χειρότερο administrator δε μπορούσε να βρει το pc μου!!!Το kazaa το έχω κατεβάσει εδώ και ένα εξάμηνο αλλά επειδή χρειάστηκα ένα crack που δεν έβρισκα…ααααααααααχ θα το σβήσω το #%@^%@$!# …Πληροφοριακά το DC++ που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω είναι όντως το καλύτερο όπως ακριβώς τα λέει!!!
Το DC++;
Όχι ακριβώς το καλύτερο για μένα. Καταρχήν χρειάζεται να συνδεθείς μόνος σου σε κάποιο server (δε συνδέεται αυτόματα), πράγμα που σημαίνει ότι πρέπεπει πρώτα να ψάξεις και να βρεις ο ίδιος σε ποιον server θα συνδεθείς. Και το να βρεις κάποιον καλό δεν είναι τόσο εύκολο απ’ ότι θυμάμαι. Επίσης στο DC++ κατεβάζεις από έναν μόνο user και σε περίπτωση που αυτός φύγει πάπαλα το download.
Αυτό που απεχθάνομαι στο DC είναι, όχι μόνο πως πρέπει να συνδεθείς μόνος σε ένα σέρβερ, αλλά πως μερικοί admins την έχουν δει και θέλουν κάτι 30-50gb shared files για να μπεις… είπαμε!
soulseek kai doksa ton ipsisto.milame oti eho vrei mp3s pou ta epsahna edo kai para poli kero.gia na min po oti katevazo oloklira albums.
me to gam**** kazaa mou mpike sto pc ena spyware prog kai anagastika na kano format kai apo tote papala kazaa.
Soulseek rulezzzzzzzzzzzz
Δοκίμασε και το Shareaza επίσης…α και το Morpheus κάτι λέει…
Το Win Mx φίλοι δεν μου αρέσει καθόλου σαν interface
Right?
Το Shareaza χρησιμοποιώ
Χτυπάω 40άρια,πρωτόγνωρα πράγματα για μένα και για το Kazaa
Αυτή τη στιγμή κατεβάζω ένα G3 με 44άρι
Ola einai to idio to emule kai to kazaa poio eukoloxrhsta
Basika exw vrei apo ola kai kati.
Sto irc psaxnete??Exei ki ekei.
ta pio polla ta apaoreuei o server tou panehsthmiou k exw t3 xalali paei tetoia sundesh
mono to mp3 search douleuei to opoio douleuei me mhxanes opws to ithaki 3erete kamia allh mhxanh?
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
το Limewire δεν το ανεφερε κανενας!!!
εχει τα παντα…
(ε καλα, σχεδον τα παντα… αλλωστε οτι δεν εχει το βρισκεις στο eMule…)
αυτα τα 2 ειναι κορυφη!
Strong DC++ και ξερο ψωμι.
Tο καλύτερο είναι το hub Audiogalaxy στο DC++.
- Για να μπεις χρειάζεσαι 20+ GB shared files,οπότε φαντάζεσται τι υπάρχει εκεί μέσα.Έχει άτομα που έχουν shared files 1 ΤΒ.Και επειδή πρέπει να είναι ταξινομημένα τα κομμάτια με ένα συγκεκριμένο τρόπο βρίσκεις πανεύκολα αυτό που θες.
- Όλοι έχουν DSL (η μικρότερη σύνδεση) και σπάνια βγαίνει κάποιος για να χάσεις αυτό που κατεβάζεις.
- Κάθε φορά που κάνεις connect,αυτόματα συνδέεσαι με τους χρήστες από τους οποίους έχεις προηγούμενο unfinished download,και συνεχίζει να κατεβάζει μόνο του από το σημείο που είχες σταματήσει.
Το μόνο αρνητικό που έχει το συγκεκριμένο hub είναι το οτί πρέπει να έχεις κάποιον γνωστό μέσα για να σε βάλει.Αλλά αν μπεις είναι παράδεισος και για μουσική και για video.
To καλυτερο ειναι να εισαι σε πολλα hubs με πολλους users μεσα (απο 5000 και πανω) και να εχεις και Strong DC++,που εχει multisource,δλδ κατεβαζεις το ιδιο αρχειο απο 1 μεχρι 10 users μαζι…Το audiogalaxy που λες δεν το χω βρει,παντως δεν ειναι στα hubs με πολλους users,θα το βγαζε ψηλα στην hub list αλλιως και θα το’χα δει
__Εχω 20+ γκιγα, πώς μπαίνω στο Audiogalaxy? Με ενδιαφέρει πολύ, έχω βαρεθεί να ψάχνω τραγούδια, ή να ψάχνω σε καλά bitrate και να μην υπάρχουν. Τα περισσότερα δικά μου έχουν υψηλό bitrate… 8)
Προσωπικά από p2p χρησιμοποιώ πλέον μόνο το Soulseek. (κι αυτό για να κατεβάζω κάποιο τραγούδι μεμονωμένο) Αντε και torrent καμιά φορά… Για full albums υπάρχουν αμέτρητα blogs (όπου κατά καιρούς έχω βρει “παπάδες”!) που μπορείς να τη “ψάξεις τη φάση”
To καλυτερο ειναι να εισαι σε πολλα hubs με πολλους users μεσα (απο 5000 και πανω) και να εχεις και Strong DC++,που εχει multisource,δλδ κατεβαζεις το ιδιο αρχειο απο 1 μεχρι 10 users μαζι…Το audiogalaxy που λες δεν το χω βρει,παντως δεν ειναι στα hubs με πολλους users,θα το βγαζε ψηλα στην hub list αλλιως και θα το’χα δει
To Audiogalaxy δεν είναι φανερό hub στις λίστες.
Επίσης υπάρχει όρος που λέει οτί αν είσαι συνδεδεμένος στο Audiogalaxy απαγορεύεται να είσαι σε άλλο hub ταυτόχρονα.Αλλά όταν υπάρχουν άτομα με 1 ΤΒ shared files τι να τους κάνεις τους 5000?
Εχω 20+ γκιγα, πώς μπαίνω στο Audiogalaxy? Με ενδιαφέρει πολύ, έχω βαρεθεί να ψάχνω τραγούδια, ή να ψάχνω σε καλά bitrate και να μην υπάρχουν. Τα περισσότερα δικά μου έχουν υψηλό bitrate…
Πρέπει μέσα στο φάκελο του album τα τραγούδια να είναι ταξινομημένα με τον εξής τίτλο: Όνομα συγκροτήματος - Τίτλος album - Αριθμός κομματιού - Τίτλος τραγουδιού.
Π.χ. Guns ‘n’ roses - Appetite for destruction - 1 - Welcome to the jungle
Guns ‘n’ roses - Appetite for destruction - 2 - It’s so easy
κλπ. κλπ.
Αφού τα κάνεις έτσι βρίσκεις κάποιον γνωστό μέσα να ζητήσει εκ μέρους σου από τον υπέυθυνο να δημιουργήσει λογαριασμό για σένα και να σου πει πως θα συνδεθείς.
Θα πάρεις και μια λίστα με κανόνες.Π.χ. Απαγορεύονται οι τσοντες(Δυστυχώς για μερικούς)κλπ.
Για όποιον ενδιαφέρεται έχω σε 4-5 dvd 20+ GB ταξινομημένα με αυτόν τον τρόπο,άλλα δεν μπόρω εκεί μέσα να εγγυηθώ για άτομα που δεν γνωρίζω,για ευνόητους λόγους.Όποιος θέλει να κανονίσουμε να του τα δώσω με κάποιο τρόπο αλλά από αύριο μέχρι το τέλος Αυγούστου θα λείπω,οπότε ή θα κανονιστεί σήμερα ή όποιος το θυμάται ας στείλει κάνα pm μετά το καλοκαίρι.
Καλές διακοπές.
__Καλά κάνεις και είσαι προσεκτικός… δεκτόν. 8) Ομως πολύ χαζός αυτός ο τρόπος ταξινόμησης! Θα μου πεις, μπορώ -αν τελικά πειστώ και εγγυηθώ για σένα- να σου δώσω τα δικά μου, αλλά το θέμα είναι να βάλουμε όλοι τα ΔΙΚΑ μας, έτσι ώστε να μεγαλώνει η ποικιλία. Π.χ. ολοι έχουμε Purple, αλλά εγώ έχω κόλλημα με τον Klaus Nomi και έχω πάρα πολύ πράμα (ακόμα και να τραγουδά την “άγια νύχτα”). Ή ένα καναδικό τζαζ τρίο που είχε κυκλοφορήσει έναν υπέροχο δίσκο σε SACD και τον αντέγραψα σε mp3-320. Ετσι και κάποιος άλλος κλπ κλπ… H κάποιος που έχει σε πολύ καλή ποιότητα (256-320) ένα σπάνιο τραγούδι /δίσκο, ώστε να μαζευτεί όχι απλά πολύ, αλλά και ποικίλο υλικό. Ομως, θέλει ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ώρες να κάνεις αυτή την ταξινόμιση απ’ την αρχή για το λιγότερο 320 GB…
__Παρόλα αυτά, εγώ τα έχω πολύ τακτοποιημένα τα τραγούδια μου, αλλά με τον εξής τρόπο:
Τα MP3 μου > Toto > IV > Rosanna
… Make Believe
… I Won’t Hold You Back
… Good For You
… It’s A Feeling
… Afraid Of Love
… Lovers In The Night
… We Made It
… Waiting For Your Love
… Africa
__Με αυτόν τον τρόπο έχω πάνω απο 600 συγκροτήματα /καλλιτέχνες (φυσικά, δε τα έχω όλα απο όλους!! μου λείπουν τραγούδια ή και ολόκληροι δίσκοι. Αυτά, τα τακτοποιημένα έτσι, είναι συνολικά 28 GB), σε αρχεία ήχου. Συνολικά έχω απο αρχεία ήχου 48,5 GB και απο αρχεία εικόνας (πάντα για μουσική μιλάμε), 18,5 GB.
DC++ (και όσο και αν φαίνεται σε κάποιους υπερβολικό…) με 100GB share (το οποίο να μην έχει ελκυστικό περιεχόμενο για να μην μας “τρώνε” το πολυτιμο μας upload :twisted: ). Με το μεγάλο share και ώντας active αποκτάς access και search results απο όλα τα hubs . Η υπόθεση του να γίνεις active user είναι επίπονη όταν έχεις rooter-modem αλλά αξίζει! 8) .Μπορείς να βρεις το οτιδήποτε απο gamez, moviez , dvd iso , bootlegz , comix issues, official tablatures ta panta…
…πολύ σπάνια χρησιμοποιώ το Shareaza που συνδεεται σε gnutella1,2 , edonkey2000 και κατεβάζει και torrents (προσοχή μην κατεβάσει κανεις το shareazZa, με 2 “z” δηλαδή, γιατι είναι fake!).
Therion, μπορείς να μου πεις μερικά πλεονεκτήματα του Strong DC++ σε σχέση με το “original” DC++ 0.691 που χρησιμοποιώ?Ευχαριστώ
To Strong DC++ εχει Multisource(μπορεις να κατεβασειις απο 1 μεχρι και 10 χρηστες ταυτοχρονα το ιδιο αρχειο),αρα γλιτωνεις χρονο και μπορει να πιασεις μεγαλυτερες ταχυτητες,αφου οι ταχυτητες που σου δινουν οι χρηστες προστιθενται.
Ωστοσο θεωρειτα hacked client και σε μερικα hubs σε κανουν ban,στα μεγαλα παντως(με 5000-10000 χρηστες) δεν υπαρχει τετοιο προβλημα.
Για να το κατεβασεις γραψε στο google download strong dc++ και θα στο βγαλει
DC++ με λένε και τα παιδάκια κλαίνε.
Όσο περισσότερα GB ζητάνε τόσο καλύτεροι χρήστες (από πλευράς ταχύτητας και αρχείων) υπάρχουν συνήθως μέσα…
Και κάτι άλλο. Για να μην ψάχνεστε με hub οι ροκάδες και μεταλλάδες προτιμήστε τα σκανδιναβικά hub. Γιατί
1.Οι Σουηδοί (κλπ.) δεν βγαίνουν σχεδόν ποτέ
2.Έχουν αρχεία που ούτε στον ύπνο μας έχουμε δει
3.Δεν σου παίζουν πουστιές (είναι καθαρότατοι και δεν σου κόβουν download) και
4.έχουν ο καθένας ένα δορυφόρο πάνω από το σπίτι τους. Αποτέλεσμα με μια 384 να κατεβάζεις κέρατα… Αυτά
Ακούγεται αρκετά ενδιαφέρον!!!
Ελπίζω να μπορεί να “διαβάσει” τα xml (queue,hash,favorites) του “original” DC++
και να μην γίνω ban στον KingSize 8)
Ευχαριστώ Therion!