Nice videos!
Χοκαμ θελω αυτογραφο!
Από 'δω και πέρα θα σε λατρεύω ΚΑΙ για τη μουσική σου μεγάλε! :thumbup:
Τhanks ΑΠΕΙΡΑ ρε brotha!!!
Ε, εντάξει…Άπειρο, απεριόριστο και ατελεύτητο :respect: :respect: :respect: σε αυτή την μπάντα…Μακάρι να κατορθώσω να σας δω live κάποια στιγμή, θα το ήθελα πάρα πολύ!!!
Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και καλύτερα!
Ρε άμπαλες δισκογραφικές, αφήστε τους ατάλαντους και τους αντιγραφείς και κάντε ένα συμβόλαιο στα παιδιά!!! [-X
Πφ, αυτός ο Χόκαμ… πόσα άτομα πια θα πληρώσει; :lol:
Εμένα πάντως με πλήρωσε σε είδος!..:-#
Αστα Κοζι,κοντευω να πουλησω και το αμαξι και το σπιτι.Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη και το τιμημα μεγαλο.Σε μαυρες σακκουλες τα καταθετω στους λογαριασμους των χρηστων…
Οντως!Βγηκαν καλα τα γεμιστα με τις πιπεριες που σου στειλα?
Θα μας κατεβείτε για καμιά συναυλία στην Αθήνα ρε συ Hokam?? 8O
Να κανουμε το reunion πρωτα με το καλο και κατεβαινουμε και Κρητη!! Για την ωρα ας κατεβουμε μεχρι το στουντιο για καμια προβα και βλεπουμε…ειμαστε υπο διαλυση βλεπεις!:?
Το downloading σας σκότωσε κι εσάς
Να κατέβετε, και μετά κάν’ τε ό,τι θέλετε! Θα ήθελα να δω τα φοβερά αυτά τζαμαρίσματα απο κοντά
Θεοιιι!!! Αντέ να κατεβείτε Αθήνα όπως λέει και ο Ellanor να σας θαυμάσουμε και μην το διαλύσετε…είναι κρίμα:wink:
Βέβαι ο κιθαρίστας-τραγουδιστής είναι λίγο άφωνος και pozeros αλλά δεν γίνεται να είστε και τέλειοι:p :lol: :lol: :lol:
jk φυσικά…απλά το είπα για μην υπάρχουν υποψίες περί χρηματισμού …και ειδικότερα σε είδος:p :roll: #-o
Μιά χαρά, πεντανόστιμα! Ορίστε βρε, για να μην κάνετε πονηρές σκέψεις! Υπάρχει κανείς άλλος ροκ σταρ - έστω και άφωνος ποζεράς - που να μαγειρεύει; Ε; Ε;
Εγω.
Εμένα μου αρέσει και η φωνή!
Ναι αλλα ειναι λιγο μαλακας ως ανθρωπος.
+1111111111111111111
Το τραγκουντιστη ειναι λιγκο αφωνο…και απο οτι ξερω ειναι και πολυ κακο εμ…αντρωπο, ντεν το συμπατω κατολου
εντιτ :θα εβαζα κιτρινο αλλα δεν φαινεται καθολου καλα!