Νεα κυκλοφορια στις 29 Ιουνιου απο τον μεγαλο King Diamond!!!
Μακαρι να ειναι το ιδιο καλο με το Θεικο Puppet Master…Ο τιτλος παντως ειναι πραγματικα πολυ King Diamond!!
το κομμάτι που είναι διαθέσιμο για download, είναι το never ending hill, το δέυτερο του δίσκου και μπορώ να πω ότι ειναι ΤΕΛΕΙΟ! Μακάρι να ναι έτσι και ο υπόλοιπος δίσκος! Α ρε King! A ρε ΜΕΓΑΛΕ King!!!
κλασσικο king diamond. τα φωνητικα λιιιγο πιο πισω απ οτι τα περιμενα και γουσταρα τελικα! εχει οντως ριφφαρες και καραγουσταρα!αντε να βγει ο δισκος να γουσταρουμε περισσοτερο!!!
Αρκετα καλο το κομματι.Σιγουρα δεν θα εβγαζε το καλυτερο του αλμπουμ για ελευθερη ακροαση πριν την επισημη κυκλοφορια του.Οποτε τα καλυτερα ερχονται…
Ο Diamond ειναι ενας απο τους ελαχιστους καλλιτεχνες που δεν απογοητευσε ποτε τους οπαδους του.Ειχε καποιες μετριες στιγμες οπως ολοι βεβαια,αλλα παντα εμενε στο καθαρο ΜΕΤΑL.
Eιμαι βεβαιος οτι το νεο αλμπουμ θα γαμαει οπως κι ολα βεβαια!:lol:
Κι αυτο το λεω εντελως αντικειμενικα και χωρις προκαταληψη… :lol:
Μετα απο 3 ακροασεις του νεου αλμπουμ…μπορω να πω οτι O Βασιλιας μαζι με τον Θεο Andy εγραψαν εναν μοναδικο δισκο!Τι να πρωτοπεις…Εκτος απο την φωναρα του King…Φυσικα κλεβουν την παρασταση τα ριφ και τα σολο!!Σιγουρα μιλαμε παντως για εναν απο τους πιο γρηγορους King Diamond δισκους καθως οι ταχυτητες πεφτουν μονο στα 2-3 τελευταια κομματια!Αντε να κυκλοφορησει να το παρουμε και να το απολαυσουμε οπως του αρμοζει!!!
To album είναι σταθερά καλό, όπως και τα προηγούμενα albums του βασιλιά! Οι ταχυτητες είναι ανεβασμένες, ενώ ο ήχος μου μοιάζει ένας συνδυασμός του Abigail II με το Puppet Master. Η μεγάλη μου “αγάπη” πάντως θα παραμείνει για πάντα το Conspiracy, το μοναδικό αλμπουμ του βασιλιά πού μου αρέσει από τη αρχή μέχρι το τέλος!
Το ομωνυμο κομματι ειδικα το εχω λιωσει!!!
Κλασσικο κομματι King με αυτη την μελαγχολια στις κιθαρες και στην φωνη που μονος αυτος και η μπαντα του μπορουν να μεταδωσουν!
Η κιθαριστικη δουλεια παντως σπερνει!Αndy και Mike Wead ξυραφιαζουν κανονικα!!
Στο Conspiracy προσθέτω και το Abigail του 1987, ένα από τα καλύτερα concept άλμπουμ που έχουν βγει, κατά την γνώμη μου.
Σε κάθε περίπτωση, ο KING DIAMOND αποτελεί από τις μεγαλύτερες αδυναμίες και αγάπες. Λατρεία σκέτη.
Το τσιμπησα σημερα 15ε…γαματη digipak εκδοση και πραγματικα το booklet κωλομετραει!
Και να μην ξεχασω…στο αυτοκολλητο λεει οτι ο Βασιλιας ερχετε για τουρ στην Ευρωπη προς το τελος του 2007…για να δουμε αν θα μας δυαλυσει με μια ακομη συναυλια του…
Συμφωνοι,μια χαρα το album…και τα κιθαριστικα γαμανε και η φωνη του King στεκεται σε καλα επιπεδα ακομη
Ομως δεν βαρεθηκε 25 χρονια να παιζει ακριβως το ιδιο ακριβως πραγμα?