ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;;;; ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ;;;
Πέρα από την πλάκα τους έχω χάσει λίγο, τεράστιος ο όγκος των κυκλοφοριών τους και το τι έχουν παίξει
ΤΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ;;;; ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ;;;
Πέρα από την πλάκα τους έχω χάσει λίγο, τεράστιος ο όγκος των κυκλοφοριών τους και το τι έχουν παίξει
https://www.more.com/music/king-gizzard-and-the-lizard-wizard/
3 DAY COMBO 106€ κατά τ’αλλα… από 30€.
30x3=90€. Μάλλον το combo θα είναι για πιο ακριβό από 30€ σημείο.
Θεϊκό κλαίω
40 κάτω, 35 στις χαμηλές θέσεις, 30 στις ψηλές θέσεις. Τα 106άρια combo δεν τα βλέπω διαθέσιμα, αν ξέρει κανείς τι απέγιναν, ας πει.
Πήγαν να ξαναδώσουν μαθηματικά
Η προχτεσινή συναυλία στη Λιθουανία, τρίτη στη σειρά. Αυτή η περιοδεία έχει μόνο τριήμερα. Έχω δει ότι τα μεταδίδουν όλα ζωντανά από το κανάλι τους στο youtube
Δημιούργησα καινούργιο μίτο διότι έκανα search και δεν βρήκε κάτι.
Τεσπά… Εγώ θα είμαι εκεί Τετάρτη
18:30 - Doors
18:30 - DJ CRENSHAW
19:30 - KING STINGRAY
20:45 - KGLW
Πέμπτη θα δώσω το παρόν μετά από ανατροπή της τελευταίας στιγμής και αρκετό fomo
Παρασκευη βλεπω δεν εχει τικετ για αρενα - δλδ θα υπαρχει σεκιουριτας να μη κατεβεις τα σκαλια ??
θα έπρεπε. αλλιώς τι θα γίνει στην αρένα;
Δικιο εχεις, απλα μου φαινεται δυσκολο στη διαχειριση του - ειδικα σε σολντ αουτ.
και θα γίνει και ακόμα πιο δύσκολη, αν δεν πάει ο καθένας εκεί που έχει κλείσει εισιτήριο
θυμάμαι στους Tinariwen που είχαν εισιτήρια μόνο για καθήμενους, κατέβαινε ο κόσμος κάτω και αναγκαζόντουσαν οι άνθρωποι από την παραγωγή να κάνουν τους… μπάτσους και να τσακώνονται, ενώ υπήρχαν και εκκλήσεις πριν ξεκινήσει το σετ, να καθίσουν όλοι στις θέσεις τους, οι οποίες ήταν και αριθμημένες.
και επίσης ο κόσμος στις θέσεις τους, να μη βλέπουν και να στριμώχνονται επιπλέον…
Όταν έκλεισα πριν καμμια εβδομάδα, εισιτήρια αρένα είχε μόνο Τετάρτη, συμπτωματικά με βόλεψς
πόσο τρολιά ο ένας μουστάκι Φρεντι Μερκιουρι ο ένας και ο άλλος τζινάκι - αμάνικο αλα Φρεντι Μερκιουρι