Δίνω τέλος στην έλλειψη νήματος για τη μπαντάρα (βέβαια στο νήμα της Κτηνωδίας κάτι κάναμε)
Μετα τις 3 πρώτες ακροάσεις του νέου πονήματος δηλώνω με παρρησία και στόμφο πως γαμεί και αυτό.
Standout tracks ως τώρα: Featherless, Συμπληγάδες και Hecate (τι γίνεται εκει προς το τελος )
2 Likes
Εγω θα το ελεγα ενα μιγμα 00s-10s metal (φερνουν στο νου Mastodon, Baroness και αλλους σχετικα προσφατους ηρωες ενιοτε) με μια γερη δοση heavy rock, λιγο progmetal, ουκ ολιγη παραδοσιακη ελληνικη μουσικη και με καποιο μυστηριο τροπο ολα αυτα ταιριαζουν τελεια.
1 Like
Με μια πρώτη ακρόαση να πω ότι σε τούτο εδώ έχουν ξεσηκώσει σε σημεία ό,τι καλύτερο από τη μουσική μας παράδοση.
Εδώ θα διαφωνήσω, διότι όταν λέμε με στόμφο, εννοούμε πως:
ΓΑΜΕΙ & ΔΕΡΝΕΙ!!!
Τι γίνεται με τις “Συμπληγάδες”, ρε; Είχαν προειδοποιήσει οι άλλοι, αλλά τέτοια τελειότητα δεν την περίμενα.
Καρφωτή πεντάδα, λέμε.
2 Likes
RiderToUtopia:
Εγω θα το ελεγα ενα μιγμα 00s-10s metal (φερνουν στο νου Mastodon, Baroness και αλλους σχετικα προσφατους ηρωες ενιοτε) με μια γερη δοση heavy rock, λιγο progmetal, ουκ ολιγη παραδοσιακη ελληνικη μουσικη και με καποιο μυστηριο τροπο ολα αυτα ταιριαζουν τελεια.
Ακριβέστατο
Mastodon-meets-Socrates είναι ένα καλό στίγμα που θα μπορούσε να δοθεί
Όπως και για τους κάπως παλιότερους Stonebringer, αυτή τη φανταστική μπάντα που τόσο άδικα αγνοήθηκε
3 Likes
Lupin
April 12, 2024, 2:05pm
ρε μλκ @GRACCHUS_BABEUF , μια φάση δεν τους ακούγαμε αυτούς σπίτι σου ή λάθος/άλλους θυμάμαι;
1 Like
Δεν θυμάσαι λάθος, αυτούς ακούγαμε
1 Like
Lupin
April 12, 2024, 2:06pm
όλε, στηρίζω χωρίς να έχω ακούσει το καινούριο λοιπόν - άντε μπας και ακούσω και κάτι άλλο πλην BoC το σκ λοιπόν
1 Like
Τους Stonebringer ακούγαμε ε, όχι τους Khirki
Τότε παίζει να μην είχανε καν ξεπεταχτεί
1 Like
Lupin
April 12, 2024, 2:10pm
οκ, αν λοιπόν είναι στα χνάρια των Stonebringer, θα επιμείνω στην πρόθεση κ θα τσεκάρω σκ
1 Like
Πρέπει να τσεκάρουν αμφότερους όλοι όσοι δεν το έχουν κάνει ακόμα
1 Like
Ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεσαι (not), αγαπητέ, εμένα και τον Λάτσο.
Θα τα πούμε την Κυριακή…
1 Like
Εμένα με ακούει (σε αυτά) 20+ χρόνια ρε μπαγάσα
1 Like
Ja, aber Ich bin der Kommissar, mein Freund.
2 Likes
Νιχτ σπρέχεν ναχ μίαρ ιμ ντόιτς, κατεργάρεν
3 Likes
Ελάτε, πείτε όλοι αυτό που σκέφτεστε, ότι οι Khirki πάνε καρφωτοί να γίνουν οι νέοι VIC…
3 Likes
Εγώ θα πω μακάρι, άλλοι δεν ξέρω πώς θα το έβλεπαν κάτι τέτοιο