Οχι ρε τι να βαρεμαι! Αν ειναι να γλυτωσω λεφτα και μια ωρα περπαταω:p
Ευχαριστω πολυ elric!
θα εχει και σαπορτ?
Support μαλλον δεν θα εχει. Τι ωρα ανοιγουν οι πορτες ξερουμε?
Με 2 ώρες και 45 λεπτά set οι Katatonia το support μάλλον αχρείαστο είναι…
Ώρα έναρξης 21:30 λέει η αφίσα οπότε λογικά οι πόρτες ανοίγουν στις 8.
έχει eurovision σήμερα…
Δεν θα εχει merchandise η συναυλια σημερα, γιατι κατι παιχτηκε με την FedEx που θα τα εφερνε Ελλαδα, αλλα θα εχει εκπτωτικα κουπονια με τα οποια θα μπορεις να παραγγειλεις μεσω ιντερνετ φτηνοτερα
Κατα τ’αλλα τα αντικαταθλιπτικα στο τσαντακι και τα λεμε σε μερικες ωρες Fuzz:p
Unfortunately FedEx has our merch stuck in transit and won’t make it in time for tonight’s gig. As a compensation, we’ve generated a discount code that will give you free shipping and the possibility to order all the tour items directly from the webstore in UK. We apologize for the inconvenience, but a positive aspect is that the merch will actually be cheaper than buying the items at Fuzz Club. Details tba Monday.
Απο το facebook…
Κριμα, αλλα δεν πειραζει.
Πίκρα! Δεν ήξερα ότι δεν αγγίζουν το Viva Emptiness! Μα είναι δυνατόν; Εντάξει εγώ θα το ήθελα στην θέση του “Last…” να παιχτεί ολόκληρο αλλά και 2 κομμάτια να έπαιζαν πάλι ευχαριστημένος θα ήμουν. Αλλά καθόλου;;; Τίποτα;; Κι αντικειμενικά να το δεις, επετειακή περιοδεία κάνεις και πριν λίγους μήνες εδώ ήσουν πάλι, τι παίζεις 5 κομμάτια από το “Night” και γράφεις έτσι το Viva;
Εντάξει δεν ήταν άσχημα, καλά περάσαμε, αλίμονο λατρεμένοι Katatonia είναι αυτοί, αλλά με ξενέρωσε αυτό κι από τις 4 φορές που τους έχω δει δυστυχώς βάζω την εμφάνιση τους αυτή μόνο πάνω από το Rockwave του 2005. Το 2010 και ειδικά το 2003 ήταν εκπληκτικά!
Υ.Γ.: Επιτέλους τι στο καλό συμβαίνει στο Fuzz και κανείς δεν έχει καλό ήχο στα φωνητικά;;
Απ τις πιο χαλαρές συναυλίες που έχω πάει … Μισο γεμάτο/άδειο το fuzz , μικρή διάθεση για πολλά πολλά απ το κοινό… Άλλά απολαύσαμε περίπου 2.30 ώρες , μ ένα 15 λέπτο διάλειμμα … Καλύτερες στιγμές τα Brave και I Break για εμένα ( να έπαιζαν και κανένα Without God , Murder :roll: ) αλλά και όλο το Last Fair… Aρκετά τεχνικά προβλήματα , με drums , κιθάρες… Ήχος , καλύτερος από BG , χειρότερος απ’ότι άλλο έχω δει φέτος ( δηλαδή εκτός Fuzz ) …
Πολύ χαλαρό live…δεν ξέρω…δεν έχω συνηθίσει έτσι… πραγματικά νύσταξα…
πάλι καλά πού είχε κάτι καλά γκομενάκια δίπλα
νυστα δεν θα πει τπτ…
και η φωνη δεν ακουγοταν καν μπροστα αριστερα που ημουν εγω…
νομιζω πως εδω τελειωσα με τους κατατονια
σε καμια 10αρια χρονια παλι ισως τους ξαναδω…αν μου χουν λειψει ως τοτε και αν βγαλουν και κανα καλο δισκο…
sorry παιδιά, άλλη φορά θα επιβάλλονται οι σφαλιάρες μεταξύ του κοινού, πρώτον για να μη βαριούνται αυτοί που πάνε σε συναυλία για να κοπανηθούν και δεύτερον για να δείχνουμε την αγάπη μας προς το συγκρότημα.
από τους καλύτερους ήχους που έχω ακούσει στο Fuzz. και τρομερό δέσιμο η μπάντα.
Μέτρια συναυλία.
Το πρώτο μισό μου άρεσε πολύ. Λίγο θαμμένα τα φωνητικά αλλά ο ήχος των υπόλοιπων οργάνων ήταν αρκετά καλός. Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ να παίξουν ένα άλμπουμ ολόκληρο.
Δεύτερο μέρος σκέτη απογοήτευση. Φάνηκε πόσο μέτριο είναι το τελευταίο τους άλμπουμ. Επίσης πιο σκατά ήχος εβερ. Μπροστά στη σκηνή ακουγόταν μια διαρκής βαβούρα. Όπως ανέφερε και ένας πιο πριν πολλά τεχνικά προβλήματα(ενδεικτικά ο ένας κιθαρίστας κάποια στιγμή σταμάτησε να παίζει γιατί δεν ακουγόταν).
Ο ήχος ήταν σχετικά καλός, τουλάχιστον δε με χάλασε. Αλλά χίλιες φορές να ήταν σε ένα μικρό χώρο να ήμασταν 500 άτομα πίτα και να γουστάραμε όλοι. Πιο ξενέρωτο κοινό δεν έχω δει ρε γαμώτο (καλά, όχι ότι κι εγώ τα έσπασα κιόλας αλλά είχα και πονόδοντο!:p). Οι Katatonia από την άλλη μια χαρά έπαιξαν. Αγαπάμε Renkse!
Συμφωνώ απόλυτα.Νταξ δηλαδή πας σε συναυλία μιας μπάντας που αγαπάς και κάθεσαι και βαριέσαι…δηλαδή τόσο χάλια ήταν?
Το κοινό όντως λες πως πήγε απλά για να πάει στο Fuzz. Μηδέν πάθος, τίποτα. Συμφωνώ με Outshined. Ο ήχος στο Fuzz o καλύτερος που έχω ακούσει και εγώ (εκεί πάντα), ειδικότερα στο δεύτερο μέρος που η διαφορά ήταν εμφανείς. Ήμουν κέντρο. Γενικά το ευχαριστήθηκα το live, πολύ καλή απόδοση, ωραίος φωτισμός, δεμένη μπάντα. Ένα κομμάτι έπαιξαν από το Viva Emptiness (ουσιαστικά ήταν κομμάτι που θα έμπαινε στο δίσκο αλλά δεν:p). Θα ήθελα και εγώ αλλά κομμάτια από κει δεν πειράζει, μας αποζημίωσαν με τα υπόλοιπα. Θα τους ξανάβλεπα άνετα, απλά αυτή τη φορά όχι Fuzz. Γενικά ας σταματήσουν να φέρνουν μπάντες εκεί, δεν.
Cheers σε όλους που είδα:D (Λουκ δεν σε πρόλαβα στο τέλος, την έκανες γρήγορα:P)
Εχω την εντυπωση οτι δεν καταλαβες το σχολιο του Οutshined :lol:
Ρε παιδιά, ο ήχος δεν ήταν τόσο σκατά. Στους Paradise lost ήταν πολύ χειρότερος. Το φοβόμουν λίγο το fuzz για τον ήχο που έχει, αλλά τελικά δεν ήταν τόσο χάλια. Στην αρχή είχε ένα θέμα, μετά βελτιώθηκε, στο τέλος ξαναχάλασε λίγο. Βέβαια, θα ήταν καλύτερα να έπαιζαν στο gagarin. Και από θέμα ήχου και επειδή είναι μικρότερο, ο κόσμος θα ήταν πιο μαζεμένος. Τι να κάνουμε όμως, αφού μας κλήρωσε στο fuzz.
Γενικά μου άρεσε. Η περυσινή συναυλία στο gagarin ήταν καλύτερη, αλλά και πάλι δε χαλάστηκα. όλο το last fair και κομμάτια όπως το Brave, Ι break και wait outside που δεν τα είχα ακούσει και δεν ξέρω αν θα τα παίξουν ξανά live ήταν ωραία φάση. O sodomizer έκανε πολλά καραγκιοζιλίκια, αλλά αγάπαμε :roll: o Jonas κλασικά με το μαλλί μέσα στη μούρη, αλλά είχε όρεξη. Νταξει ο κόσμος δεν ήταν και μέσα στη τρελή χαρά, αλλά από την άλλη katatonia βλέπαμε, δε νομίζω να περιμένατε να κάνουν κωλοτούμπες. Τίμια συναυλία
Γιατί?Αν ο λες γι’αυτο:
δηλαδή τόσο χάλια ήταν?
Eννοώ ότι δε μπορώ να διανοηθώ ότι μια συναυλία είναι τόσο χάλια που να βαριέσαι που ζεις.Δεν εννοούσα ότι ήταν χάλια