Kawir, Acherontas, The One, Serpent Noir 29/03/2013 Κυτταρο

ανατριχιασε το ομορφο κορμι μου με το ποσο λογιος εισαι!!!μιλα και αλλο και με τις φιλες μου θα σε περιμενουμε αχορταγες στο λαιβ να μας διδαξεις κι αλλα…αλλα να μυριζεις μπυρα απο χιλιομετρα να χεις μουστακι και σωμα σαν πατατα και αν εγω κοιταξω κανα ξυρισμενο σφυχτη πες με φασιστρια …:lol:

Νομίζω ότι ναι είστε Χρυσά Αυγά το ζευγάρι.

  1. Δεν ξέρετε ορθογραφία και σύνταξη προτάσεων. Δηλαδή ακαταλαβίστικο νόημα.
  2. Δεν καταλαβαίνετε τι λέμε τόση ώρα. Κοινώς ουγκς.
  3. Νομίζετε ότι είστε ανώτεροι και καλύτεροι επειδή ακούσατε 2 Underground μπάντες παραπάνω και δεν έχετε ιδέα από τα βασικά.
  4. Το παίζετε αδικημένοι, ενώ είστε οι χειρότεροι.

Κόψε μαγκιά κουκλίτσα μου και άντε να χουφτωθείς σε black metal lives με κάνα χοντρό που θα λέει τις ίδιες παπαριές με σένα για να “νιώθεις” ξεχωριστή και όχι ότι ανήκεις στο ίδιο κοινό με μας τους θνητούς.

καλε μην λες στα παιδια τιποτα…ξερουν αυτοι…to metal hammer και οι κλικες τους στα myspace,facebook λοιπα blogs δειχνουν ποσο ελιτιστες ειναι που παρακαλανε για δωρεαν εισητηρια,συνεργαζονται με δισκαδικα μπας και παρουν κανενα δωρεαν σι ντι γλυφουνε ελληνες που μενουν νορβηγια και σαλιαριζουν μηπως κερδισουν κανα 5 ημερο φιλοξενιας στο βορρα…:-k[/QUOTE]

Πονάει η αληθεια και δεν νομιζω να βγει κανεις να το παραδεχθει αυτο δημοσια…Ποσο δικιο εχεις

εσείς οι αριστεροί , κρισπι, προσατανι και μεταλ μιλισια να μη μιλάτε ντάξει ? εγώ που μαι ακραίος και κάνω μπάντζι τζπαμπινγκ και ραφτινγκ θα σας πω … όσο παίζει ο Θερθοναξ στην σκηνή όλα σβήνουν , δεν πα να κάθεσαι δίλπα σε συμμορίτη που θα σε μαχαιρώνε για τα μακρυά μαλλιά … το ΜΠΛΑΚ ΜΕΤΑΛ πάνω από όλα . άντε κωλο έλληνες μεταλλάδες
εγώ με τους άλλους δυο είμαι , μην τυχόν ψάξουν το μαισπεισ μου και το χαιφαιβ μου και με σταμπαρουν … άσε που μπορεί να βρουν ποιος ειμαι και στο mirc

μμμ…συνεχισε λιγο ακομα και θα χεις την δωρεαν βδομαδα στο βορρα…αλλα τι λεω…σε βλεπω στα λαιβ…εισαι μεσα σε ολα καθεσαι κριτικαρεις τα παντα και μετα διαδιδεις οτι θες…τι εγινε πλεον δεν λες στο κοσμο ποσο σου αρεσει το σκοτος αεναον???ειναι μπαναλ πλεον μην σε πουνε φασιστα???ναι μωρε ξερω σε μας τα κοριστια το αυτοκτονιακο μας αρεσει περισσοτερο…:lol:

καλα το οτι εισαι αναρχοαπλυτη και σε χει παρει το μισο στρεφι φαινεται…ασε που σιγουρα θα σαι χοντρη και ασχημη…μεινε σπιτι και ακου θρασιες και τα λεμε:!:

ΘΕΑ!
Μιας και ολοι ξερουν ποσο εκτιμω τους Naer Mataron…Εικονισμα το εχω το αλμπουμ αυτο.Επισης δεν εχω σκοπο μια απλη βδομαδα…Απωτερος σκοπος ειναι να τον παντρευτω!

[SPOILER][/SPOILER]

Μαλιστα μορφωμένε αποφοιτε του τει ζαμπονοκοπτικης με απολυτήριο δημοτικού.
Εαν δεν ξέρεις τον αλλον μην τον προσβαλεις γιατι δεν ξερεις απο που κρατάει. πήγαινε να τσακωθείς με τα χρυσα αυγα όπως λες αλλα και με τους αναρχικους των βορειων προαστίων γιατι εκει ανηκεις και με τα λεφτα του μπαμπα κανε το μαγκακι σε κανεναν δοσίλογο που κανετε παρεα. για εξήγησε μου τα βασικα του black metal αλλα θέλω πρώτα να κατσεις σε ενα ντραμς σετ και να μου κανεις ενα blast beat η μαλλον να γράψεις ενα riff αλλα τι σου λεώ τώρα αγνωστοι όροι στο λεξιλόγιο σου. εγώ δεν είμαι οπαδός του underground black metal αν εξαιρεσεις 5-6 μπαντες γιατι βλέπεις ακούω τους mainstream deathspell omega και funeral mist μιας και είμαι οπαδος του drumming αλλα και της πρακτικης και θεωρητικής μελετης της μουσικης. τι λέω τώρα σε εναν αμουσο ψευτόμαγκα.

:lol:

ΧΑΧΑΑΑΧΑΑΑΧΧΑ…θεα!!!Να σου προτείνω στο λαιβ που θα πας να την πέσεις σε κάποιον, να πάτε σπίτι του, μήπως και σου αλλάξει τα φώτα και στανιάρεις γιατί δεν την παλέυεις. Και επίσης δεν θες να με δεις γιατί θα νιώσεις κόμπλεξ. Πούλο τώρα. Πήρες τεράστια αξία με τα ποστς μας εδώ μέσα. Αύριο δεν θα ασχολείται κανείς μαζί σου.
Εντάξει είπες τις παπαρίτσες σου. Με τις φιλεναδίστες σου τώρα για σοκολάτα!

norda περιμένω να μου εξηγήσεις τα βασικά του black metal. Τωρα βέβαια δεν ξέρω αν εννοείς τις μπαντες η το μουσικό και παιχτικο κομμάτι.

Δεν θα το κάνω εδώ. Βλέπεις η κατάσταση ξέφυγε.

του drum editing εννοείς ε …

καλε ασε την κοπελα τωρα…ακουει tankard kai οραματιζεται να δερνει χρυσαυγιτες…μην τις το χαλας…αλλα συγνωμη κι ολας που μαι κοπελα στα αρχιδια μας με τα ζωα που θα τσακωθεις για πολιτικα…α…και μετα πηγαινε απ τα παρασκηνια μηπως οι εκφυλοι καβειροι και οι σκληροι acherontas σε προσεξουν λιγο:p

:lol:

ρε μηπως σε γλεντησε κανεις κακος ξυρισμενος και μετα σε πεταξε και εγινες αντιφα bitch???XAXAXAXA ΟΝΤΩς ΜΕΓΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ…ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΠΙΟ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ…ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΛΑΙΒ…ΑΑΑ…ΑΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙΑ ΤΗΑ ΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΒΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΕΡΟΝΤΕΙΟΥΣ…ΙΣΩς ΞΑΝΑΖΗΣΕΙς ΜΕΓΑΛΕς ΣΤΙΓΜΕΣ.
ΦΙΛΙΑ!

Helenrose με έχουν μάθει το πούτσο μου να μην το χώνω γενικά όπου λάχει. Οπότε εσείς και οι φίλες σου να πάτε με τον ξυρισμένο, φουσκοτό νεάτερνταν που θα βρείτε εκεί μέσα. Πείτε του όμως να μην κρύβεται σε λαγούμια και να ακούει black metal, να βγαίνει στο φώς το αληθινό καμιά φορά.
Για τα υπόλοιπα ξυδάκι, αν δεν έχεις κάτι να πείς πάνω στη μουσική αρχίζεις το κράξιμο.
Βγές τώρα απο το pc σου όμως ε, μας τα έκανες τσουρέκια

Επειδη η κατασταση εχει ξεφυγει λιγάκι!

ΜΟΝΟ MANOWAR ΡΕΕΕΕ! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σοβαρά ε, δεν έχετε πάρει πρέφα για όσα γράψαν τα παιδιά πιο πίσω. Κόφτε το εδώ καλύτερα γιατί κουράσατε.

Όταν θα μου μάθεις τις κούλες underground one-man μπαντες σου ηχογραφημένες με drum machine και μου διδάξεις ποσο καλοι ηταν οι darkthrone και οι bathory μπορουμε να φτασουμε σε μπαντες με αληθινούς παιχτες που μέχρι σημερα γαμανε και δερνουν.
Περιμένω να μου πείς και τον ορισμό του one foot blast.
Περαν των γελοιοτήτων δεν μπορεις να κρινεις τον αλλον χωρις να τον ξερεις και δεν μπορεις να τον προσβαλεις επειδη δεν συμφωνει μαζι σου. τα κομπλεξ που εχεις για τα πολιτικα και τα κομματα σπιτι σου.