KAMELOT, FIREWIND, VISIONS OF ATLANTIS Teaming Up For European Tour

Είπαν το Nights of Arabia στη Θεσ/κη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :frowning: :roll: 8O
Όχι ρε φούτη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!
Λόγω απώλειας ψυχραιμίας υπάρχει κανένα άλλο που να μην είπαν Αθήνα και να μην το είδα;

Ελπίζω φίλε να ισχύει το “σύντομη” επιστροφή τους. Όλοι μας δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό τιμώντας τους, ας μας το ανταποδώσουν ερχόμενοι μέχρι το χειμώνα (καλοκαίρι έρχεται, όνειρο θερινής νυκτός κάνω …)

Να σου πω τα πλήκτρα δεν με εντυπωσίασαν… Όχι ότι δεν έπαιξε καλά, αλλά ξέφευγαν αρκετές νοτούλες από εδώ κι από κει… Όχι ότι μας ένοιαζε εκείνη την ώρα βέβαια. Νομίζω είπαν ότι θα ξανάρθουν πριν τα Χριστούγεννα.

OK, μου’φτιαξες τη νύχτα!!!
Αν γίνει αυτό σου χρωστώ ένα φιλί (για το τέλειο μαντάτο)! :stuck_out_tongue:

Λίγο καθυστερημένα αλλά κάλιο αργά παρα ποτε!!

Την Πέμπτη η συναυλία ήταν τρομερή…οι πορτες άνοιξαν στις 7 και 5(πολύ σπαστικοί αυτοι οι πορτιέρηδες…)και κατευθείαν η παρέα μου πιάσαμε κάγκελο στο κέντρο.Η συναυλία ξεκίνησε με τους forever slave με την εντυπωσιακή τραγουδίστρια τους!!
Παίζαν κατι παρόμοιο με αυτό των Nightwish,οχι κατι το συγκλονιστικό αλλά ήταν αρκετό για να ξεκινήσει η βραδιά…Όλα νορμαλ,ώσπου σε μια φάση ένας απο το κοινό φωνάζει “will you marry me?” και η τραγουδίστρια γελάει και στην συνέχεια ξεκινάει να τραγουδάει!
Στην συνέχεια,υποδεχτήκαμε τους Firewind με τον θεο στην κιθάρα Gus G.Η Σκηνική παρουσία+όλο το feeling που κυριαρχούσε στην ατμόσφαιρα έκανε οποιονδήποτε να παραληρίσει και πορωθεί με όλους τους υπόλοιπους…ο Gus με τα απίστευτα solo του,μας τρέλανε…Πολλοί απο την πρώτη σειρά-και εγώ- πήραν τις πένες του πάνω στην κιθάρα και ήταν γαμάτες…Επίσης και ο Apollo ειχε πολύ φάση,στο fire and the fury λέει “παω για κατούρημα”.Υστερα απο πολύ head banging έφτασε και η στιγμή να μπουνε οι kamelot.
Στην αρχή εμφανίστηκε η γυναίκα όπου έπαιζε το βιολί και ξεκίνησαν τα αριστουργήματα τους.
Σε μία φάση πέταξαν την ελληνική σημαία που έγραφε kamelot 2008.Ο Roy Khan ήταν τρομερός,ακουγόταν πιστα όπως στα cd,με εξαίρεση κατι ψηλά σημεία.ο Thomas έδινε μαθήματα και αυτος.Το μόνο που με δυσαρέστησε ήταν οτι λίγο υπερβολικό τα 2 encore απανωτά encore.

Επίσης,μπορώ να πω οτι οι firewind ήταν πιο κοντά στο πλήθος,πιο ζεστοί με εμάς με αντίθεση τους άλλους 2

ΟΚ, το σημειώνω αυτό… 8) :stuck_out_tongue:

Επίσης,μπορώ να πω οτι οι firewind ήταν πιο κοντά στο πλήθος,πιο ζεστοί με εμάς με αντίθεση τους άλλους 2

Ε, λογικό δεν είναι;

Εντυπωσιακή οπτικά, σίγουρα. Μόνο που… Ήταν παράφωνη :roll:

έλα,λεπτομέριες!!!:stuck_out_tongue: :lol:

Εσύ ρε φίλε στη συναυλία πήγες ν’ ακούσεις φωνή;;;; Δε σου’φτανε που έβλεπες; :lol: