Ηοkam's Razor

Ενα ακομα βιντεακι απο ενα live μας το 2003,σε ενα φεστιβαλ,παιζοντας ενα “ακυκλοφορητο”(:p) κομματι μας,μια και δεν υπαρχει στο demo(ειναι και λιγακι διαφορετικο απ ο,τι παιζουμε γενικα…)

Funk Off,live το 2003…

Poio einai to sexy agori me tin kithara? Poio einai ayto to pozeri? Stamatiste re karies mia mia, lissares! (exo kana dio filous kai files sto spiti kai paizei tora live broadcasting…

Den mporo na to grapso ayto to sxolio se forum glykia mou… Sorry hokam eimaste idi wasted kai arxisane ta pio proxo sxolia edo. Min enoxleisai…8)

:lol: :lol: :lol:

Ανηκω στις φαν μου…πως θα μπορουσα να ενοχληθω?8)
Α ρε τρελε Δον…

Εξαιρετική δουλειά… Σας άκουσα έπειτα από πρόταση της RoPe και οφείλω να ρωτήσω γιατί δεν έχετε κυκλοφορήσει ακόμα δίσκο.

Μακαρι να μπορουσα να σου απαντησω Στελιο…ειναι πολλα πραγματα μαζι που φταινε.:?

Thanks που μας τσεκαρες παντως και φυσικα ευχαριστηρια στη φιλτατη rope για το προμοσιον.:stuck_out_tongue:

Hokamακο εύχομαι με το καλό το reunion! Άντε και σύντομα με τον πολυπόθητο δίσκο! :smiley:

Ε, τι σόι Πρόεδρος των γκρούπις σου θα ήμουν αν δεν έκανα σωστό προμόσιον; :lol:

Και, ναι, κορίτσια, ο Hokam ανήκει σε ΟΛΕΣ μας!!! :lol: :lol: :lol:

ROCK ON!

Ας βαλω και κατι ποζεραδικο…:stuck_out_tongue:

Live απο προβα στο στουντιο σημερα το απογευμα ενα μερος απ το Rhino’s Hemorrhoids(απ το πρωτο μας ντεμο).Kαμεραμαν ο αξιοτιμος και τρισμεγιστος ντραμερ Σορτσμαν!:smiley:

εδιτ : oι προβες για το reunion και τη παγκοσμια περιοδεια ειναι γεγονος…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εγώ σας είχα πει ποτέ ότι μου είχε αρέσει (ακόμα μου αρέσει δλδ-λάθος χρόνος) πολύ το ντέμο σας; αν όχι, σας το λέω τώρα γιατί ξέρω πως σας νοιάζει. άλμπουμ 8α ωγει πριν ή μετά την παγκόζμια περιοδεία;

Φυσικα και μας νοιαζει!Ειμαστε κοντα στον μεσο οπαδο και χρεωνουμε το meet and greet μονο 2 πιτογυρα και ενα τελαρο μπυρες στο ατομο!:stuck_out_tongue:

Θενκς παντως!:smiley:

Πιο πιθανο ειναι να βγαλουμε κανα αλμπουμ με φωτογραφιες ετσι πως παει το πραγμα…:stuck_out_tongue:

αν ειμαι κι εγώ στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες ενώ καταναλώνονται πιτόγυρα, ουδέν πρόβλημα :stuck_out_tongue:

μην το αφήνετε πάντως ρεϊ :frowning:

Απαιχτοι οι Hokam’s Razor!Τα σπατε guys!=D>

Εχω να καταθεσω μια καινουρια και τρομερη εμπειρια μου…ειδα τους Ηokam’s Razor σε προβα!!!

Λοιπον οι τυποι ειναι απαιχτοι, τα κομματια τους ειναι τρομακτικα (τεχνικα και στον τομεα της εμπνευσης) και ειναι και οι τρεις τους υπεροχοι! Ειναι 3 και ακουγονται σαν 20! Ο μπασιστας τα σπαει ασχημα στο 6χορδακι του, ο ντραμερ γκρουβαρει θανατηφορα και εχει και πολυ καλη τεχνικη και ο ΘΕΟΣ Χοκαμακος ειναι ο απολυτος γιατι παιζει κιθαρα (τρομακτικη) και καταθετει και την ψυχη του με την ΦΩΝΑΡΑ του!

Μακαρι να συνεχισει να υπαρχει αυτο το γκρουπ γιατι πραγματικα δεν εχει τπτ απολυτως να ζηλεψει απο τα μεγαλυτερα γκρουπ του χωρου!!! Προσκυνω λοιπον και περιμενω δισκο!!!:smiley:

Σ ευχαριστουμε πολυ μαν!:smiley:

Κλασικος υπερβολικος Σορτσακιας-Σαλτσακιας!:stuck_out_tongue:

Θενκς μαν παντως και φυσικα ευχαριστουμε για τα χρεη παπαρατσι που ανελαβες(αφιλοκερδως παρακαλω,πρεπει να το τονισω!)Να πω επισης οτι καποια στιγμη εκατσε κι αυτος πισω απ το ντραμ κιτ και μαγειρεψε ενα παραnachos στα γρηγορα.

Ουμ ρε!

#-o #-o
τώρα το είδα αυτο…Μπράβο ρε χοκαμ ειστε πολυ πολυ καλοι…excited αντε με το καλο να βγαλετε δισκο, λαιβ, καφε, προφυλακτικα…:slight_smile:
θα μπω και my space…και θα ερθω και στο meet and greet αρκει να τα κερασετε εσεις τα πιτογυρα…:stuck_out_tongue: (απο το Devido:cry: :cry: )

Καμια σχεση! Εχω την ταση να λεω τα πραγματα οπως ακριβως τα βλεπω και τα πιστευω! Ειδα λοιπον ενα γκρουπ που στον τομεα της τεχνικης και της συνθεσης μπορει να σταθει διπλα στα μεγαλα τομαρια του χωρου!!! Τα πραγματα εχουν οπως ακριβως τα λεω!!! Ουτε χιλιοστο πιο κατω!!!

Τωρα κατα τα αλλα, θελω τα βιντεος και τις φωτο!..αληθεια πως σου φανηκαν;;;

Επισης τα παραnachos που μαγειρεψα ηταν αθλια!!! ΑΘΛΙΑ!!! Παντως σε καποια επομενη προβα, αν γουσταρετε παντα, θα φερω διπεταλακι και τοτε τα Παπανουντλς μπορει κατι να λενε! Σου το λεω παντως το κομματι σου θα αλλαξει πολυ :stuck_out_tongue:

:smiley:
Thanks Λουνατικ!:smiley: :smiley:
Και μεις ελπιζουμε να κανουμε τα ονειρα μας πραγματικοτητα και να βγαλουμε δισκο,στην Εκκλησια,οπου και θα μαζεψουμε αρκετα ευρω για να ηχογραφησουμε νεο demo.:stuck_out_tongue:
Επισης εμεις θα πρωτοτυπησουμε και λεμε να βγαλουμε τα καρπουζια Hokams Razor,ηδη εχουμε μποστανι στο οποιο τα καλλιεργουμε,εχοντας τοποθετησει ηχεια γυρω γυρω απ τα οποια ακουγεται τρου prog,ωστε να βελτιωθει η ποιοτητα τους.Θα ειναι τα πρωτα prog καρπουζια,με γευση μανταρινι και αρωμα φραουλας.Δωρο με καθε καρπουζι και μισο κιλο φετα,γιατι ο συνδυασμος τα σπαει.
Τα πιτογυρα φυσικα και κερασμενα!Αρκει στο μυτ&κρηπ να φερετε καμια μπυρα!Μη καλομαθαινετε κιολας οι φανς.
Συντομα ετοιμαζουμε και ριαλιτι με λαηβ συνδεση απο ταβερνες που κατα καιρους σαβουριαζουμε.

οχι απο το devido…οι Hokam’s Razor ειναι troo τυποι και γι αυτο τα πιτογυρα πρεπει να ειναι απο τον Πρασσα!!!:stuck_out_tongue:

Απο το Devido ρε…Αφου εγω θα τα φαω:p

Παρε τοτε μονο ενα και φαε μεσημερι-βραδυ! :lol: