???”
ντροπή
:lol::lol: μάρκαρε το γκουχ γκουχ και θα καταλάβεις πολλά για μενα
Χαχαχ αυτό!
Και εννοείται στηρίζουμε την βηχοκλανιά!
Tις ρευομαι μπροστα σε κοσμο…μονος κλανω και χαιρομαι(γτ ως γνωστον,ο καθενας την κλανια του,λιβανι την εχει)…
οπως και ο peter griffin αλλωστε:p
Να πω πανω σε αυτο οτι ο εμπειρος εριαλ προντιουσερ ξερει και υπολογιζει απο πιο σημειο αρχιζει το ασφαλες range μεταξυ αυτου και του κοντινοτερου ανθρωπου οταν ετοιμαζει την εξυπνη βομβα…το range του ρανταρ ρε παιδιμ’.
Ειναι οπως οταν προσεχεις την αποσταση για να μη παρεις aggro απ το mobακι ενα πραμα.
Για τη βηχοκλανια που λεει ο Νεκρο ειναι οντως μια καλη λυση,αλλα παντα ελοχευει ο κινδυνος του κακου συγχρονισμου(ω ναι,μερικες φορες μας προδιδει το ιδιο μας το εντερο που εχουμε τη ψευδαισθητη οτι ελεγχουμε με ακριβεια)…οσοι το χετε παθει καταλαβαινετε για τι fail μιλαμε.
Το καλυτερο ηταν στο σχολειο οταν ειχες φαει καμια τυροπιτα απο περσι και αγωνιζοσουν μετα στη ταξη εν ωρα μαθηματος να “δαμασεις” το εντερο,κατι που απαιτουσε τεραστια συγκεντρωση και προσπαθεια.Επικες στιγμες…
αυτο το τοπικ βρομαει!πουφ:p
την κραταω μεχρι 2 η 3 φορες το πολυ που θα μου ρθει…επειτα ξερω οτι εαν επιμεινω θα μετατραπει σε ευκοιλιο και βρισκω καποια δικαιολογια για να παω καπου να κλασω…εκτος αν ειναι στην καταληλη στιγμη που βγαινω απο κλειστο χωρο ωπου και δεν με νοιαζει πια…μεχρι να την μυρισουν θα εχω βγει…μεχρι να με βρουν θα ειμαι πολυ μακρια… 8)
5η ωρα, σημερα. μετα στο διαλειμμα, χαμος!