Όντως δισκάρα το discouraged… Αλλά το Viva Emptiness είναι άλλο επίπεδο. Το ίδιο και το Great cold distance (προσωπικό αγαπημένο, πάνω ακόμα κι απ’ το Viva)…
Κάνε ένα edit και βάλ’το στα ελληνικά.
Όντως δισκάρα το discouraged… Αλλά το Viva Emptiness είναι άλλο επίπεδο. Το ίδιο και το Great cold distance (προσωπικό αγαπημένο, πάνω ακόμα κι απ’ το Viva)…
Κάνε ένα edit και βάλ’το στα ελληνικά.
ισως πρεπει να τα ξανακουσω τοτε τα τελευταια 3. Παντως εχω την εντυπωση οτι την τριαδα που αναφερα δεν την φτανουν. Θεωρεις οτι ειναι καλυτερα απο τα 3 αυτα κλασικα…?
ta 2 prohgoumena dn m enthousiasan toso alla t kainourgio m arese eksisou me ta discouraged, tonight’s kai last fair deal… dn mporw na dialeksw eukola kapoio… (dn kserw gt alla dn m allazei h glwssa k grafw me greeklish:-s)
Θεωρώ ότι, ακόμα κι αν τα 3 που ανέφερες -ιδίως το Discouraged και το Last fair deal- είναι δισκάρες, οι Κατατόνια έδειξαν τί μπορούν να κάνουν στο Viva Emptiness [αυτό είναι και το πλέον αποδεκτό ανάμεσα στους φανατικούς (όχι ότι πρέπει να ισχύει το ίδιο για όλους σε καμία περίπτωση, κουβέντα κάνουμε)] και στο Distance πάντρεψαν το prog του Viva με ακόμα θεϊκότερες μελωδίες για να βγάλουν κάτι μαγικό…
Όσον αφορά το τελευταίο τους, θέλει ΠΟΛΛΕΣ ακροάσεις όπως είχαμε πει και αρκετές σελίδες πίσω, αλλά και στο αντίστοιχο thread.
Btw, λόγω αυτών άλλαξα ταξιδάκι που είχα προγραμματίσει για μέσα Απρίλη. Απ’ το 2006 τους περιμένω να τους δω, δε χάνεται!
Εμένα το καινούργιο τους ήταν μάλλον το αγαπημένο μου και μετά ακολουθεί η τριάδα. Το Viva πολύ καλό άλμπουμ το πρώτο που άκουσα κιόλας. Το the great ενώ έχει κάποια κορυφαία κομμάτια μου φαίνεται σε κάποιες φάσεις ότι μοιάζουν τα κομμάτια μεταξύ τους.
1)great cold distance
2)night is the new day
3)viva…
και μετα ολα τα αλλα…
όλα άριστα εκτός του last fair deal gone down (το μισώ, για υτό και δεν το έχω)
E οχι και ασχημο το last fair deal gone down…μην τρελαθουμε κιολας
δεν μ αρέσει/το μισώ. δεν λέω ότι είναι και σκατά. κανά-δυό κομμάτια μ αρέσουν
Απ ό,τι είδα στα πρώτα 5 shows του 2010 έπαιξαν από Discouraged ones το Saw you Drown και από Tonight’s Decision το For My Demons. Ούτε I am Nothing, ούτε Cold Ways
THE GREAT COLD DISTANCE!!! ελπίζω να το παιξουν… και viva φυσικα και night is the new day :!:
E ,τα περισσότερα είναι από το Night is the New Day:!:
Μέχρι στιγμής Forsaken, The Longest Year, Idle Blood, Onward into Battle, Liberation και Day and then the Shade
όλες τι καύλες απ το Night is the new day! γουστάρω ακόμα περισσότερο. αν και θα ήθελα και ένα nephilim. τώρα θέλω να ακούσω σχεδόν όλο το viva emptiness, όλο το tonight’s decision, cold ways, i break, deadhouse, stalemate, last resort, saw you drown από discouraged, και leaders, deliberation, my twin, july από great cold distance. (last fair deal στα καμπανέλια μου). και άμα βάλουν και οτιδήποτε απ τα 2 πρώτα ας είναι ότι να ναι!
Νομίζω ότι πρέπει να το ακούσεις ξανά και να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία, γιατί είναι πολύ καλό άλμπουμ
Lemminkäinen αν μπορείς βάζε τα setlist σε spoiler
π.χ. setlist από Βέλγιο 7 Μαρτίου 2010
[SPOILER]
Forsaker
Consternation
Liberation
Day And Then The Shade
Onward Into Battle
Soil’s Song
Wealth
Teargas
Saw You Drown
Idle Blood
My Twin
The Longest Year
Criminals
July
Evidence
Tonight’s Music
Encore:
Dispossession
Ghost of the Sun [/SPOILER]
Δεν παιζουν τπτ απο το funerals to come??ντροπή…
Γερμανία(Αμβούργο), 3 Μαρτίου
1.Forsaker
2.Consternation
3.Liberation
4.Day and Then the Shade
5.Onward Into Battle
6.Soil’s Song
7.Wealth
8.Teargas
9.Saw You Drown
10.Idle Blood
11.My Twin
12.The Longest Year
13.Criminals
14.July
15.Evidence
Encore:
16.Dispossession
17.Ghost of the Sun
Γερμανία(Κολονία), 4 Μαρτίου
1.Forsaker
2.Liberation
3.My Twin
4.Onward Into Battle
5.Complicity
6.The Longest Year
7.Omerta
8.Teargas
9.Saw You Drown
10.Idle Blood
11.Ghost of the Sun
12.Evidence
13.Rusted
14.Day and Then the Shade
15.In The White
16.For My Demons
Encore:
17.Dispossession
18.Leaders
Ολλανδία, 5 Μαρτίου
1.Forsaker
2.Consternation
3.Liberation
4.Day and Then the Shade
5.Onward Into Battle
6.Soil’s Song
7.Wealth
8.Teargas
9.Saw You Drown
10.Idle Blood
11.My Twin
12.The Longest Year
13.Criminals
14.July
15.Evidence
Encore:
16.Dispossession
17.Ghost of the Sun
Lemminkäinen :thumbup: Πλάκα έχεις με τα setlist :lol: Απλά στο είπα γιατί μερικοί δε θέλουν να μαθαίνουν τι κομμάτια θα παιχτούν πριν τη συναυλία (γιατί συνήθως είναι ψιλο-στάνταρ τα κομμάτια που παίζονται σε μια περιοδεία) για να έχει περισσότερο σασπενς 8)
χριστε μου ολες οι κομματαρες μαζεμενες…ε ρε τι εχει να γινει…8)
Βλεπω my twin και july και χαιρομαι!!!
Θα προτιμούσα και Ι am Nothing και Cold Ways