Aπο τους τιτλους των κομματιων, αλλα και απο τη μεγαλη συνθεση που ειναι χωρισμενη σε επιμερους ενοτητες, διαισθανομαι (review-paoktsi-sto-akykloforito-maiden φαση) οτι θα ειναι κυριως ατμοσφαιρικο και progressive.
Δυστυχως δηλαδη για μενα τον powera και φανατικο οπαδο τους απο τα παλια, αλλα και ολους τους οπαδους των Kamelot εποχης προ- Black Halo.
Aλλα δεν προκειται να ειμαι αρνητικα προδιατεθιμενος απο την μεγαλη αλλαγη ηχητικης κατευθυνσης που εγινε στο Ghost Opera και πιθανον να συνεχιστει και στον καινουριο δισκο.
Αρκει να υπαρχουν οι εμπνευσμενες συνθεσεις που σε μεταφερουν νοητικα και συναισθηματικα σε αλλους κοσμους, οι μαγευτικες μελωδικες κιθαρες και οι καθηλωτικες θεατρικες ερμηνειες.
Ολα δηλαδη εκεινα τα χαρακτηριστικα που κανουν τους Kamelot την κορυφαια μπαντα των 00’s, που μεγαλουργησε οσο κανεις αλλος.
Ε όλο κ καναδυό power κεραυνούς θα έχει!!! Ακόμα κ στο “Ghost Opera” είχε “Mourning Star” & “Silence Of the Darkness”, αλλά και στο “Black Halo” είχε “Soul Society” & “When The Lights Go Down”… Σίγουρα δεν θα έχουν πολύ σχέση με εποχές “Dominion” ή “The Fourth Legacy” αλλά κ πάλι Kamelot θα είναι… οπότε δεν μασάμε!
Δεν ξερω αν το καταλαβατε απο το βιντεο (το ειπε καθολου;) αλλα Kamelot is baack…the new aalbum…Poetry for the poisoned…ο τυπος την εχει δει υπερβολικα υπουλος-υποχθονιος και θελει να το καταλαβουμε καλα…και πανω που αρχιζει να παιζει κατι απο το αλμπουμ να σου παλι! …Kamelot is back…
Αινυγουαιυ, καλουτσικα τα δειγματα, δεν τρελαθηκα ομως…αναμενομεν, ουτε 3 βδομαδες δε μεινανε…out…on September 10…
Πρωτες εντυπωσεις απο λιγες ακροασεις ειναι αναμεικτες,oντως φαινεται υποτονικο,καποια κομματια ψιλιοαδιαφορα,μου αρεσαν House on a Hill,Hunter’s Season,The Great Pandemonium,Necropolis.
Απογοήτευση ο δίσκος… Δεν βρήκα ούτε μια καλή στιγμή… Τώρα άμα είναι να το ακούσω και αυτό 50 φορές για να ξεχωρίσω δυο-τρία κομμάτια άστα να πάνε… Ήδη με 4-5 δεν μου λέει κάτι…
Μια χαρα το αλμπουμ τελικα. Δεν ενθουσιαστηκα αλλα εχει αρκετες ωραιες στιγμες…περσοναλ φεηβοριτ (λογω φανμποισμου Savatage) το Zodiac. Επισης ξεχωρισα pandemonium, hunters season, house on a hill, necropolis και so long και υπαρχουν κι αλλα καλα κομματια μεσα.
Αινυγουαιυ, σιγουρα χειροτερο απο 4th legacy, karma, epica και black halo, για το ghost opera δεν εχω αποφασισει ακομα…σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος παντως, η μαυρη αληθεια ειναι οτι δεν περιμενα κατι παραπανω…
Το βιντεο-κλιπ κλασσικο Καμελοτ νταξει…θεος ο Speed! :lol:
To Necropolis θυμιζει σε κανεναν αλλο (λιγο) Ηelloween εποχης dark ride ή μαλακιες λεω?
Στο ghost opera ειχα ξεχωρισει 5/11 κομματια, στο poetry for the poisoned 7/15 οποτε πανω κατω ιδιο score
The great pandemonium
Hunter’s season
House on a hill
Seal of woven years
So long
Once upon a time
Thespian Drama (επειδη γουσταρουμε instru-metal-ιες και keyboard solιες)
καλησπερα και απο εμενα παιδες!!
δυστηχως θα συμφωνησω με τους περισσοτερους εδω μεσα…
το πολυαναμενομενο album των kamelot ηταν επιηκως απογοητευτικο…κριμα γιατι αν καλοσκεφτητε λιγα ηταν τα album που περιμεναμε πως και πως και μας απογοητευσανε…
τι να προτοπω…anathema?dark tranquillity?black label?ozzy?as i lay dying?..ισως λιγο το maidenοχι τιποτα αλλο αλλα εγω ειμαι παλιος και δεν μπορω να τους χονεψω να προσπαθουν να παιξουν κατι αλλο εκτος απο 80s nwobhm…
τελοςπαντων κριμα…ελπιζω αυριο να ειναι ενα καλο live μηπως και ρεφαρουμε…ολοι γκαζι αυριο!!!:bow2: