Katatonia live in Greece

Μπραβο παιδια που βαλατε σετλιστς, ετοιμος ημουν να ζητησω. :slight_smile:

Αντε φτιαξε κανα ποπ κορν ρε εχεις και απαιτησεις…

Πως το θες? Γλυκο ή αλμυρο?

Με την αλμυρα!!!

πωωωωωωωω! το ολλανδικό απλά γαμάει!

omg, they’ve played leaders, in the white, and CRIMINALS?! if i hear any of those songs i will flip the fuck out. please please please

imo:

1. The Great Cold Distance
  2. Night is the New Day
  3. Viva Emptiness

I haven’t heard the others…are they worth getting?

Tonight’s Decision for sure is worth getting…

And also…

Do you like death/brutal growls? :stuck_out_tongue:

Αχ και να λιώναμε στο Dance Of December Souls… Δισκάρα τεράστια! Έτσι και παίξουν το Without God ή το Day (Brave Murder Day) θα με μαζεύετε!

It honestly depends on the vocalist. I’m generally a fan of hardcore vocals and the singer in my band does black metal vocals. Death growls are a bit more iffy with me but I think they can be good in the right context.

Me nia, you go over nia

τους εχω δει 3 φορες, η καλυτερη με διαφορα ηταν στο Αν στη Viva Emptiness περιοδια

δυστυχως οι δυο τελευταιοι δισκοι δεν εχουν κομματια που κανουν για live… και γενικα υστερουν πολυ απο το τριπτυχο Tonight’s Decision / Last Fair Deal Gone Down / Viva Emptiness που τα θεωρω το αποκορυφωμα του ηχου τους και της καριερας τους…

οσες φορες του εχω δει παντος παιζουν τελευταιο το Murder με brutal φωνητικα, και παλι καλα που θυμουνται και κατι απο τοτε…

Λονδίνο, 11 Mαρτίου

1.Forsaker
2.Liberation
3.My Twin
4.Onward Into Battle
5.Complicity
6.The Longest Year
7.Omerta
8.Teargas
9.Saw You Drown
10.Idle Blood
11.Ghost Of The Sun
12.Evidence
13.Rusted
14.Day & Then The Shade
15.In The White
16.For My Demons
Encore:
17.Dispossession
18.Leaders

μια χαρα

αν εβαζαν και ενα sweet nurse και ενα right into the bliss θα ηταν ακομη καλυτερα!

αλλά τα εχω ακουσει τις αλλες φορες αυτα :stuck_out_tongue:

Then you’d also check out Brave Murder Day… :wink:

απλά τέλειο! evidence! omerta! my twin! ποοοοοοοοοοο!

Aν ειχαν στο σετλιστ to funeral wedding θα ερχομουν στο live μονο και μονο για αυτό…

E, τα Evidence και My twin είναι σχεδόν σίγουρα

Με τα εισητηρια παιδια τι γινεται? Αν παω μετα το πασχα να παρω θα βρω?:-k

Ναι βρε θα βρεις :wink: και εκείνη τη μέρα θα βρεις στο ταμείο του gagarin

Oχι για θεσσαλονικη λεω. Αλλα για να εχει Αθηνα θα εχει σιγουρα και στη θεσσ. Ευχαριστω παντως.