Ηοkam's Razor

Eυχαριστουμε πολυ παιδες!!!:D:D

Κι εγω ελπιζω να μεινει μαν,εκτος αν εκανα τιποτα λαθος ξερω γω,γιατι ειμαι και λιγο μαλωμενος με τα uploads.Αν πας παντως να το κατεβασεις και δεν υπαρχει πες μου να το ανεβασω και παλι.:slight_smile:

Για την ωρα παντως ειναι στο κατωθι λινκ για οποιον ενδιαφερεται.

http://rapidshare.com/files/40678882...Razor.rar.html

δεν ξερω αν θα γίνετε πιο γνωστοί απο τους Metallica αλλά για μια ώρα που έκανα καθαριότητα(πίσω απο την βιβλιοθήκη μέχρι και πτώμα βρήκα…!!) πέρασα πολύ καλά…!!!
μπράβο…!!
αν και στην αρχή νόμιζα οτι θα ακούσω κανένα προγκρεσιβ που θα θέλω ηρεμιστικά αργότερα, ήταν πάρα πολύ καλό το όλο σύνολο…άσε που δεν είχε και κανέναν ήχο της κακιάς ώρας…όλα ωραία…:slight_smile:
αλλα ρε φιλε…buttman vs supperman …? μου έφυγε το ξεσκονόπανο απο τα γέλια… εύγε…:smiley:

*eye seek eyes(eyesick i’s) may the tool gods be with you…!!!

[SIZE=“1”]9/10[/SIZE]

Πολυ χαιρομαστε που γινομαστε soundtrack στις καθημερινες στιγμες,οπως το ξεσκονισμα!Εγω εχω καθαρισει και πατατες ακουγοντας μας.Ευχαριστουμε παντως οπως και να χει και για τα καλα λογια και για τον χρονο σου μαν.:slight_smile:

πάντως δεν το λεω καθόλου με ειρωνια ή με ασχημο τροπο…εκει σας ακουσα…

συνήθως όταν βάζω μουσική που δεν εχω ξανακούσει και κανω δουλειές δεν πιάνω μια…
με εσας μια χαρα γούσταρα

:lol::lol:
Nαι ρε μαν,καταλαβα,δεν τιθεται θεμα!Ουτε γω το λεω ειρωνικα!:smiley:
Και σοβαρα,επειδη το χαμε βγαλει οταν μπηκα στρατο το ακουγα πολυ συχνα στα μαγειρεια οταν καθαριζα πατατες.:stuck_out_tongue:
Και παλι thanks για τον χρονο σου!!

ρε συ…
ο καλλιτέχνης δεν πρέπει να λεει ευχαριστώ για την τέχνη του…αυτός που απολαμβάνει πρέπει…

*ευχαριστώ…:smiley:

Hokam δυστυχως για το αρχειο οταν πατησα το λινκ μου λεει this file could not be found :frowning:

http://rapidshare.com/files/406788825/Hokam_s_razor_-_Hokam_s_Razor.rar.html

Για κανε μια προσπαθεια τωρα μαν.

Αυτο ειναι καλυτερο!Thanks!

Φιλε Hokam, πραγματικα παρα πολυ καλη δουλεια! Τα κομματακια τα σπανε. Πολυ εμπνευσμενα :stuck_out_tongue: Καραγουσταρα με το Rhino’s Hemmoroids.
Περιμενω και στιχους (αν δεν τους εχεις ανεβασει ηδη και το εχασα γιατι δε διαβασα ολα τα ποστς)
Thanks για τα αρχεια και καλη συνεχεια με το δισκακι :smiley:

Υπερ-bump :!:

Εεεε… hokam, ελπίζω να το δεις κάποια στιγμή αυτό… δεν ξέρω τι μαλακία έχω κάνει, αλλά έψαχνα τις προάλλες το ντέμο και δεν το έβρισκα πουθενά… και φυσικά για rapidshare και τέτοια ούτε λόγος πλέον (αιωνία η μνήμη). Υπάρχει περίπτωση, ξέρω γω, να ξανανέβει, σε κάναν ζωντανό host; :oops:

Χόκαμ μην το ξανανεβάσεις πουθενά και κυκλοφόρα το λίμιτεντ κασέτα χρωμίου στις 66+6 χαντ-μέηντ κόπιες.

Και τι σε κάνει δηλαδή να πιστεύεις ότι αυτό θα με αποθάρρυνε ή θα με ξενέρωνε ή οτιδήποτε σχετικό, ε βλακάκο :?::!:

Πω blast from the past.Αχαχαχα…Κασετούλα θα ξηγηθώ, δίκιο έχει ο Κρισπ.

Καταρχήν έχει εδώ τα 4 από τα 6 κομμάτια.

https://myspace.com/hokamsrazor

Έπειτα μου στέλνεις ένα mail σε pm και στο στέλνω με wetransfer μόλις βρω που διάολο το έχω στον σκληρό. :stuck_out_tongue:

Μπίζνες πρόταση στον χόκαμ έκανα γράκχε, γιατί τσιτώνεις και γίνεσαι επιθετικός; Φτιάχνεις από τώρα κλίμα για το ντέρμπι; Το στραπατσόνι σας έρχεσαι, να το ξέρεις :!: