Παντως πισω στο τοπικ…θα ειναι μεγαλο κριμα για την ελληνικη, και οχι μονο, σκηνη να μην προχωρησει το συγκεκριμενο γκρουπ και ειναι μεγαλη μου τιμη που σας εχω δει, εστω και σε προβα! Ευχομαι ολοψυχα να πατε μπροστα…
Εγω εχω και φωτος με αυτον τον κουκλο και σεξυ Gus K,τις οποιες και θα πουλησω εναντι εκατομμυριων στο μελλον οταν γινει διασημος.
Ανακοινωσις:
Aυριο Δευτερα 10-12 το βραδυ στον σταθμο 904 Αριστερα στα Fm και σε εκπομπη σχετικη με το prog rock(λεγεται Let There Be Rock),θα υπαρξει παρουσιαση του Demo και συνεντευξη του γκρουπ(η οποια λογικα θα παρεκτραπει… )…
και εμείς μπορούμε να την ακουσουμε κάπως φιλαράκι?
Δυστυχως δε γνωριζω την εμβελεια του σταθμου,αλλα ουτε κι αν μπορει να τον ακουσει καποιος μεσω ιντερνετ.:?
Υποθετω παντως πως εκτος πολης δε θα χει σημα,χωρις να μαι και σιγουρος.
Χα.Ειναι για λιγους και καλους φιλαρακι.
Θα παρω τηλεφωνο να κανω φαρσα.
Γράφω χωρίς κάτω παύλα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Ε.
Θέλουμε Hokam’s Razor λέμε.
Indeed
:lol::lol::lol::lol::lol:
_Μπαινω στις κυκλοφοριες και το βλεπω να χει ξαναρθει στην 1η σελιδα και τρομαξα προς στιγμην…ειπα τι διαολο??Λες να βγαλαμε τιποτα καινουριο και να μην το μαθα??:-k
_Και γω θα το θελα παιδες,αλλα δυστυχως δεν παιζει η πιθανοτητα.For the time being για μενα music=money οποτε το προγκ μπηκε στο ραφι,ελπιζω προσωρινα.
(βαζω κατω παυλα με απολογητικο υφος…)
Μάστορα υπάρχει περίπτωση να ξανανέβει πουθενά το αλμπουμάκι; Το λινκ στο πρώτο ποστ είναι αυτό που θα έλεγαν και οι Μόντι Πάιθον, stone dead! deceased… bleedin’ demised. It’s passed on. This link is no more. It has ceased to be. It has expired and gone to meet its maker. This is a late link. It’s a stiff. Bereft of life, it rests in peace. If you hadn’t nailed it to the perch, it would be pushing up the daisies. It’s rung down the curtain and joined the choir invisible. This is an ex-link.
:lol:lol:
Σωστος…
Θα το ξανανεβασω με την 1η ευκαιρια,ωστοσο μεχρι τοτε οποιος ενδιαφερεται ας τσεκαρει το myspace που μια φορα και εναν καιρο ειχαμε κανει…
__Χαχα, λες οι άλλοι δύο να στο κράταγαν για έκπληξη? “Κώστα πήραμε τα tapes με τις ιδέες σου και γράψαμε και δεύτερο demo…”, άλλωστε έτσι γίνεται με τους μεγάλους κιθαρίστες (Voivod, Savatage…), “απλά” δεν έχεις πεθάνει ακόμα (φτου-φτου-φτου, φτύνω σα τη γιαγιά μου) για να αναγνωριστείς (σύνδρομο Βαν Γκόνγκ) :lol:.
__Ετσι φίλος, κάνεμε bump γιατί μας κάνει κάθε τόσο το “Buttman Vs. Supperman” bump στο mp3 player και το λιώνουμε (που το είχα κατεβάσει τόοοοοτε που το δίνατε -“ο μπασίστας, ο μπασίστας το έδινε” -> το καρφί της παρέας εγώ :lol:). 8)
__Και σκέφτομαι, κάτι λέγαν πριν δυό χρόνια ότι σε μιά βδομάδα μπαίνουν για full-length, γαμώτο, κρίμα να μην έχει βγει… κάτσε να μάθουμε τι γίνεται, κάτσε να ιντριγκάρουμε λίγο μπας και, κάτσε να κάνουμε bump να μαθαίνουν και οι νεότεροι!
__Και μιας και είπα να μαθαίνουν και οι νεοσέτ, ωραία θα κατεβάσουμε κι εμείς οι παλιοπαλιοί (:p) μιας και έχουμε μόνο το χιτ με τους υπερήρωες (:D). Θέλουμε φούλ πασιόν, κομπλέ πράματα ε! εικονίτσες (αν βρεις χρόνο κάντο σε pdf που έλεγες) στίχους (μη τρέχουμε σε άλλα θέματα του ρόκιν για να τους βρούμε -χεχε, όλα τα ξέρει ο παλιόας) κλπ…
__Πιο σοβαρά τώρα… κρίμα που δεν υπάρχει τώρα η πιθανότητα, αλλά και τόσο άλλα πράματα, πιο σημαντικά, είναι κρίμα σ’ αυτό τον κόσμο -τι να κάνουμε. Θα υπάρχει λόγος που δεν είναι αυτή τη στιγμή ό,τι σημαντικότερο και ποιός ξέρει, μπορεί όντως να είναι για το καλύτερο (δηλαδή να το βιάσεις να γίνει ίσως ήταν χειρότερο σε πολλά επίπεδα και ίσως και με μελλοντικές αρνητικές συνέπειες).
__Και αφού τώρα η εξίσωση δεν μπορεί να είναι σε αυτό το στάδιο παρά “music=$”, $ που δεν έχω προς επένδυση, ή $ που πρέπει να βγει για προς το ζην ή στήριξη ή έστω μερική “απόσβεση” (ή και που πρέπει να βγει μπας και κάποια στιγμή έχω την ευχέρεια να τρέξω το πιο προγκ/πειραματικά μου σχέδια), τότε καλά κάνει και είναι όπως είναι for the time being.
__Τα λέω όλα αυτά, καθώς κι εμένα με απασχολούν κατά καιρούς τέτοιοι καλλιτεχνικοί προβληματισμοί και είναι ωραίο να διαβάζεις και καμιά πιο down to earth γνώμη ακόμα κι αν το υλικό είναι τόσο καλό και αξιόλογο καλλιτεχνικά όπως το δικό σας.
__Οκ, όχι πολύ καλά νεά… για τους φανς -χαχα- αλλά ας μπορέσει πρώτα να υπάρξει ο καλλιτέχνης για να μπορέσουν να υπάρξουν και φανς μετά! χαχαχαχαχα!!
__Τουλάχιστον μέχρι να κερδίσουμε το Τζόκερ και να γίνουμε οι Μαικήνες σας!!
Bασιλη ειλικρινα δεν εχω λογια ρε συ…αχαχαχα…τι να απαντησω τωρα??
Να ανεβεις να πιουμε κανα καφε παρεα με καναν Λεντ,να τα πουμε σαν ανθρωποι λεω γω και να σου δωσω το σιντακι στο χερι!
Το κεφαλαιο hokams razor δυστυχως εκλεισε γιατι πανω απ ολα ημασταν παρεα και οπως συμβαινει με τις περισσοτερες ελληνικες μπαντες αυτο μετραει πολυ περισσοτερο απ τον στειρο και αυστηρο “επαγγελματισμο”,πραγμα που ειναι ευχη και καταρα πλεον.Και αλλα μελη να ειχαμε τωρα και να ξανακαναμε τη μπαντα δε θα ηταν το ιδιο.Βασικα ποιος χεστηκε κιολας θα μου πεις!! Αλλα ξες εχει πλακα να συζητας κατι τετοιο βλεποντας το πλεον απο αποσταση.Η μουσικη εδω και αρκετο καιρο παρεχει τα προς το ζην,πραγμα που ειναι καλο και κακο μαζι.Θα στα εξηγησω απο κοντα,γιατι ειναι μεγαλη η ιστορια.Μπορει συντομα να κατεβουμε και για λαηβ στα μερη σας,σε κανα τρεντομαγαζο,γιατι κατι πηρε το αυτι μου να συζητιεται,οποτε θα κερασω τον καφε εκτος εδρας.
Σορρι προς οσους αλλους διαβαζουν αυτο,για το προσωπικο υφος του μηνυματος,αλλα οκ δε νομιζω να απογοητευτουν οι φανς…#-o:lol:
Καποια στιγμη ισως το ανεβασω ξανα το δισκιον λοιπον για τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ των οπαδων μας ανα τον κοσμο.8)
Δεν χρειάζεται να απολογείσαι για το προσωπικό ύφος,
Αν παίξετε τελικά Αθήνα πόσταρε το στο φόρουμ, θα χαρώ να έρθω να σας δώ.
Σοβαρά τώρα και με απόλυτη αντικειμενικότητα, το EP έσπερνε. Άνετα ισοπέδωνε το μισό κατάλογο της Iside Out 8)
Δυστυχώς πριν κανά χρόνο μου ψόφησε το τότε λαπτοπ και δεν το έχω πια, οπότε φροντίστε κανείς να το ανεβάσει ωρε.
{πω-πω… βλέπω Αρης-Παοκ, τρώω πίτσα, πίνω κόκκινες ΛεΦέ και Σίμευ και κουβεντιάζω για προγκ κρυμμένο διαμαντάκι… ώρες-ώρες η ζωή είναι τόσο γλυκιά! :D}
__Να μην πεις τίποτα γιατί τα εννοώ όλα. Και το πιο ωραίο είναι ότι τώρα που το άκουσα μερικά χρόνια αργότερα (δεν τα είχα πολυακούσει τα άλλα πέρα από το BvsS) μου αρέσει ακόμα πιο πολύ και μπορώ και εκτιμώ πολύ περισσότερο το όλο σύνολο. 8)
__Δε πειράζει… τουλάχιστον, ΚΑΤΙ φτιάξατε, κάτι αφήσατε πίσω σας και εμείς κάτι απολαύσαμε (τι υπάρχει και σε hard copy!?! αν το πάρω και υπογεγραμμένο, τι άλλο! χεχε). Αναλυτικά από κοντά, θα πιούμε καφέ ή πάνω ή κάτω! Κι όπω λέει ο mule, αν έρθετε και βολέψει, δε το συζητάμε!!
__Ο Μάνος έχει δίκαιο!! Και σας είχε (άξια) διαφημίσει και σε προγκ φόρουμ έξω… (ειναι καταπληκτικό παιδί ο Μάνος, δεν είναι μυστικό). Επρεπε να πέσει στα χέρια κάποιου μεγάλου κεφαλιού της Inside Out και μάλιστα εκείνη την εποχή…! Τι Beardfish και μαλακίες!! χιχι, να δεις μετά με ποιούς θα έκανε ο Portnoy το ProgNation! :p8)
__Οποιος μπήκε τώρα στο θέμα και δεν γνωρίζει, γρήγορα να περάσει από εδώ:
http://www.rocking.gr/review382.php
υ.γ. παίδες, ίσως κάποιος πει ότι “υπερβάλουμε”, αλλά μην ξεχνάτε, μιλάμε για DEMO και πριν από 4 χρόνια… (το λέω επειδή είπα κάτι για Beardfish που στο κάτω-κάτω έχουν και πίσω τους 4 άλμπουμ, συγκρίνουμε τιρουμένων των αναλογιών)
Kαι για τα εκατομμυρια των οπαδων μας ανα την υφηλιο οριστε το λινκακι για το πονημα μας που ειχαμε ηχογραφησει το 2004-5.
Το κεφαλαιο οπως ξαναειπα εχει κλεισει οριστικα εδω και κανα 2 χρονια,αλλα τουλαχιστον εμεις περασαμε καλα οσο κρατησε,οποτε αυτο αποτελει ενα ομορφο"σουβενιρ"ολων αυτων των χρονων.Οποιος μπει στον κοπο και τ ακουσει και δεν βαριεται ας κανει και κανα σχολιο-θετικο ή αρνητικο-ειτε δω ειτε σε pm.Ευχαριστω εκ των προτερων εστω και για το ενδιαφερον που εδειξαν καποιοι φιλοι για να ποσταρω το λινκ.
http://rapidshare.com/files/406788825/Hokam_s_razor_-_Hokam_s_Razor.rar.html
Καποια στιγμη θα ανεβασω και το booklet με στιχους κτλ,γιατι αυτη τη στιγμη δεν μπορω να βρω τα αρχεια.
Χοκαμ δεν μπορω να ακουσω το αρχειο που ανεβασες τωρα,αλλα τα τραγουδια σας ειναι φοβερα.Μπραβο!
(το μπασο ειναι σκετη απολαυση :p)
το ακουω εδω και λιγη ωρα…! παρα πολλα μπραβο! φοβερη δουλεια !
Γαμώ την πουτάνα μου ε. Τώρα που το ξανανέβασες, μου κράσαρε (κατά 99%) ο σκληρός και έχω μείνει χωρίς υπολογιστή στο σπίτι.
Τουλάχιστον φρόντισε να μείνει εκεί πέρα το αρχείο για λίγο καιρό ε. =Ρ