Fuuuuuuck!!!
Γαμώ την ατυχία μου!
Αντι να έχουμε κ μεις swallow the sun support που έβγαλαν και δίσκαρο, θα έχουμε Sirenia?
Ξενέρωσα πολύ…
Swallow The Sun ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
Διπλή γκαντεμοσκυλίαση σε αυτό το live!!! Χάσαμε τους enslaved, θα μπορούσαμε να έχουμε τους swallow the sun (λατρεμένο συγκρότημα) και τελικά θα φάμε στη μάπα sirenia. Πφφφφφφ:thumbdown:
Φέρτε swallow the sun μόνους τους!!! Το new moon είναι ΔΙΣΚΑΡΑ!!!
I like Long Distance Calling…
Μου ηρθε ειδοποιηση χτες οτι θα κανουν tour με τους Κατατονια κ χαρηκα κ γω αλλα δε πιστευω ν ερθουν εδω ετσι.Με Sirenia για support δε παω καθολου.
Swallow the sun απ τα αγαπημενα μου συγκροτηματα, μακαρι να τους δουμε συντομα Ελλαδα.
#22…
Από Ticket House? Μόνο 22 έχουν πουληθεί?
Παω στοιχημα οτι θα πουληθουν αλλα τοσα ΑΝΕΤΑ!
Μπορει να παω και γω να δω Sirenia#-o:p
#-o#-o αυτό δεν είναι και πολύ καλό. Και εγώ θα πάω σίγουρα για Katatonia :D, απλά είναι πολύ νωρίς για να πάρω εισιτήριο.
και σύμφωνα και με τη διαχρονική αξία του χρήματος 30? σήμερα δεν είναι το ίδιο με 30? σε 2 μήνες:pτο έχω κάψει πολύ με την εξεταστική8O8O πρέπει να το προσέξω αυτό
I just bought my ticket! anyone know the best way to get to the venue from Kolonaki…? or Syntagma. Is there a metro stop near it or should I just walk?
το ticket house εχει εισητηρια …ξερει κανεις τιμες
30?..
You can use the metro - there’s a stop named “Attiki” and by reaching there you just walk…
ΟΙ KATATONIA θα ειναι headliners
πριν απο αυτους sirenia,sorrowful angels,daylight misery
http://www.gagarin205.gr/
Ah, ευχαριστὠ πολὐ! Μου αρἐσι μετρο…lol
Do you know kalomoira?
κοιτωντας το σετλιστ των τελευταιων συναυλιων βλεπω οτι παιζουν το μισο τελευταιο αλμπουμ και δινουν βαρος στα τελευταια τους. Το τελευταιο δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα τα viva emrtiness και The Great Cold Distance δεν με ειχαν ενθουσιασει και πολυ. Δυστυχως δεν παιζουν πολλα απο τα κορυφαια αλμπουμς τους.
Από περιέργεια, ποιά είναι τα κορυφαία τους;
Η τριαδα Discouraged Ones Tonight’s Decision Last Fair Deal Gone Down κατα την αποψη μου. Ειδικα το discouraged… ειναι ανεπαναληπτο
to teleutaio ts htan diskara… dn uparxei periptwsi na mn ts dw ka8ws oi katatonia auton tn kairo einai ap ts agapimenes m mpantes…