Kazaa Vs. Soulseek Vs. WinMX Kai bale

Ποιο προγραμμα να χρησιμοποιησω για p2p,εχω δοκιμασει shareaza,limewire,και τα 2 ειναι αθλια απο την αποψη οτι εχουν ενα σωρο fake αρχεια,ειναι φουλ στους ιους,στις αναζητησεις βγαζουν πολλα ασχετα αποτελεσματα,δεν ειναι ασφαλη καθολου και απο ταχυτητες ειναι μετριοτατα με λιγο καλυτερο το limewire.[-X

Ειχα δοκιμασει το dc++ αλλα μου φανηκε αρκετα πολυπλοκο και δεν ασχοληθηκα ξανα μαζι του.

Καμια ιδεα?Οπως και κατι mesh, soulseek ειναι γμτπ…:-s Το winmx παλια ηταν καλουτσικο…

το dc++ το μόνο (κάπως) πολυπλοκο που έχει είναι η εγκατάσταση. Από εκεί κ μετά όμως δεν θα έχεις κανένα παράπονο.

Η διαφορα με το strongdc++ ποια ειναι? :-s

αυτό πρέπει να είναι μια καινουρια version αλλά δεν την έχω κατεβάσει και γενικώς δεν έχω ασχοληθεί καν μαζί της. Δεν ξέρω να σε πω. :frowning: :frowning:

To κακο με το dc++ ειναι οτι για να κατεβασεις πρεπρει να κανεις share πολλα GB. Εκτος αν δεν ισχυει αυτο γιατι καπου το ειχα διαβασει οτι ειναι ετσι.

ναι συνήθως έχουν ενα κάτω όριο πχ τα 5 ή 10 GB, όχι παραπάνω όμως. Βέβαια υπάρχουν hubs που δεν προϋποθέτουν κάτι τέτοιο καν. Aλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι mp3 μόνο. Εγώ σε μία φάση είχα share 200 GB μόνο από ελληνικές ταινίες!! :lol: :lol:

Άν κατάλαβα καλά από την περιγραφή, το strong DC++ είναι κάτι σαν το Revconnect DC++ script που χρησιμοποιώ… Σωστά;

Τελευταια limewire pro και ειμαι comple. Παλιοτερα kazaa αλλα ηταν τιιιγκα στους ιους.

Το καλυτερο (απ’οσο το θυμαμαι τουλαχιστουν ηταν το napster). To χρησιμοποιουσα στην αμερικη το '97 για να κατεβαζω pokemon soundtracks :stuck_out_tongue:

StrongDC++ is a client for sharing files in Direct Connect network. It is modification of program DC++ and it brings many news and features from other modification. Since DC++ is developed under GNU/GPL, you can download source and modify it.

http://strongdc.sourceforge.net/index.php?lang=eng

Βασικα δεν πολυκαταλαβα τι παραπανω εχει…

Σωστός ! Το DC++ είναι ο,τι καλύτερο. Εγω το χρησιμοποίω καμια 5 ετία - έχει τα πάντα,μα εντελως τα παντα. Συνδέεσε σε χαμπ, Σουηδικά, Ελληνικα, Γιαπωνέζικα και ο,τι αλλο θές - ίσως είναι λιγακι δύσκολο στην εγκατάσταση του και στις ρυθμίσεις του, αλλά ειναι ο,τι καλυτερο.

Οτιδήποτε άλλο, ειναι σουπα , Kazza,Winmx,Soulseek και όλα τα παρόμοια ήταν για την 10 ετια του 90.

Οι εποχες του napster δεν θα ξαναρθουν…:frowning:
μετα απο την καταστροφη (ουσιαστικα) του kazaa σταφικα στο dc, στην αρχη ητανε πολυ καλο, μετα μου αρχισε τα κολπα… Δοκιμασα διαφορα, αλλα κατελιξα τελικα στο limewire… Εκατσα και εκει για λιγο, οσπου καταλαβα οτι τα torrent δεν ειναι μονο για ταινιες… Και βρηκα τον παραδεισο μου

Εmule forever

+111111:wink:

Emule και Soulseek για καμμενίλες γενικότερα. uTorrent για πιο “κοινά” πράματα.:stuck_out_tongue:

Παιδιά εγώ με torrents κατεβάζω(πιο συγκεκριμενα τα καλύτερα για μένα προγράμματα μου βγήκαν τα Utorrent και Deluge) και είμαι ικανοποιημένος. Βέβαια αν δοκιμάσω για κάτι πιο σπάνιο δύσκολα τα πράγματα αλλά και εκεί παίζει κάτι άλλο, Private Trackers που όλο και κάποιοι υπάρχουν για πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις όπως ταινιοtrackers, τσοντοtrackers, animetrackers, tvtrackers, μουσικοtrackers(με εξειδικεύσεις) κτλ. Αν θες ταχύτητες και ξέρεις πως να ψάχνεις μπορείς να φτιάξεις έναν Rapidshare Premium Account(με 30 ευρώ για 6 μήνες αν δεν κάνω λάθος έκανα εγώ) ή ακόμα αν είσαι λίγο πιο φραγκάτος και θες περισσότερες και πιο εύκολες δυνατότητες αναζήτησης(αλλά εκεί ψιλοτσούζει το κόστος) έχω ακούσει ότι πολύ καλή φάση είναι το UseNext, τώρα για πιο σπάνια πράγματα χρησιμοποιώ Emule ή DC++(αν και μου σπάει τα νεύρα η διαδικασία σύνδεσης σε πολλά Hubs συν το γεγονός ότι πρέπει να προσέχω τη διαδικασία Download γιατί όλο και κάποιος θα αποσυνδέεται). Soulseek κτλ. δεν έχω χρησιμοποιήσει οπότε δεν μπορώ να πω και πολλά.

1. Torrents! (Private Trackers κατά προτίμηση). Ο “Greek-Tracker” είναι ο κορυφαίος ελληνικός tracker κατά τη γνώμη μου.

2. DC++ (Revconnect)

Μέχρι τώρα, οτιδήποτε έχω ψάξει, το έχω βρει σχετικά εύκολα.

Βέβαια δεν μπορώ να ξεχάσω πώς ξεκίνησα την “παρανομία”…
Αρχικά με το WinMX, στη συνέχεια με Kazaa και Limewire. Αξέχαστες εποχές… θυμάμαι την χαρά που είχα όταν έβλεπα την ταχύτητα να φτάνει στα 5,6kbs…και τώρα δε μου φαίνεται καθόλου περίεργο που κατεβάζω με 2mbit/sec! :stuck_out_tongue:

Βασικά 24άρα γραμμή έχω, αλλά άμα έπιανε όσο έλεγε… :roll:

soulseek, βρισκω ωραια πραγματα

+1 αν και καμμια φορα μου κολλαει.

Emule και soulseek, το emule για τα πάντα (προγράμματα, docs etch.) και το soulseek κάποιες φορές κυρίως για μουσική γιατί βρίσκεις εύκολα μεμονομένα τραγούδια. Για ποιο “βαριές” απαιτήσεις torrents και warez…A και οι search engines για όλα τα file-uploading sites (π.χ. rapidshare) βολεύουν πολύ. Αν με όλα τα παραπάνω δεν βρώ αυτό που ψάχνω, τότε μάλλον δεν υπάρχει πουθενά στο net…εκτός και αν είναι χωμένο σε κανα blog…:stuck_out_tongue:

Εγώ γενικά για πηγές έχω πάρα πολλά πράγματα, soulseek, private torrent trackers, blogs και search engines και sites όπως το sordo και παλιότερα χρησιμοποιούσα και dc++.
Πολύ σπάνιες οι περιπτώσεις που δεν βρίσκω κάτι που θέλω.